Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny
    19. Veljača 2024. 19:00

Delce15

Monny

Delce15

Hvala punoo cure ☺️
    Sutra bi trebalo da ja nazovem za hromosome, a za gene ce oni mene zvati. Uzeli su krv i meni i muzu radi poredjenja gena kod nas i kod bebe. Hoces li ti raditi te gene ili samo hromosome? Onu array metodu sam odbila, ne znam da li su ti to spominjali. Ne mogu vise, stalno nesto cekam. Nek jos ovo dodje, a ostalo u Bozije ruke.

Nisu mi jos nista nudili, znam samo da radim amnio. Spomenula mi je zadnji put jedino fish metodu da dobijemo nalaz za trisomije u roku 2 dana. Nadam se samo da ce sve biti dobro ☺️

Mi nama su spominjali prosli put ali zbog urednog nipta, preskacemo. Mozda i tebi predloze biopsiju placente ako ti se vratila materica, a vjerujem da jeste.
    Lelo, vjerujem da se sve rasteze ili ke od pregleda. Ne brini, posebno ako nema nekih bolova.
    Elisahvala puno 😊
    LauraUna, beba je imala povecan nuhalni nabor, oko 3mm sto je granicna „dozvoljena“ vrijednost, te to nazalost moze da ukazuje na neke hromosomske greske, pa smo htjeli da ispitamo. Nipt na trisomije 13, 18 i 21 je bio uredan.

Kod nas nema smisla raditi biopsiju placente, jer je vjerojatno različit genetski set u placenti i kod bebe tako da je najsigurnije napraviti amnio..to nam je odmah rekla doktorica i ja sam više za amnio. Bitno da sve bude u redu 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

• Faith1509
    19. Veljača 2024. 19:28

Ja sam na +3 ali sam izgubila 2,5 kg na početku pa pretpostavljam da sam onda samo 0,5kg od svoje normalne težine 🙈
    Delce drago mi je da je biopsija dobro prošla, držim 🤞 da i nalazi budu u redu 😊
    Nada čestitam na dobrom pregledu 🥰

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Delce15
    19. Veljača 2024. 20:08

Monny

Delce15

Monny

Delce15

Hvala punoo cure ☺️
    Sutra bi trebalo da ja nazovem za hromosome, a za gene ce oni mene zvati. Uzeli su krv i meni i muzu radi poredjenja gena kod nas i kod bebe. Hoces li ti raditi te gene ili samo hromosome? Onu array metodu sam odbila, ne znam da li su ti to spominjali. Ne mogu vise, stalno nesto cekam. Nek jos ovo dodje, a ostalo u Bozije ruke.

Nisu mi jos nista nudili, znam samo da radim amnio. Spomenula mi je zadnji put jedino fish metodu da dobijemo nalaz za trisomije u roku 2 dana. Nadam se samo da ce sve biti dobro ☺️

Mi nama su spominjali prosli put ali zbog urednog nipta, preskacemo. Mozda i tebi predloze biopsiju placente ako ti se vratila materica, a vjerujem da jeste.
    Lelo, vjerujem da se sve rasteze ili ke od pregleda. Ne brini, posebno ako nema nekih bolova.
    Elisahvala puno 😊
    LauraUna, beba je imala povecan nuhalni nabor, oko 3mm sto je granicna „dozvoljena“ vrijednost, te to nazalost moze da ukazuje na neke hromosomske greske, pa smo htjeli da ispitamo. Nipt na trisomije 13, 18 i 21 je bio uredan.

Kod nas nema smisla raditi biopsiju placente, jer je vjerojatno različit genetski set u placenti i kod bebe tako da je najsigurnije napraviti amnio..to nam je odmah rekla doktorica i ja sam više za amnio. Bitno da sve bude u redu 🍀

Nisam to znala, sad brinem da li ce moji rezultati biti onda tacni? Mislila sam da je razlika samo u metodi, a da je genetski set svakako od bebe. Nema veze, valjda bude sve ok. 
    Faith, hvala puno ☺️

