Johica dobrodošla 🥰
A curice sa slikama jooooj 🥰 prekrasne ste! 🥰
Mene danas tako nekako nezgodno lupa da imam osjećaj da će nogica izaći kroz cerviks 😂 jedva čekam da se nekako ljepše namjesti! 😅

Leloi Leptirko to i mene čudi 🤣 ne znam ni sama kako. Mora da će neko ogromno musko biti 😝
Johicadobrodosla nam 🤩
Koliko si ti visoka?
Leloi Leptirko to i mene čudi 🤣 ne znam ni sama kako. Mora da će neko ogromno musko biti 😝
Johicadobrodosla nam 🤩
Koliko si ti visoka?
172-173

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ženice jako oštra bol , pikanje u vagini , kao da će izać nešto 😂...jel i kod vas tako ? 🤔
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ženice jako oštra bol , pikanje u vagini , kao da će izać nešto 😂…jel i kod vas tako ? 🤔
Ima svakakvih bolova na svakakvim mjestima. Mislim da ulazimo u tjedne kad ce to bit sve cesce 🫣

Johica dobrodošla u veselu ekipu! 🤩
Zeka i Eonaria mislim da svaki dan otkrivamo nove bolove. 🤣🤣 Vjerojatno je sve to normalno. Nekad imam osjecaj da munje prolaze tamo dolje hahaha.
💙5/24💙
Zeka i purple13, imala sam i jedne i druge osjećaje u par navrata, doslovno svaki dan nešto novo i svaki dan se pitam jel to normalno 😂

Ja sam se danas išla proći britvicom tamo dolje i bome žene moje, jedva, ja ništa već sad ne vidim, što će biti poslije 😭
Cijela sam se izrezala, koma ...

Hvala vam cure na dobrodošlici , divne ste❤️
.
Da jedan mali pisonja ako se ne pretvori u curicu kao sto zna biti kad ranije kazu spol 🤣
Ja sam isto mislila da je kod mene curetak, neki cudan osjecaj, mozda zato jer smo ja i muz tjednima pregovarali o zenskim imenima nismo se mogli dogovoriti.
.
Kako su vam lipe pupice male. Meni se stomak preko noci zaokruzio ne mogu ga uvuc vise, jucer sam cak osjetila neke zmarce kao mjehurici da se micu..mogao bi to biti beban. 🤭
Vidim da se i vi tuzite na bolove, mene kao da bole misici od trbusnjaka i kad peglam ili stojim duze zatezu me leđa.
I jos jedna cudna stvar ne vezana za bolove je da samo jedem pitu od krumpira, ne treba mi nista drugo..ne znam kako vi s hranom?

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Hvala vam cure na dobrodošlici , divne ste❤️
.
Da jedan mali pisonja ako se ne pretvori u curicu kao sto zna biti kad ranije kazu spol 🤣
Ja sam isto mislila da je kod mene curetak, neki cudan osjecaj, mozda zato jer smo ja i muz tjednima pregovarali o zenskim imenima nismo se mogli dogovoriti.
.
Kako su vam lipe pupice male. Meni se stomak preko noci zaokruzio ne mogu ga uvuc vise, jucer sam cak osjetila neke zmarce kao mjehurici da se micu..mogao bi to biti beban. 🤭
Vidim da se i vi tuzite na bolove, mene kao da bole misici od trbusnjaka i kad peglam ili stojim duze zatezu me leđa.
I jos jedna cudna stvar ne vezana za bolove je da samo jedem pitu od krumpira, ne treba mi nista drugo..ne znam kako vi s hranom?
Ja sam postala tost i coca cola. Nezdravo znam, ali to je ono sto svaki dan jedem, kolu pokusavam bar svaki treci jer znam da je zivi otrov, al' sta mogu kad mi pase 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji