Lelooo baš si me nasmijala, kako otjerati muža bez puno muke haha 😂
Purple čestitam na dobrom pregledu ❤️
Manu11 kako ti je danas?
Marta96 čestitam na curici i dobrom pregledu 🥰
Srceko23 imam i koristim, kaže muž više volim jastuk nego njega 😂
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Što se tiče bh kontrakcija ja sam ih imala pola trudnoće i to dosta bolne da sam nekoliko puta mislila da je krenuo porod 😂 ! Trbuh bi mi se izobličio do neprepoznatljivosti.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Leptirko- samo se izjadaj kad god ti je teško, zato i služi ovaj forum. Ipak bude nekako lakše sve podijeliti ovdje. Eto i ja se pohvalila jučer da su mi se mučnine ublažile pa me na kraju odjednom iz čista mira opet uhvatio nagon na povraćanje. I u prošloj trudnoći mi je bilo sve isto, ali nevjerojatno je kako se to poslije sve zaboravi. Tako će biti i sada. Sve će to proći, samo neka bebice dobro napreduju.
Marta, čestitam na curici i dobrom pregledu. 💞
Purple drago mi je da je i tvoj pregled dobro prošao🥰
Ja sam u prošloj trudnoći pocela osjećati bebu oko 20.tj. Vidjet ćemo kako će sada biti.
Kontrakcije- nisam sigurna, ali mislim da sam ih počela osjećati tek negdje u zadnjim tjednima prije poroda.
Jastuk je spas. Stvarno olakšava bočno spavanje.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Manu11 kako ti je danas?
Tako će i meni muž reci ako nabavim jastuk...
Kako ga namjestite?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leptirko- samo se izjadaj kad god ti je teško, zato i služi ovaj forum. Ipak bude nekako lakše sve podijeliti ovdje. Eto i ja se pohvalila jučer da su mi se mučnine ublažile pa me na kraju odjednom iz čista mira opet uhvatio nagon na povraćanje. I u prošloj trudnoći mi je bilo sve isto, ali nevjerojatno je kako se to poslije sve zaboravi. Tako će biti i sada. Sve će to proći, samo neka bebice dobro napreduju.
Marta, čestitam na curici i dobrom pregledu. 💞
Purple drago mi je da je i tvoj pregled dobro prošao🥰
Ja sam u prošloj trudnoći pocela osjećati bebu oko 20.tj. Vidjet ćemo kako će sada biti.
Kontrakcije- nisam sigurna, ali mislim da sam ih počela osjećati tek negdje u zadnjim tjednima prije poroda.
Jastuk je spas. Stvarno olakšava bočno spavanje.
❤️❤️❤️❤️❤️
Leeloo101 ima li kod tebe kakvih novih simptoma ? Pošto smo u dan sa tjednima 😄
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Cure, ima li koja problema s probavom? Zadnje vrijeme me to bas muci, a sad su odjednom poceli i bolovi u gornjem diju trbuha, tocno na potezu ispod zeluca te se protezu na lijevu i desnu stranu ispod rebra. Pa me zanima ako se koja susrela s tim i moze li biti “samo” radi probave ili i nesto ozbiljnije.
Manu11 kako ti je danas?
Tako će i meni muž reci ako nabavim jastuk…
Kako ga namjestite?
Mi jastuk zivemo Stjepan Razdor 😂😂
It's a girl 💕
Kako ste počele osjećati bebu?
Meni je već nekoliko dana, na neke trenutke u danu, s desne strane pupka pa malo ispod, kao tvrđe. Malo me kao zapecka i osjetim da je nešto drugačije u tom području. Ali bude samo s desne strane koja mi je malkice tvrđa od lijeve. Ne mogu reći da osjetim lupkanje, ali neku napetost, kao da ispod kože gurka naprijed pa stvara napetost u tom području... Je li moguće?
Manu11 kako ti je danas?
Tako će i meni muž reci ako nabavim jastuk…
Kako ga namjestite?
Između nogu jedan dio i drugi zagrlim ili stavim umjesto običnog jastuka da mi bude glava ispod
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji