Čestitam na dobrim pregledima. I nadam se da će ciste što prije nestati. 😊
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Cure, upravo mi dosli nalazi testiranja na trombofiliju. Pa znam da se par vas takoder testiralo nekad pa ako neka ima slicno ili zna nesto o tome voljela bih da baci komentar jer ja apsolutno nemam blage veze.
Faktor V- normalni homozigot
Faktor II- normalni homozigot
MTHFR 1298- normalni homozigot
MTHFR 677- promjena u jednom alelu; heterozigot
PAI-1- 4G/5G; delecija jednog G- heterozigot
Ja imam te mutacije i odobren mi je heparin po misljenju hematologa😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure, upravo mi dosli nalazi testiranja na trombofiliju. Pa znam da se par vas takoder testiralo nekad pa ako neka ima slicno ili zna nesto o tome voljela bih da baci komentar jer ja apsolutno nemam blage veze.
Faktor V- normalni homozigot
Faktor II- normalni homozigot
MTHFR 1298- normalni homozigot
MTHFR 677- promjena u jednom alelu; heterozigot
PAI-1- 4G/5G; delecija jednog G- heterozigot
Ja imam te mutacije i odobren mi je heparin po misljenju hematologa😊
Puno hvala na odgovoru! Može li lijek izdati i ginekolog ili je potrebno ici hematologu? I znas li mozda jesu li to strasne mutacije, jer na svu srecu nisam imala ranijih spontanih i ovo mi je prva trudnoca, pa sumnjam da ce meni iz orve odobriti tako nesto.😭
Evo nas s pregleda, sve je ok.
Osim što ga brine niski tsh, pa mi je dao dodatne pretrage za napraviti.. Ali kao da se ne brinem.
Dodao mi je željezo, a ostale vitamine da ne pijem...
Sljedeći uzv 12.3
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Osim što ga brine niski tsh, pa mi je dao dodatne pretrage za napraviti.. Ali kao da se ne brinem.
Dodao mi je željezo, a ostale vitamine da ne pijem…
Sljedeći uzv 12.3
Super da je beba dobro! 😍 Iskreno, ne znam kako nizak tsh utjece, al ako kaze da ne brines, znaci da je sve okej! 🥰🥰
💙5/24💙
Leeloo bravo za dobar pregled ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dobro jutro!
Pije li trenutno neka od trudnica ili ste pile u prethodnoj trudnoći Omni Biotic Panda? Osobno nemam neki "problem" da bi morala piti, ali čitala sam o pozitivnim utjecajima koje može imati na bebu. A cijena mu je 😏 uff. Pa ako ima netko za podijeliti iskustva; hvala! 😊
Dobro jutro!
Pije li trenutno neka od trudnica ili ste pile u prethodnoj trudnoći Omni Biotic Panda? Osobno nemam neki "problem" da bi morala piti, ali čitala sam o pozitivnim utjecajima koje može imati na bebu. A cijena mu je 😏 uff. Pa ako ima netko za podijeliti iskustva; hvala! 😊
Ne pijem jos, ali sam citala da je dobro poceti negdje u 32. tjednu. Pa planiram svakako.
Sad pijem omni biotic flora plus po preporuci ginekologinje. Skupo je dosta, ali uzmem si u dm-u pa bar bodove natucem. I u onoj knjizici od dma dobijes bas za pandu neke dodatne bodove.
💙5/24💙
Lista pregleda:
mia_ - 14.2.
katy_kaya - 14.2.
deedee1405 - 15.2.
Sreca3 - 15.2.
Monny - 15.2.
Perpetua - 16.2.
nada23 - 19.2.
laurell - 19.2.
Hellobaby - 19.2.
marta96 - 21.2.
Monny - 21.2.
ElisaDay - 22.2.
LauraUna327 - 23.2.
plave_okice - 27.2.
Leptirko22 - 27.2.
NPelica - 27.2.
purple13 - 4.3
korni - 4.3.
Arianne - 4.3
Faith1509 - 5.3.
Sreća2012 - 5.3.
ericaa - 5.3.
mima95 - 7.3.
Leeloo101 - 12.3.
pistacija13 - 14.3
Dalmatinka_u_zg - 18.3.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Dodao mi je željezo, a ostale vitamine da ne pijem…
Sljedeći uzv 12.3
Bravo za pregled ❤️❤️
Kako ste vi danas curke?
Meni je roidakal bas pomogao, nikako vise nisam imala grceve otkad sam popila prvu tabletu, Bog ga blagoslovio 😂
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Sortiraj odgovore
Najstariji