👩29

07/24 🍼🤱

• Monny
    19. Veljača 2024. 20:17

Delce15

Monny

Delce15

Monny

Delce15

Hvala punoo cure ☺️

Elisahvala puno 😊

Nisam to znala, sad brinem da li ce moji rezultati biti onda tacni? Mislila sam da je razlika samo u metodi, a da je genetski set svakako od bebe. Nema veze, valjda bude sve ok.
    Faith, hvala puno ☺️

Kod vas je nipt test uredan, kod nas nije, zato se sumnja na mozaicizam i razliku pa je bolji izbor amnio. Ne brini 🤞

12/23 UZV ♥️✔️

• Matka24
    19. Veljača 2024. 20:54

Hej, zene! Barem jednom tjednu me u ovom drugom tromjesecju ulovi glavobolja. Tlak savrsen, ali glava krene boljeti u potiljku pa se bol siri svugdje po tjemenu i kao da se pali-gasi na momente. Cas zaboli jedan dio glave pa drugi i tako u krug. Da li je netko imao takve glavobolje po tjemenu ili vecinom imate onu klasicnu bol u celu?

Leeloo101
    19. Veljača 2024. 20:59

Matka24

Hej, zene! Barem jednom tjednu me u ovom drugom tromjesecju ulovi glavobolja. Tlak savrsen, ali glava krene boljeti u potiljku pa se bol siri svugdje po tjemenu i kao da se pali-gasi na momente. Cas zaboli jedan dio glave pa drugi i tako u krug. Da li je netko imao takve glavobolje po tjemenu ili vecinom imate onu klasicnu bol u celu?

Meni se dogodi, ako ne jedem na vrijeme..
    Npr Hmm gladna sam jest ću za pola h..  zaboli glava
    Ista stvar sa tekućinom

Od kad setam s  bocom vode ili jogurtom i keksima ili bananom glavobolja nema

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Eonaria
    19. Veljača 2024. 23:52

Odradili danas anomaly, sve je u redu osim ciste na mozgu koju sam prije spominjala, ali je i ovo doktorica rekla da bi se to trebalo samo od sebe riješiti do 28 tt, a do tada pratimo razvoj situacije. 💪🏻
    Novost je da smo do sada mislili da je curica (čak sam nadobudno naručila brdo roze oblekice), ali smo sad vidjeli da je dečko. 😅❣️

korni
    20. Veljača 2024. 06:01

Delee drago mi je da je sve u redu, vjerujem da će i nalazi biti takvi 🤞🍀
    Leeloo kako si, se smirilo?
    Nada, Laurell bravo za dobre preglede 🤗 nadam se da će mučnine nestati, bilo bi im vrijeme 😁
    Eonaria ma daj, kakav preokret 🤭 čestitam na dečkiću 💙 baš se skrivao do sada 🤭 drago mi je da je anomaly prošao okej, a i cista će proći do idućeg pregleda 🤞🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    20. Veljača 2024. 07:44

korni

Deleedrago mi je da je sve u redu, vjerujem da će i nalazi biti takvi 🤞🍀
    Leelookako si, se smirilo?
    Nada, Laurellbravo za dobre preglede 🤗 nadam se da će mučnine nestati, bilo bi im vrijeme 😁
    Eonaria ma daj, kakav preokret 🤭 čestitam na dečkiću 💙 baš se skrivao do sada 🤭 drago mi je da je anomaly prošao okej, a i cista će proći do idućeg pregleda 🤞🍀

Jutros nema ništa..  Ali nije bilo ni jučer.   Tek iza podne... ma vjerojatno je neka žilica...

Eonaria…ostavi robicu možda sljedeće bude cura

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Hellobaby
    20. Veljača 2024. 07:59

Jutro cure!
    Čestitam na dobrim pregledima! Drqgo mi je što je sve ok 🥰🥰🥰 
    Delce vjerujem da je sve ok 🙂 
    Eonaria ajme zamisli koji preokret 😅 i da, nemam tvoj termin poroda?  🤔 
    korni kako si ti? Ti se uvijek javiš rano ujutro 😃 
    .
    Naš pregled je jučer dobro prošao, bi je muž samnom 😄 
    Sve je super, veći smo za nekih tjedan dana i nek si uzmem preventivno omni biotic flora, a kasnije pandu zbog bebe. Pregled za 3 tjedna sa nalazima OGTT-a. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.