Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    01. Veljača 2024. 08:48

Jutro !
    Purple13 zvala sam ginekologa pa mi isto to natuknuo. Moram ić napravit neke pretrage pa ću ić idući tjedan na pregled. Nadam se da nije ništa strašno.

Kako ste vi cure ? 😊

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Hellobaby
    01. Veljača 2024. 09:40

Lista pregleda:

purple13 - 1.2.
    mima95 - 2.2.
    korni - 5.2.
    Sreća2012 - 6.2.
    Faith1509 - 6.2.
    M-P - 6.2.
    ericaa - 8.2.
    pistacija13 - 9.2.
    Dalmatinka_u_zg - 12.2.
    Arianne - 12.2.
    Leeloo101 - 13.2.
    Melian - 13.2.
    mia_ - 14.2.
    katy_kaya - 14.2.
    deedee1405 - 15.2.
    Perpetua - 16.2.
    nada23 - 19.2.
    laurell - 19.2.
    Hellobaby - 19.2.
    marta96 - 21.2.
    LauraUna327 - 23.2.
    plave_okice - 27.2.
    Leptirko22 - 27.2.

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Leptirko22
    01. Veljača 2024. 10:07

Kod mene stanje katastrofa. Izgleda da sam zamijenila laurell 🤣
    Povracam vec nekoliko dana, pocela sam strahovito malo jest jer mi se apsolutno sve gadi!!!
    Doslovno mi je muka od kad oci otvorim pa sve dok ne zaspem. Ne izlazim iz kuce, sunce i mjesec gledam kroz prozor, ne mogu ni zamislit da idem setat jer bi rigala putem vjerojatno. Uglavnom, molim se samo da ovo prodje sto prije jer je ocajno. Pocela sam se sama sebi gadit.

I znam da vec 100ti put pisem o mucninama, al' bude mi mrvicu lakse kad s vama to podijelim 

zeka123
    01. Veljača 2024. 10:12

Leptirko22

Kod mene stanje katastrofa. Izgleda da sam zamijenila laurell🤣
    Povracam vec nekoliko dana, pocela sam strahovito malo jest jer mi se apsolutno sve gadi!!!
    Doslovno mi je muka od kad oci otvorim pa sve dok ne zaspem. Ne izlazim iz kuce, sunce i mjesec gledam kroz prozor, ne mogu ni zamislit da idem setat jer bi rigala putem vjerojatno. Uglavnom, molim se samo da ovo prodje sto prije jer je ocajno. Pocela sam se sama sebi gadit.

I znam da vec 100ti put pisem o mucninama, al' bude mi mrvicu lakse kad s vama to podijelim

Meni je druga trudnoća bila katastrofa ! Molila sam boga da ne bude tako i evo , želja se ostvarila. Znam kako je , bila sam ko mrtvac , samo u krevetu. Infuzije u bolnici. Jela samo koru kruha i vodu pila ali i to bi ispovračala. Ne znam kako sam izdržala. Ali prestalo je nakon 12.tjedna. Drži se.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

purple13
    01. Veljača 2024. 10:38

Leptirko22

Kod mene stanje katastrofa. Izgleda da sam zamijenila laurell🤣

Joj vas dvije ste se bas usrecile! Nadam se da ce vam stati mucnine uskoro
    Iduci pregled je 4.3., danas mi je uzela briseve da vidimo sta kazu. 🤣 inace sve super, zatvorena, beba aktivna. 🥰

💙5/24💙

maŠa
    01. Veljača 2024. 10:55

Mene jos ne lupka 😒 a posteljica mi je sprijeda pa mozda zato ne osjetim jos

• Srceko23
    01. Veljača 2024. 10:55

Hej cure! Zanima me imate li one jastuke za trudnice prilikom spavanja ili kada ste ih pocele koristiti? Ja sam usla u 16.tjedan i vec mi polako pocinje biti tesko spavati, ne radi trbuha jer ga jos nema puno, nego vise iz navike spavanja na trbuhu pa mi sad tesko priviknut se na spavanje na boku.. pa ne znam je li prerano uzeti vec sad taj jastuk i pomaze li ista?🤷🏻‍♀️

maŠa
    01. Veljača 2024. 10:57

Srceko23

Hej cure! Zanima me imate li one jastuke za trudnice prilikom spavanja ili kada ste ih pocele koristiti? Ja sam usla u 16.tjedan i vec mi polako pocinje biti tesko spavati, ne radi trbuha jer ga jos nema puno, nego vise iz navike spavanja na trbuhu pa mi sad tesko priviknut se na spavanje na boku.. pa ne znam je li prerano uzeti vec sad taj jastuk i pomaze li ista?🤷🏻‍♀️

Ja ga imam, dobro mi dode stvarno za spavanje na boku i manje me leda bole s njim

• Srceko23
    01. Veljača 2024. 11:02

E super, onda cu si ga svakako naruciti! I zanima me kada ste prvi put osjetile bebine pokrete?

• manu11
    01. Veljača 2024. 11:40

Purple superiska 😍😍
    Korni stvrdnuo mi se bas dio gdje je maternica, kao kamen 😬 nisam se prepala jer sam vec citala o tome a i nije me bas bolilo, samo bilo nekako cudno... i 3x ukupno sinoc mi se to desilo. Da nisam citala sigurno bi se prepala, zato imamo i ovaj nas forum da se pripremamo i razmjenjujemo iskustva 🩵 ti i tvoja bebana ste vec prave prije 🥰🥰
    Marta cestitam na djevojcici 💓
    Curke sa mucninama izdrzite, osjecaj je odvratan ali ipak u svemu tome ima i neki maali osjecaj sadisfakcije jer smo trudne,zar ne? 🙈 tako je bar meni bilo kad sam imala mucnine, fuj je i povracati i sve ali mi opet bilo drago 🙈
    Srceko ja u 20tt

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.