Radila sam prije god ipo dana, nakon toga ih je gin pogledala al nije nista komentirala, i nesto sam ih jucer opet gledala i guglala rezultate pa mi se svasta zbrckalo u glavi.
Ako netko zna mozda da mi objasni
MRHFR 677 Heterozigot c/t
PAI-1 4G/5G Heterozigot
Po netu su neki sa ovakvim nalazom na heparinu, ja samo aspirin pijem
Svakako cu u petak na pregledu pitati
Imam mutacije pai i mthfr, ali sam ja na oba ta homozigot.
(Bebe sam gubila do 10og tjedna i oni ne mogu reci je li bas radi toga.) Na heparinu sam, ali mi je hematolog rekao da je to cisto, et za svaki slucaj, da nije nista strasno. Misljenja su podijeljena oko toga.
Jedna ginekologinja u bolnici mi je prije rekla da mi nije nista, a moja socijalna je inzistirala da idem hematologu.
Ako nisi sigurna, potrazi drugo misljenje pa ce ti biti lakse.
💙5/24💙
Jutro svima
Ja se javljam malkice zabrinuta. Ovo mi je treći dan kako nemam uopće ni mučnina ni povraćanja. Sinoć sam bila malo vise van kuće, ali od sinoć pa evo i sad imam neke “blaze menstrualne bolove” dolje, koje do sad nisam imala. S obzirom da su mi i mučnine nestale, a ovo počelo iskreno malo sam zabrinuta.
Meni su se mučnine počele smanjivati oko 9-og tjedna, po 7-8 dana bez njih tako da se nemoj brinuti. Što se tiče bolova, probaj leći na bok, meni to pomogne ali su isto bilo svakodnevni. Naravno ako su baš jaki, javi se ginekologici ali meni je moja rekla zato što se sve sada širi da zbog toga to osjećam. 🥰
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Purple13 preslatko 💓🙈🙈 znaci pregled ti je za 3 dana, salji fotkice..meni je danas u 16h,poslat cu ovdje jednu najsladju ☺️
Jedva cekam slike, kad vidim bebe sva se raznjezim hahaha. Sretno na pregledu! 🤩🩷
Nadam se da ce se moj fino namjestit u srijedu!
💙5/24💙
Radila sam prije god ipo dana, nakon toga ih je gin pogledala al nije nista komentirala, i nesto sam ih jucer opet gledala i guglala rezultate pa mi se svasta zbrckalo u glavi.
PAI-1 4G/5G Heterozigot
Imam mutacije pai i mthfr, ali sam ja na oba ta homozigot.
(Bebe sam gubila do 10og tjedna i oni ne mogu reci je li bas radi toga.) Na heparinu sam, ali mi je hematolog rekao da je to cisto, et za svaki slucaj, da nije nista strasno. Misljenja su podijeljena oko toga.
Jedna ginekologinja u bolnici mi je prije rekla da mi nije nista, a moja socijalna je inzistirala da idem hematologu.
Ako nisi sigurna, potrazi drugo misljenje pa ce ti biti lakse.
A da to je i mene zbunilo jer su podijeljena misljenja, svakako cu se raspitati jos, hvalaa 😊
Hello curke!
Nikako se javiti danas pa sam samo stavila listu pregleda😅
LauraUna327 ajme trbuščić 🥰
Sretno ostalim curama na pregledima, moj je kasnije 😳
Kod nas baš lijepo vrijeme, nadam se da je tako i kod vas i da ste sve dobro ❤
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
PAI-1 4G/5G Heterozigot
Ja sam na heparinu zbog tih mutacija , misljenje hematologa i 2gin..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mame pozz upadam kao padobranac
Imam poz test radila sam clearblue digitalni https://ibb.co/G2pW87L
Pise 2-3 jel to sad koliko sam tjedana trudna ili?
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mame pozz upadam kao padobranac
Imam poz test radila sam clearblue digitalnihttps://ibb.co/G2pW87L
Pise 2-3 jel to sad koliko sam tjedana trudna ili?
Tako je, to bi ti bilo 2 do 3 tjedna, ali najbolje sama znas po zadnjoj M.
Svakako, cestitam !
Nas pregled je prosao odliiiicno!! Vec se vide male rukice i nogice, bas sam sretna bila kad sam vidjela. Srceko kuca hvala Bogu. Sve je super stvarno. Po njihovoj vagi sam 75kg, ali u robi i tenisicama, tako da ispada da nisam jos nista dobila 🤣
Sljedeci pregled nam je 27.2. 🙈
Keti91 čestitam 🥰🥰🥰
Leptirko22 čestitam na dobrom pregledu ❤️
Jeste li radile ili planirate raditi 4D ultrazvuk? U kojem tjednu bi bilo najbolje?
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji