Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    30. Siječanj 2024. 16:38

Matka24

Hej cure! Usla sam u drugo tromjesecje i naivno mislila da ce sada stati sve moguce senzacije koje su me pratile u prvom. Danas imam osjecaj bockanja u jajnicima i stezanja po donjem dijelu trbuha. Nista jako niti bolno, nego vise provocirajuce. Pa me zanima da li su takvi bolovi moguci i u drugom tromjesecju ili su vama nestali?

Pa evo ja ne znam kako je drugima ali meni je u svakoj trudnoći što su tjedni išli na više to sam više nekih bolova imala 🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leeloo101
    30. Siječanj 2024. 16:48

Perpetua

Leeloo101

Cure je l vi odspavate noć? Ja sam se počela buditi, tj biti u nekom polusnu dio noći… onda ako se sjetim otići do wc-a (a nije mi sila). Kad se vratim zaspim… čudno 🙄🫢

Ja ok odspavam kad spavam, trebala bih ići malo ranije spavati da to bude još bolje 😄 U zadnje vrijeme čak i nešto manje idem na WC, zna proći nekad i cijela noć da ne odem, nekad bude 1-2-3x. Pokušavam cijeniti to spavanje jer je ipak bolje nego s bebom, ali ionako ne možemo napraviti zalihe spavanja, nažalost… 🙈😂

Znaš onaj citat - kad se samo sjetim da je spavanje bilo najveća kazna kad smo bili mali 🤣🤣🤣🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Matka24
    30. Siječanj 2024. 17:16

Ipak sam skuzila da ovo sto boli nisu jajnici, nego sve te unutarnje vaginalne kosti/zdjelica, meni je to sve jako slicno, a isto tako osjetim tu i tamo bol u kostima straznjice. Danas kao da je sve to nekako napeto pa me zanima da li su takvi bolovi jos kojoj poznate?

Perpetua
    30. Siječanj 2024. 17:19

Leeloo101

Perpetua

Leeloo101

Cure je l vi odspavate noć? Ja sam se počela buditi, tj biti u nekom polusnu dio noći… onda ako se sjetim otići do wc-a (a nije mi sila). Kad se vratim zaspim… čudno 🙄🫢

Ja ok odspavam kad spavam, trebala bih ići malo ranije spavati da to bude još bolje 😄 U zadnje vrijeme čak i nešto manje idem na WC, zna proći nekad i cijela noć da ne odem, nekad bude 1-2-3x. Pokušavam cijeniti to spavanje jer je ipak bolje nego s bebom, ali ionako ne možemo napraviti zalihe spavanja, nažalost… 🙈😂

Znaš onaj citat - kad se samo sjetim da je spavanje bilo najveća kazna kad smo bili mali 🤣🤣🤣🤣

Daaaa, ajme, kakva šteta 😂😂😂

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Faith1509
    30. Siječanj 2024. 17:50

Matka24

Ipak sam skuzila da ovo sto boli nisu jajnici, nego sve te unutarnje vaginalne kosti/zdjelica, meni je to sve jako slicno, a isto tako osjetim tu i tamo bol u kostima straznjice. Danas kao da je sve to nekako napeto pa me zanima da li su takvi bolovi jos kojoj poznate?

Sve to imam, pogotovo ova bol u kostima stražnjice, ja ju zovem čudna bol jer ne znam kako bih je objasnila 😂 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

zeka123
    30. Siječanj 2024. 19:17

Leeloo101

Perpetua

Leeloo101

Baš smo bili pametni 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leptirko22
    30. Siječanj 2024. 19:52

Sestre po mukama, kod mene i dalje isto..
    Evo maloprije odradili jos jedno praznjenje. Ne nazirem kraj ovome 🫠

Sreca3
    30. Siječanj 2024. 20:18

Nemam ja mira naravno.... imala danas oko 2 krvarenje nije obilno ali nista legnem da to malo prodje i oko 18:00h se uputim ginekologu....
    Na pregledu posteljica sa prednje strane na uscu....nista drugo ne vide kao moguce krvarenje.... osim to. Beba je odlicno, merili su i nuhalni super je.
    Moram mirovati....citam da bi posteljica trebala to jest jos uvek ima sanse da se podigne....na zadnjem pregledu mi je to receno ali nisam ja to ozbiljno shvatila i eto ti krvarenje.....
    Ako je neko imao slicnu stvar neka pise iskustva. ❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Eonaria
    30. Siječanj 2024. 20:58

Drage cure, čitam vas koliko stignem i drago mi je na svim lijepim novim vijestima koje ima pregršt. 🥰

Ja sam nažalost prošli tjedan završila u bolnici zbog skraćenog cerviksa (21mm), pronađena mi je bakterija E. coli na cerviksu i nešto malo u urinu pa sad čekam što ćemo dalje.

Sreca3, ako nije potpuno preko ušća,  još se stigne podići. Držim ti fige, a do tada samo polako! 🥰

• LauraUna327
    30. Siječanj 2024. 21:23

Sreca3

Nemam ja mira naravno…. imala danas oko 2 krvarenje nije obilno ali nista legnem da to malo prodje i oko 18:00h se uputim ginekologu….
    Na pregledu posteljica sa prednje strane na uscu….nista drugo ne vide kao moguce krvarenje…. osim to. Beba je odlicno, merili su i nuhalni super je.
    Moram mirovati….citam da bi posteljica trebala to jest jos uvek ima sanse da se podigne….na zadnjem pregledu mi je to receno ali nisam ja to ozbiljno shvatila i eto ti krvarenje…..
    Ako je neko imao slicnu stvar neka pise iskustva. ❤️

Hej .. ja sam imala dva puta krvarenje jednom u 12 tj i jednom u 13 tj. Svaki put krug sviježe krvi na gačicama, bez bolova i izašao prvi put ugrušak. Bila na hitnoj oba puta, hvala bogu sve je bilo u redu i nitko nije našao razlog. 
    Sad kada sam bila na pregledu kod svoje ginice skužila je zašto su bila krvarenja. Posteljica preko ušča (ali straga) pa kako ne beba rasla i kako se širila pucale su žilice što je normalno. 
    Njezin savjet je što više mirovanja, ne trebam stalno ležati ali sve u miru i polako.  Također, izbjegavati dugo sjedenje i svaki put kad ti je sila ići na wc (pun mjehur isto može dovesti do pucanja žilica). Ako si na poslu probaj sjedit na pilates lopti. 
    Ja se idući tjedna vraćam na posao pa nosim loptu. 

Ugl, cure su me tu isto utješile da se posteljica miče do nekog 20-22 tjedna i da do tada to nije dijagnoza. 
    Samo malo smiri navike i sve će biti okej. 🥰

@Eonaria Kak se ti osjećaš? Šaljem pozitivne mislim 🥰🥰

It's a girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.