Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    13. Veljača 2024. 08:35

Eonaria, super da je cervix dobar, a vjerujem da će i s cistama biti sve ok. 🙂
    NPelica i Dalmatinka odlično za preglede! 🥰
    Leeloo krafne su izgledale preukusno! 🤤

'21. 💙
    '24. 💛

Hellobaby
    13. Veljača 2024. 14:27

Čestitam  na dobrim  pregledima 😀 
    Leeloo ma krafne izgledaju baš mljaaaaac 
    Arianne ja sam radila panoramu ali drugo nisam ni istraživala jer se samo taj prenatalni radi kod mog ginekologa. Ti ćeš roditi u Puli? Odakle si? 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Leeloo101
    13. Veljača 2024. 14:58

Hvala... mi smo u iščekivanju pregleda...

I razmišljam kako uskoro moram u shopping za sebe... a mrzim ići po trgovinama.. ja bi radije online...🫨

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

zeka123
    13. Veljača 2024. 15:30

Cure slučajno sam zaboravila popit terapiju sinoć Utrogestana pa sam ujutro popila duplo e sad me zanima dali navečer opet pijem ili ujutro pa opet navečer ?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Srceko23
    13. Veljača 2024. 15:52

Cure, upravo mi dosli nalazi testiranja na trombofiliju. Pa znam da se par vas takoder testiralo nekad pa ako neka ima slicno ili zna nesto o tome voljela bih da baci komentar jer ja apsolutno nemam blage veze. 

Faktor V- normalni homozigot
    Faktor II- normalni homozigot
    MTHFR 1298- normalni homozigot
    MTHFR 677- promjena u jednom alelu; heterozigot
    PAI-1- 4G/5G; delecija jednog G- heterozigot

• Srceko23
    13. Veljača 2024. 15:53

I faktor XIII sam zaboravila prepisati- promjena u jednom alelu- heterozigot

purple13
    13. Veljača 2024. 15:58

Srceko23

Cure, upravo mi dosli nalazi testiranja na trombofiliju. Pa znam da se par vas takoder testiralo nekad pa ako neka ima slicno ili zna nesto o tome voljela bih da baci komentar jer ja apsolutno nemam blage veze.

Faktor V- normalni homozigot
    Faktor II- normalni homozigot
    MTHFR 1298- normalni homozigot
    MTHFR 677- promjena u jednom alelu; heterozigot
    PAI-1- 4G/5G; delecija jednog G- heterozigot

Mislim da ovo nije strasno, jer ja sam pai i mthfr (nenormalni) homozigot pa mi kazu da je to sve okej. Dali su mi heparin sada jer sam dva puta imala neuspjesne trudnoce, iako mi je hematolog rekao da je to vise za svaki slucaj.. A neki bez pogovora daju jer je po njihovom potrebno... sve ovisi od doktora do doktora.
    Mislim da ima ovdje netko tko je kao ti pai heterozigot, isto na heparinu. 

💙5/24💙

Leeloo101
    13. Veljača 2024. 16:02

zeka123

Cure slučajno sam zaboravila popit terapiju sinoć Utrogestana pa sam ujutro popila duplo e sad me zanima dali navečer opet pijem ili ujutro pa opet navečer ?

Nastavi kako ti je propisano...tj kad je sljedeća terapija

I stavi si podsjetnik u mob.. možeš namjestiti da se ponavlja određeni broj dana... 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Eonaria
    13. Veljača 2024. 16:10

Leeloo krafnice izgledaju super, svaka čast. Mene baš zadnjih dana pere želja za krafnicama. 
    NPelica meni su isto rekli da do 24tt to uglavnom prođe samo od sebe i neću se stresirati ako nema potrebe. Držim fige da na pregledu obje nestanu! ❣️
    Zeka čini mi se da sam pročitala da se ne bi trebala uzimat dvostruka doza nego nadoknaditi kad se sjetiš samo ako iduća doza nije preblizu. Kako Leeloo kaže možda najbolje naviti alarm, tako sam si ja da ne zaboravim.
    Inače spominjale smo neki dan lineu negru i mislim da dolazi, pojavio se skroz svijetli smeđi trag do pupka. 🙈

zeka123
    13. Veljača 2024. 16:13

Hvala cure na odgovorima ❤

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.