Haru shoping obavljen, uzela sam dva paketa po 10 kom, to bi trebalo biti dovoljno 😁
Sreca Ajmeee divnooooo 💞💞
Faith mene bas frendica neki dan podsjetila pa sam ispunila za dm, muller i novalac, ali nemam pojma kako to dalje ide 🙈
Zeka da li bude šta korisno u tim paketima? Vidim da da su puni bili 😂
Ja sam dobila žlicu za kašice 😂 , cijev za kolike 😂 , mini deterđent za flašice ( veličine upaljača 😂 ) , neku kremu mini za strije i jedino što mi je bilo super je dnevnik za bebe 😂😂😂😂
Sve ovo bezveze nešto 😂😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Nadam se da uzivate i odmarate cure. Ja sam jucer prvi put osjetila svoju curku. 🥰🥰🥰🥰 najbolji poklon za rodendan. Nema ljepseg osjecaja.
Sto se tice kupovine, neki dan smo kupili kolica jer su bila na 20%, a sumnjam da ce puno veci popust ici za mjesec-dva. I pocela sam nesto sitno robice. I ja si rekla svaki mjesec po malo.

Ovi paketi što kažete, stvarno su mizerija. Mislim da ih neću ovaj puta ići pokupiti. Jedino što se u Mulleru dobije etui za pelene, to smo stvarno koristili i koristimo još uvijek. Kremice što stanu u oko koliko ih ima ne znam što reći. 🫣
.
plave_okice predivno 🥰
korni nadam se da će ti biti dobre tetre. 🙂

'21. 💙
'24. 💛
Zeka uff 😅
Plave_okice superrr 🥰❤️
Haru ma bit će 🙂
Malena mi je baš bila aktivna ujutro, pa dečko stavio ruku da proba prvi put osjetiti, bila je mirna minutu-dvije, i onda pošteno lupnula 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Da, da na te paketiće mislim 🙈 ja sam dobila tetra pelenu, neku manju torbicu sa par stvari unutra (Baby ulje, duda, ulošci, onaj sok što ima curica s maramom nacrtana 🤣), ostalo nakon poroda. Ali od kauflanda se dobije lijepi paket, ručnik za bebu i više ni ja ne znam šta. I od DM-a neki koferić. Ali to je u njemačkoj, mislila sam da je to isto i u hrvatskoj tako 🙈

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Da, da na te paketiće mislim 🙈 ja sam dobila tetra pelenu, neku manju torbicu sa par stvari unutra (Baby ulje, duda, ulošci, onaj sok što ima curica s maramom nacrtana 🤣), ostalo nakon poroda. Ali od kauflanda se dobije lijepi paket, ručnik za bebu i više ni ja ne znam šta. I od DM-a neki koferić. Ali to je u njemačkoj, mislila sam da je to isto i u hrvatskoj tako 🙈
Cini mi se da su paketi oskudniji u Hrvatskoj. 🤣 Nisam znala da i Kaufland to ima. 🤔
.
Nadam se da ste sve dobro, bez krvarenja, bolova i visokih tlakova. 🙈❤️ Meni ocito pomaze gengigel sprej, desni su mi super (nadam se da ce tako biti i dalje).
.
Primjetila sam da je moj mali najživahniji ujutro i navečer kad legnem na leđa. Uspjela sam snimiti kako mi se trbuh zatrese kad me udari hahah. 💞💞
💙5/24💙
Pogledaj i u Rossmannu ima prije i poslije poroda poklon ☺️

12/23 UZV ♥️✔️
Cini mi se da su paketi oskudniji u Hrvatskoj. 🤣 Nisam znala da i Kaufland to ima. 🤔
.
Nadam se da ste sve dobro, bez krvarenja, bolova i visokih tlakova. 🙈❤️ Meni ocito pomaze gengigel sprej, desni su mi super (nadam se da ce tako biti i dalje).
.
Primjetila sam da je moj mali najživahniji ujutro i navečer kad legnem na leđa. Uspjela sam snimiti kako mi se trbuh zatrese kad me udari hahah. 💞💞
Kako dobroooooooo❤️❤️❤️❤️❤️..... kad si prvi put osetila bebu?

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Ja sam prvi put osjetila sa 15+4 ... I to je bilo kao da ti se napravi kvrga, bude jednostavno tvrdo par sekundi i prestane. I to me bilo 2-3 puta u danu. Potpuno bezbolno. Samo ko da dopluta/ili se stvori tak kvrgica.
Ne znam je li itko osjetio tako isto?
Sad evo zadnja tri dana osjećam kao da onak imaš puna crijeva i trebaš prdnut, ali osjetiš da nisu crijeva jer se sve odvija ispod pupka.
I sad osjetim npr 10+ puta dnevno. Kao da ti nešto prođe u crijevima, tak je osjećaj. A kad sam ful mirna onda se pojavi isto tak kvrga i kombinaciji s tim osjećajem.
Kad staviš ruku na tu kvrgu, osjetiš da je nešto ispod i ona pliva po trbuhu 😂
Ne znam kak da bolje opišem. Kao da ti svako malo prođe neki plin kroz crijeva.
Napravi li se kome isto tak kvrgica i onda nestane?

It's a girl 💕
.
.
Kako dobroooooooo❤️❤️❤️❤️❤️….. kad si prvi put osetila bebu?
Mislim da kad sam bila 18 tjedana. Znam da sam sa 16 bila na pregledu pa mi je doktorica rekla da je normalno da ne osjetim jer je beba premala.
Laurauna meni se tako znao kao stvrdnuti trbuh, ali mislim da kod mene nije bila beba vec kao neki grcevi (jer je bilo dosta rano, vise mi se ne događa).
💙5/24💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji