Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    04. Ožujak 2024. 22:32

Da podijelim misao s vama ... Prije sam se često znala uhvatiti da mi je u glavi kao da sam otvorila Google Chrome i u njemu milijun različitih stranica istovremeno. Ili legnem preko dana i ne mogu zaspati jer se osjećam preopterećeno raznim mislima. Što je najbolje sve su to gluposti i sitnice iz svakodnevnog života. Sada već neko vrijeme mozak mi je kao neka praznina. 🤣🤣 Sve registriram i onda "zaboravim". Kakav odmor! 🙈

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    04. Ožujak 2024. 22:56

Korni i purple13 bravo za preglede i vaše bebice! ☺️

'21. 💙
    '24. 💛

Delce15
    05. Ožujak 2024. 00:17

Leloo, bukvalno mi je sve isto. Da nisam bila u postupku ne bih nikad ni posumnjala da sam trudna, 0 simptoma od samog pocetka. Jedino sto mi je ovo krvarenje nosa bilo,  ali ne znam da li je povezano sa trudnocom. Nista mi se ne gadi i sve mogu jesti, nemam ni nekih posebnih zelja. Na pocetku sam isla pitati doktora da li je to normalno 😂 
    Naravno sad su mi se bradavice promijenile i stomak porastao. Tako da su to jedini moji pokazatelji trudnoce za sad. I losije spavam, budim se cesto ali spavam bas puno 😂

👩29

07/24 🍼🤱

Leeloo101
    05. Ožujak 2024. 08:26

Delce15

Leloo, bukvalno mi je sve isto. Da nisam bila u postupku ne bih nikad ni posumnjala da sam trudna, 0 simptoma od samog pocetka. Jedino sto mi je ovo krvarenje nosa bilo, ali ne znam da li je povezano sa trudnocom. Nista mi se ne gadi i sve mogu jesti, nemam ni nekih posebnih zelja. Na pocetku sam isla pitati doktora da li je to normalno 😂
    Naravno sad su mi se bradavice promijenile i stomak porastao. Tako da su to jedini moji pokazatelji trudnoce za sad. I losije spavam, budim se cesto ali spavam bas puno 😂

Znači na istom smo... ajde lakše mi je...

Haru željno isceekujem tu prazninu🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• LaFemme
    05. Ožujak 2024. 08:42

Cure, bravo za super preglede. Prekrasno je čuti da je sve u redu sa vama i bebicom :) Uživajte!

• Sreća2012
    05. Ožujak 2024. 12:53

Hej cure, evo da javim da je pregled prosao uspjesno, sve je super i kako treba biti. Nego mislili smo da cemo spol isto uspjet saznat danas medutim gin nije skroz sigurna jer se ne vidi dobro, al cim ne vidi meni je u glavi da je mozda curica. Bebica se okretala tako da nije bas da je skrivena puno bila. Kad ste vi saznale za spol i da je to bilo to, a da nije preko onih testova nego ultrazvuka? Cula sam puno prica gdje je bila curica pa je na kraju ispao deckic, ali ne znam jel bas u danasnje vrijeme sa 4D ultrazvukom to moguce. I iduci pregled 2.4.  

• Faith1509
    05. Ožujak 2024. 13:02

Evo i nas sa pregleda, beba dobro napreduje. 262 g težak i 20,8 cm dugačak 🥰 gledala je malo mozak, glavu i organe i kaže da je to sve u redu 😍 idući pregled 12.4. radimo dijabetes test. I da, cerviks se podigao, 3,95 cm 🥳🥳

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Haru
    05. Ožujak 2024. 13:05

Sreća2012

Hej cure, evo da javim da je pregled prosao uspjesno, sve je super i kako treba biti. Nego mislili smo da cemo spol isto uspjet saznat danas medutim gin nije skroz sigurna jer se ne vidi dobro, al cim ne vidi meni je u glavi da je mozda curica. Bebica se okretala tako da nije bas da je skrivena puno bila. Kad ste vi saznale za spol i da je to bilo to, a da nije preko onih testova nego ultrazvuka? Cula sam puno prica gdje je bila curica pa je na kraju ispao deckic, ali ne znam jel bas u danasnje vrijeme sa 4D ultrazvukom to moguce. I iduci pregled 2.4.

Meni je doktor s 13+3 rekao da je djevojčica , a tjedan dana poslije je stigao nalaz Niftya i potvrdio da je djevojčica. 

Cure bravo za super preglede. ❤️

'21. 💙
    '24. 💛

ericaa
    05. Ožujak 2024. 13:27

Bok curke, evo nas sa pregleda. Dečko ima 410 g i sve je u redu. Cerviks je 4,61 cm, posteljica iza ali dio i preko ušća maternice pa se nadamo da će se podignut da ne moram na carski. Inače, zatvorena, tlak 90/60, urin super, sve skupa dobila 3 kile, tako da je sve odlično. Kod bebača su na bubrezima izražene neke čašice što je uobičajeno u razvoju pa ćemo i to popratiti i tako. Idući pregled 5.4.
    Znam da ste spominjale da se posteljica zna podignut u kasnijim tjednima pa ako je kojoj bilo tako još? 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Eonaria
    05. Ožujak 2024. 13:56

Bravo svima za dobre preglede. 🥰
    I mi smo jučer bili, iduća kontrola 25.3.
    Cerviks je nepromijenjen, bebica se dobro razvija, ali je cistica i dalje tu. 
    Što se spola tiče, evo mene na 23+0 i još ne znam. U bolnici rekli da nisu sigurni, ali im se čini da je curica, a privatno da je dečko. Sad ne znam kome vjerovati, još ću malo pričekati. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI