Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Faith1509
    01. Veljača 2024. 11:43

Lelooo baš si me nasmijala, kako otjerati muža bez puno muke haha 😂
    Purple čestitam na dobrom pregledu ❤️
    Manu11 kako ti je danas?
    Marta96 čestitam na curici i dobrom pregledu 🥰
    Srceko23 imam i koristim, kaže muž više volim jastuk nego njega 😂

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

zeka123
    01. Veljača 2024. 11:46

Što se tiče bh kontrakcija ja sam ih imala pola trudnoće i to dosta bolne da sam nekoliko puta mislila da je krenuo porod 😂 ! Trbuh bi mi se izobličio do neprepoznatljivosti.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

nada23
    01. Veljača 2024. 12:55

Leptirko- samo se izjadaj kad god ti je teško, zato i služi ovaj forum. Ipak bude nekako lakše sve podijeliti ovdje. Eto i ja se pohvalila jučer da su mi se mučnine ublažile pa me na kraju odjednom iz čista mira opet uhvatio nagon na povraćanje. I u prošloj trudnoći mi je bilo sve isto, ali nevjerojatno je kako se to poslije sve zaboravi. Tako će biti i sada. Sve će to proći, samo neka bebice dobro napreduju.

Marta, čestitam na curici i dobrom pregledu. 💞

Purple drago mi je da je i tvoj pregled dobro prošao🥰

Ja sam u prošloj trudnoći pocela osjećati bebu oko 20.tj. Vidjet ćemo kako će sada biti. 

Kontrakcije- nisam sigurna, ali mislim da sam ih počela osjećati tek negdje u zadnjim tjednima prije poroda.

Jastuk je spas. Stvarno olakšava bočno spavanje. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    01. Veljača 2024. 14:10

Faith1509

Manu11 kako ti je danas?

Tako će i meni muž reci ako nabavim jastuk...

Kako ga namjestite? 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leptirko22
    01. Veljača 2024. 14:10

nada23

Leptirko- samo se izjadaj kad god ti je teško, zato i služi ovaj forum. Ipak bude nekako lakše sve podijeliti ovdje. Eto i ja se pohvalila jučer da su mi se mučnine ublažile pa me na kraju odjednom iz čista mira opet uhvatio nagon na povraćanje. I u prošloj trudnoći mi je bilo sve isto, ali nevjerojatno je kako se to poslije sve zaboravi. Tako će biti i sada. Sve će to proći, samo neka bebice dobro napreduju.

Marta, čestitam na curici i dobrom pregledu. 💞

Purple drago mi je da je i tvoj pregled dobro prošao🥰

Ja sam u prošloj trudnoći pocela osjećati bebu oko 20.tj. Vidjet ćemo kako će sada biti.

Kontrakcije- nisam sigurna, ali mislim da sam ih počela osjećati tek negdje u zadnjim tjednima prije poroda.

Jastuk je spas. Stvarno olakšava bočno spavanje.

❤️❤️❤️❤️❤️

zeka123
    01. Veljača 2024. 14:28

Leeloo101 ima li kod tebe kakvih novih simptoma ? Pošto smo u dan sa tjednima 😄

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Matka24
    01. Veljača 2024. 14:59

Cure, ima li koja problema s probavom? Zadnje vrijeme me to bas muci, a sad su odjednom poceli i bolovi u gornjem diju trbuha, tocno na potezu ispod zeluca te se protezu na lijevu i desnu stranu ispod rebra. Pa me zanima ako se koja susrela s tim i moze li biti “samo” radi probave ili i nesto ozbiljnije.

• LauraUna327
    01. Veljača 2024. 15:46

Leeloo101

Faith1509

Manu11 kako ti je danas?

Tako će i meni muž reci ako nabavim jastuk…

Kako ga namjestite?

Mi jastuk zivemo Stjepan Razdor 😂😂

It's a girl 💕

pistacija13
    01. Veljača 2024. 17:38

Kako ste počele osjećati bebu?
    Meni je već nekoliko dana, na neke trenutke u danu, s desne strane pupka pa malo ispod, kao tvrđe. Malo me kao zapecka i osjetim da je nešto drugačije u tom području. Ali bude samo s desne strane koja mi je malkice tvrđa od lijeve. Ne mogu reći da osjetim lupkanje, ali neku napetost, kao da ispod kože gurka naprijed pa stvara napetost u tom području... Je li moguće?

• Faith1509
    01. Veljača 2024. 17:49

Leeloo101

Faith1509

Manu11 kako ti je danas?

Tako će i meni muž reci ako nabavim jastuk…

Kako ga namjestite?

Između nogu jedan dio i drugi zagrlim ili stavim umjesto običnog jastuka da mi bude glava ispod 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.