Leloo, bukvalno mi je sve isto. Da nisam bila u postupku ne bih nikad ni posumnjala da sam trudna, 0 simptoma od samog pocetka. Jedino sto mi je ovo krvarenje nosa bilo, ali ne znam da li je povezano sa trudnocom. Nista mi se ne gadi i sve mogu jesti, nemam ni nekih posebnih zelja. Na pocetku sam isla pitati doktora da li je to normalno 😂
Naravno sad su mi se bradavice promijenile i stomak porastao. Tako da su to jedini moji pokazatelji trudnoce za sad. I losije spavam, budim se cesto ali spavam bas puno 😂
👩29
07/24 🍼🤱
Leloo, bukvalno mi je sve isto. Da nisam bila u postupku ne bih nikad ni posumnjala da sam trudna, 0 simptoma od samog pocetka. Jedino sto mi je ovo krvarenje nosa bilo, ali ne znam da li je povezano sa trudnocom. Nista mi se ne gadi i sve mogu jesti, nemam ni nekih posebnih zelja. Na pocetku sam isla pitati doktora da li je to normalno 😂
Naravno sad su mi se bradavice promijenile i stomak porastao. Tako da su to jedini moji pokazatelji trudnoce za sad. I losije spavam, budim se cesto ali spavam bas puno 😂
Znači na istom smo... ajde lakše mi je...
Haru željno isceekujem tu prazninu🤣
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cure, bravo za super preglede. Prekrasno je čuti da je sve u redu sa vama i bebicom :) Uživajte!
Hej cure, evo da javim da je pregled prosao uspjesno, sve je super i kako treba biti. Nego mislili smo da cemo spol isto uspjet saznat danas medutim gin nije skroz sigurna jer se ne vidi dobro, al cim ne vidi meni je u glavi da je mozda curica. Bebica se okretala tako da nije bas da je skrivena puno bila. Kad ste vi saznale za spol i da je to bilo to, a da nije preko onih testova nego ultrazvuka? Cula sam puno prica gdje je bila curica pa je na kraju ispao deckic, ali ne znam jel bas u danasnje vrijeme sa 4D ultrazvukom to moguce. I iduci pregled 2.4.
Evo i nas sa pregleda, beba dobro napreduje. 262 g težak i 20,8 cm dugačak 🥰 gledala je malo mozak, glavu i organe i kaže da je to sve u redu 😍 idući pregled 12.4. radimo dijabetes test. I da, cerviks se podigao, 3,95 cm 🥳🥳
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Hej cure, evo da javim da je pregled prosao uspjesno, sve je super i kako treba biti. Nego mislili smo da cemo spol isto uspjet saznat danas medutim gin nije skroz sigurna jer se ne vidi dobro, al cim ne vidi meni je u glavi da je mozda curica. Bebica se okretala tako da nije bas da je skrivena puno bila. Kad ste vi saznale za spol i da je to bilo to, a da nije preko onih testova nego ultrazvuka? Cula sam puno prica gdje je bila curica pa je na kraju ispao deckic, ali ne znam jel bas u danasnje vrijeme sa 4D ultrazvukom to moguce. I iduci pregled 2.4.
Meni je doktor s 13+3 rekao da je djevojčica , a tjedan dana poslije je stigao nalaz Niftya i potvrdio da je djevojčica.
Cure bravo za super preglede. ❤️
'21. 💙
'24. 💛
Bok curke, evo nas sa pregleda. Dečko ima 410 g i sve je u redu. Cerviks je 4,61 cm, posteljica iza ali dio i preko ušća maternice pa se nadamo da će se podignut da ne moram na carski. Inače, zatvorena, tlak 90/60, urin super, sve skupa dobila 3 kile, tako da je sve odlično. Kod bebača su na bubrezima izražene neke čašice što je uobičajeno u razvoju pa ćemo i to popratiti i tako. Idući pregled 5.4.
Znam da ste spominjale da se posteljica zna podignut u kasnijim tjednima pa ako je kojoj bilo tako još?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Bravo svima za dobre preglede. 🥰
I mi smo jučer bili, iduća kontrola 25.3.
Cerviks je nepromijenjen, bebica se dobro razvija, ali je cistica i dalje tu.
Što se spola tiče, evo mene na 23+0 i još ne znam. U bolnici rekli da nisu sigurni, ali im se čini da je curica, a privatno da je dečko. Sad ne znam kome vjerovati, još ću malo pričekati. 😂
Pozdrav svima 😁 pratim vas iz sjena već neko vrijeme, ali sad sam se prvi put ohrabrila pisati.
Trudna sam 15+2 i za sad je sve bilo dobro, mucnine minimalne, povremena stezanja i grčevi i to je to. Bez krvarenja ili nekih težih simptoma. Da nemam bolove u leđima i cicama zaboravila bi da sam uopće trudna 😂
Radili smo Nifty s 11tt koji je low risk i kaže da će biti cura, sve kontrole do sad su bile uredne.
Problem koji imam je sljedeći, dosta sam čitala da su povišeni hormoni štitnjače dosta velik problem u trudnoći i da ih treba pratiti. Ja sam imala u par navrata granično povišen TSH prije par godina, ali bez ikakvih problema. Problem nastaje u mom gin koji, kad sam mu rekla za to i pitala dal bi prekontrolirali hormone, odgovorio da to nema veze s nepovoljnim ishodima trudnoća i da nek se zamaram s tim. Svejedno mi je pustio uputnicu za TSH i eto vraga 4.24 je. Imam sreće pa radim u bolnici i mogla sam se posavjetovati s endokrinologicom koja mi odma propisuje Euthyrox 25 i mjesečne kontrole hormona.
Zanima me jel neka imala kakvu sličnu situaciju, kakva je štitnjača bila kod vas?
Evo mene sad malo strah mogućih komplikacija za bebu jer smo to tek sad našli.
Malo sam se raspisala, ali veselim se vašim iskustvima i savjetima 🙂
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji