Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    04. Ožujak 2024. 10:03

Btw 
    Meni bas došla želja za tunom s povrćem iz konzerve. Imam ju u frižideru, znam da je štetno radi žive tunu Al valjda mi neće ništa biti od jedne? 🫣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13
    04. Ožujak 2024. 10:11

Procitala sam puno divnih imena! 🥰🥰
    Nekako mi se uvijek cini da je veci izbor zenskih imena. 🤩
    Zeka pravi trbuh 🥰🥰
    Sreca mene je par puta uhvatila glavobolja pocetkom drugog tromjesecja, onako dosta jaka, ali kako je dosla, tako je i otisla. Mislim da je trajalo dva dana. Znam da smijes piti lupocet po uputama za odrasle.
    Laurell meni se isto nekad jede, i iako mi je pocetkom trudnoce nutricionistica rekla da ju smijem pojesti (samo rijetko), nisam se usudila ahaha. Iako znam da je to iracionalan strah, nece nista biti od jedne tune.
    Takodjer se ne smije jetrica, a na samom pocetku trudnoce sam pojela malo jetrene pastete u restoranu.
    Mislim da mozes bez griznje savjesti pojesti, ionako tu ima jako malo tune hahaha.

💙5/24💙

Haru
    04. Ožujak 2024. 10:22

Leeloo, evo me! Nikakvih simptoma 😄 Jedino što češće moram na WC jer mi beba skače po mjehuru. 🙂 Uživaj i ne brini se. 
    Glavobolja… Imala sam na početku nekoliko jačih i na kraju sam popila i Lupocet od 1000. Baš mi je pomogao, 500 mi je bilo preslabo. 
    Laurell, ja sam prošli tjedan pojela jednu meksičku salatu s tunom. Baš mi se jelo 🙈 To je prva koju sam pojela u trudnoći. 
    Ja sam se žalila na pokrete i to da ih ne osjetim prošli tjedan, ali gospođica se počela javljati laganim kuckanjem  povremeno posljednjih dana. 

'21. 💙
    '24. 💛

ElisaDay.
    04. Ožujak 2024. 10:23

laurell

Btw
    Meni bas došla želja za tunom s povrćem iz konzerve. Imam ju u frižideru, znam da je štetno radi žive tunu Al valjda mi neće ništa biti od jedne? 🫣

Tuna iz konzerve ti nema skoro ništa žive, to se većinom misli na tuna steak. Tako da bez brige, jedi :)

laurell
    04. Ožujak 2024. 10:38

Oh odlično onda, Da ju pojedem bez grižnje savjesti 😂 tenks girls
    Haru prekrasnooo, i ja jedva čekam taj dan da osjetim 🤩

baby boy

katy_kaya
    04. Ožujak 2024. 10:39

Jutro cure, želim vam dobar tjedan, bez glavobolja i općenito bolova.
    Čitam vas, al bezvoljnost me uhvatila pa ne sudjelujem previše u razgovorima. Čekam još uvijek udarce, odbrojavam dane do porodiljinog, baš sam nikakva, a mislila sam da će ovo drugo tromjesečje donijet neku novu energiju.
    Iščekujem druženje s mrvicom na UZV i anomaly scan, al tko će dočekati još ta dva tjedna. 
    Čitam lijepa imena koja smišljate, mi smo se skoro odlučili, ali još malo to držimo za sebe dok nismo sigurni.
    Lijepi su vam i trbusi <3

• Faith1509
    04. Ožujak 2024. 15:09

Zeka divan trbuh 😍🥰
    Što se tiče imena mi smo se dvoumila između Liam i Lukas i na kraju se odlučili za Liam 🥰🥰
    Glavobolja, imala konstantno i uzimala paracetamol, ali sam skužila da mi pomogne svježi zrak i kad ugasim skroz grijanje u kući 😂
    Sretno svima na pregledima ovaj tjedan 😊

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

laurell
    04. Ožujak 2024. 15:25

Ja otkako sam ušla u drugo tromjesječje libido mi se vratio i to na najjače 🫣🫣🫣 non-stop imam zelju za seksom, a orgazmi u trudnoći su ludilo 🤣 kad mi je frendica pričala nisam vjerovala. 

baby boy

nada23
    04. Ožujak 2024. 15:52

laurell

Ja otkako sam ušla u drugo tromjesječje libido mi se vratio i to na najjače 🫣🫣🫣 non-stop imam zelju za seksom, a orgazmi u trudnoći su ludilo 🤣 kad mi je frendica pričala nisam vjerovala.

Haha, samo uzivaj 😂
    Ja Jos čekam da mi se libido vrati, ali mogla bi probati. Nisam dugo 😅

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Arianne
    04. Ožujak 2024. 15:57

Ja sam bila danas na pregledu, sve ok, oko 7 cm smo veliki.
    Su vama radili mini anomaly scan, sto su mjerili? Meni je nuhalni i velicinu mjerio, nuhalni jos prosli put. I radila sam Veritas test.
    Iduci pregled je 25.03.

Vidjela sam da zadnja na listi po terminu, a teoretski se radi o ljetnoj bebi (termin 11.09.).
    Stalno se vrtim tu između vas i jesenskih, ko da sam nesto između, nadam se da ne smeta.

It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.