Onda smo sve u istom sosu sa nadutošću 😜🤪
Ja pijem magnezij direkt 375mg kao i u prošlim trudnoćama i ok mi je. Ginekolog mi je rekao ako ga unesem više nego što mi treba, tijelo ga izbaci putem stolice. Eto toliko ja znam..
dijana drago mi je što si se vratila 😄 nego tako sam se ja požalila prošle godine da me zna boljeti lijevi jajnik pa mi je ginekolog rekao da žene znaju miješati jajnik sa crijevima 🤷♀️ ko će ga znati..
Kako provodite nedjelju?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Onda smo sve u istom sosu sa nadutošću 😜🤪
Ja pijem magnezij direkt 375mg kao i u prošlim trudnoćama i ok mi je. Ginekolog mi je rekao ako ga unesem više nego što mi treba, tijelo ga izbaci putem stolice. Eto toliko ja znam..
dijanadrago mi je što si se vratila 😄 nego tako sam se ja požalila prošle godine da me zna boljeti lijevi jajnik pa mi je ginekolog rekao da žene znaju miješati jajnik sa crijevima 🤷♀️ ko će ga znati..
Kako provodite nedjelju?
Moja je u ležanju, sve mi se gadi, popila sam voćni jogurt a mi je jos vise zlo. Mene vec 3 dana žigaju jajnici, malo jedan malo drugi, ne mogu to pomiješati sa crijevima 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav curke evo mene opet,ako se sjećate
Prošli mj bila biokemijska evo jučer saznala da sam opet trudna. Pitanjce ako ko može pomoći, prošli mj Kod biokemijske imala sam bolove u lijevom jakniku evo sada opet ista bol u lijevom jajniku ponekad u desnom i u predjelu trbuha pa se bojim da nebi opet bila biokemijska,da li je tko imao slične bolove a da je sve prošlo uredu?
Dobrodošla 🤗
Mene ti je u prvoj trudnoći stalno žigalo oko jajnika posebno prvih 15-tak tjedana, i bilo je sve okej🙂 Sad u drugoj trudnoći toga nema.
Ajme cure i ja sam naduta, navecer to bas koma bude, ujutro se probudim s ravnim trbuhom a onda kroz dan prestrašno 🙈
Kod nas baš kiša, vjetar cijeli dan, zarobljene smo u kući 😥
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Baš čitam po forumu kažu da je normalno ako boli jajnik do određene razine,vidjet ćemo samo pozitiva 🤗
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Pozdrav curke evo mene opet,ako se sjećate
Prošli mj bila biokemijska evo jučer saznala da sam opet trudna. Pitanjce ako ko može pomoći, prošli mj Kod biokemijske imala sam bolove u lijevom jakniku evo sada opet ista bol u lijevom jajniku ponekad u desnom i u predjelu trbuha pa se bojim da nebi opet bila biokemijska,da li je tko imao slične bolove a da je sve prošlo uredu?
Sretno!!
Ja pijem mg Direkt uglavnom, nekad popijem i 2 dnevno. Mislim da ne možemo točno pratiti jesmo li unijeli 250, 275, 300 ili 350mg ako Mg unosimo i hranom. Zapravo sve dodatke koje uzimamo, unosimo u pravom obliku i hranom. Višak jednostavno tijelo izbaci ili se u većini slučajeva Mg ni ne apsorbira u tijelo, zato je Direkt najbolji od svih ovih ostalih
Bas kazem sto ljudi sto cudi meni su rekli nikako ne direkt jer on samo prode kroz tijelo i ne napravi ono sto bi trebalo jednoj trudnici i da je bolje da pijem obican... eto pa ti znaj ...bas zato sto direkt pomaze taj tren a ovaj normalan ostaje u tijelu duze... ali kazem evo to su mi rekli u prvoj trudnoci i u Vinogradskoj i ginekolog...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Baš čitam po forumu kažu da je normalno ako boli jajnik do određene razine,vidjet ćemo samo pozitiva 🤗
Hej dobrodošla matrag... Mene u prve dvije toliko bolio ljevi jajnik da sam sumljala na vanmateričnu, a ispostavilo se da mi je u obje trudnoće lijevi jajnik ovulirao... Mislim da je sad to slučaj i u ovoj... Ako si u brizi ili te jako boli odi do ginekologa čisto da ti potvrdi da je sve na svojem mjestu, ali nemoj očekivati ovako rano da će se nešto više vidjeti... Ja sam u prve dvije trčala ginekologu zbog tih bolova samo da mi potvrdi da je sve na svojem mjestu
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Hej dobrodošla matrag… Mene u prve dvije toliko bolio ljevi jajnik da sam sumljala na vanmateričnu, a ispostavilo se da mi je u obje trudnoće lijevi jajnik ovulirao… Mislim da je sad to slučaj i u ovoj… Ako si u brizi ili te jako boli odi do ginekologa čisto da ti potvrdi da je sve na svojem mjestu, ali nemoj očekivati ovako rano da će se nešto više vidjeti… Ja sam u prve dvije trčala ginekologu zbog tih bolova samo da mi potvrdi da je sve na svojem mjestu
Hjoj meni je bilo uzasno isto u prvoj trudnoci ovulirala sam na desni i sve me boljelo uzassss a sad sam ovulirala na ljevi😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
dijana nadam se da će ti bolovi proći!
marta nadam se da će ti biti bolje..držim palčeve 🤞
Ja se nemogu požaliti na vrijeme, kod nas je jutros stala kiša i cijeli dan sunce tako da smo baš uživali vani.
Ima tko pregled sutra?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
I ako hoćete mogu ja voditi listu pregleda i termine poroda, samo mi pošaljite svoje termine i kada imate pregled 😃
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
I ako hoćete mogu ja voditi listu pregleda i termine poroda, samo mi pošaljite svoje termine i kada imate pregled 😃
Moj termin pregleda je 8.11🥰
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji