marta96 od kojeg tjedna se masira međica? ni ja nisam masirala u prvoj, ali meni je porod bio jakoo dug,rezali me i izvlacili bebu vakumom.
sad bi ju masirala da mozda uspijem bez rezanja/pucanja
i zanima me jel ima kakva provjerena informacija u kojem tjednu su se bebi pluca razvila? negdje pise 34 tjedan a negdje 37
Hej, da li imate iskustva sa kolicima Cybex kolica 3u1 balios s lux?
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
marta96 od kojeg tjedna se masira međica? ni ja nisam masirala u prvoj, ali meni je porod bio jakoo dug,rezali me i izvlacili bebu vakumom.
i zanima me jel ima kakva provjerena informacija u kojem tjednu su se bebi pluca razvila? negdje pise 34 tjedan a negdje 37
Od 34 /35 se preporuka masaža koliko znam, a za pluća sam danas bas čitala da se proces sazrijevanja dovršava u 31tt , a koliko sam prije čitala sa 34 su pluća skroz samostalna samo jos nisi u terminu i beba dobiva na kilaži sa 37 tt je već termin.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sad svi polagano iscekujemo nase bebe. Bila danas na ultrazvuku i taman jednu malu bebu vozili. Premedena je bila 🥰 sve zene smo se rastopile gledajuci je. Na ultrazvuku je bilo sve ok, nesto je manje plodne vode, ali kao okej. Curka ima 2200 g. 🤗 sljedeci pregled je 6.5. Odmah sam danas prozujala gradom malo pjeske. Uzivam jos u tim solo trenucima, a znam da cu uskoro morat doma vise biti i iscekivati. Jos mjesec i pol. Pa kad prije. 😊
Gdje nam je Leptirko? Dugo se nije javilaaa 🤨
Ej evo me. Taman sam danas bila na pregledu.
Ma imali smo svadbu pa smo bili na 800 strana, nisam nista stigla..jedan dan sam se uhvatila da sam 10km preprjesacila 😱 i onda nisam niti htjela bit na forumu jer sam iovako malo bila u strahu zbog svog tog stresa i svega, ali hvala Bogu sve je odlicno sa malenom.
.
.
Moram za iduci pregled obavit ogtt 😭😭😭iskreno toga me strah za poludit jer nikako sa slatkim u trudnoci.
Manu prelijepo sit o napisala za malenog i za muža i sve...sva sam se istopila !!!!😘❤️
.
Ja sam u fazi gledanja tiktoka i videa gdje zene stavljaju screenove poruka s muzem dok su bile u bolnici prije i poslije poroda...svaki put se rasplacem! Nesto wow !
Ja sam masirala od 37tt i imala sam Dianatal na porodu i nije mi pomoglo. Možda bi bilo gore da nisam to sve koristila, nisam sigurna, ali probat ću oboje opet. Svakako neću dok ne uđem u termin prčkati dolje 🙈
I kako ti sad izgleda to dolje? Meni su se nalo raširili šavovi i trenutno mi izgleda kao da nije ni šivano, vidi se rez i da je prošireno. Unutra je sve ok, na dodir i kod odnosa je sve ok, kao i prije, ali vidi se da je prošireno izvana - pa se nadam da će to sad olakšati sve, što ti misliš?
Manu 🥹🤍 prelijepo napisano. slazem se u potpunosti. ja sam na proslom pregledu dobila prvi put 3D slicicu njegovog lica i zaljubila sam se, stalno ju gledam i drzim je pored sebe na kaucu🙈 a sto ce tek biti kad ga uzivo vidim.
Lelo ja isto ponekad. Kad ga trazim da se javi onda mu pricam 🙈 ali moja mama me zna pitati cesto “pricaaas li s njim? moras 🤣”
Leptirko aaaa hvala Bogu 🤍🥳 neka je sve super proslo! bas mi je drago. Jesi pocela osjecati bebicu?
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Btw Leptirko i meni je kroz sljedecih 10ak dana obaviti ogtt. Baaaas se bojim 😓 traume od povracanja + takodjer slatko ne podnosim u trudnoci
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji