Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    29. Siječanj 2024. 09:02

laurell

Jutro svima
    Ja se javljam malkice zabrinuta. Ovo mi je treći dan kako nemam uopće ni mučnina ni povraćanja. Sinoć sam bila malo vise van kuće, ali od sinoć pa evo i sad imam neke “blaze menstrualne bolove” dolje, koje do sad nisam imala. S obzirom da su mi i mučnine nestale, a ovo počelo iskreno malo sam zabrinuta.

Hej, nemoj brinuti, bas kao sto manu11 kaze, to ti je sve normalno. I ja sam panicarila jer mi je bilo kao tebi: odjednom stale mucnine tako u 9om tjednu. I sve je super savršeno! A svi ti bolovi su normalni dokle god nisu prejaki...
    Manu11 moj je prije dva tjedna krenuo stidljivo lupkati, al bome sad je to vec pravi akrobat hahaha. Tocno zamisljam kako se vrti unutra i okrece i jedva cekam vidjeti ga na uzv i da cujem koliki je sad. 😍😍😍😍

💙5/24💙

Haru
    29. Siječanj 2024. 09:04

Dobro jutro cure! Ja nisam baš preredovno čitala zadnjih dana, ali sam preletjela malo i vidjela predivne fotke trbuščića i dobre preglede. Čestitam vam svima! ☺️ 
    Isto ako preletjela sam one odlične ideje za ručkove, morat ću se vratiti na te komentare kada budem trebala inspiraciju. 
    .
    Mene tek jučer malo počela popuštati temperature pa polako nadolazim, ali nisam pojma imala da će me boljeti sinusi, kosti oko očiju i još tako neke stvari koje me u životu nisu boljele. 
    .
    Laurel, mislim da su sve vrste bolova dok nisu neki strašni bolovi uredu. Tijelo prolazi kroz mnoge promjene i nekako reagira. Što se tiče mučnina bolje da ih nema nego ima. 😄
    .
    Sretno svima na pregledima danas i nadam se da ste sve dobro! 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

Martina1931
    29. Siječanj 2024. 10:29

laurell

manu11

laurell

Jutro svima
    Ja se javljam malkice zabrinuta. Ovo mi je treći dan kako nemam uopće ni mučnina ni povraćanja. Sinoć sam bila malo vise van kuće, ali od sinoć pa evo i sad imam neke “blaze menstrualne bolove” dolje, koje do sad nisam imala. S obzirom da su mi i mučnine nestale, a ovo počelo iskreno malo sam zabrinuta.

Ja te blaze menstrualne bolove vise ni ne registriram, evo i trenutno ih imam ali mi iskreno nista ne znace…mislim da je to samo sirenje maternice. Naravno dok su blazi, ako te pocne bas zatezati otidji na hitnu ili na pregled privatno ako ti je zgodno.
    Sto se tice mucnina meni su takodjer tad prestale sa 9.na 10.tjedan, pa se malo vrate pa odu, sve je to normalno u nasem drugom stanju 🩵

Malo si me utješila 🥰 hvala ti. Jer kao čitam ono tko ima mučnine i povraćanja tipično nestale ili oko 13-14. Tjedna a nekom i kasnije.. i sad mi čudno da meni odjednom kao stalo. A do prije 3 dana nisam mogla s kauča mrdnuti. Moja trudnoća je 4-5 dana veća nego na trakici, tako da je to sigurno 10ti tjedan sad.
    Nadam se da je sve ok. A bolovi me iznenađuju jer ih tek sad primjećujem, mada možda dok sam bila onako komirana od pustog povraćanja ni nisam registrirala ikakve druge simptome osim tog 😅

Ja sam se borila sa odvratnim i mucninama i povracanjima.
    Al je znalo bit pauza po dan dva gdje sam kao bila bolje.
    Oko 14tjedna cak nisam 10dana povratila pa sam mislila to je to ..gotovo. i onda se vratilo opet🤣 do 18tjedna cca
    Hocu rec. Stv bi mi znalo tako dolazit i nestajat
    A sto se bolova tice, isto svakakve vrste svih bolova osjecam stalno. Za grcevr uzmi magnezij.  Meni ih je sveo na minimum :) al zato me trtica boli. Kukovi, zdjelica cijela, prepone 🤷‍♀️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

maŠa
    29. Siječanj 2024. 10:33

Laurel, meni je otprilike u tim tjednima preko noci prestala bol u grudima i mucnine, ja se uplasila i otisla na pregled, sve dobro, za par dana se mucnine vratile do 11. tjedna, bol u grudima nije. 

maŠa
    29. Siječanj 2024. 10:34

Zene jel koja radila pretrage na trombofiliju?

purple13
    29. Siječanj 2024. 11:04

maŠa

Radila sam ih prije ove trudnoce jer sam imala dva missed ab-a. Da nije toga bilo, sumnjam da bi me itko slao na to.
    Moras li ti ici na testiranje ili si isla?

💙5/24💙

• Matka24
    29. Siječanj 2024. 11:18

maŠa

Ja sam upravo napravila i poslala uzorak, privatno naravno jer gin nije htio dati uputnicu jer da nema potrebe, ali zelim biti na miru.

maŠa
    29. Siječanj 2024. 11:28

Radila sam prije god ipo dana, nakon toga ih je gin pogledala al nije nista komentirala, i nesto sam ih jucer opet gledala i guglala rezultate pa mi se svasta zbrckalo u glavi. 
    Ako netko zna mozda da mi objasni
    MRHFR 677 Heterozigot c/t
    PAI-1 4G/5G Heterozigot
    Po netu su neki sa ovakvim nalazom na heparinu, ja samo aspirin pijem
    Svakako cu u petak na pregledu pitati

Hellobaby
    29. Siječanj 2024. 11:38

Lista pregleda:

Hellobaby - 29.1.
    Leptirko22 - 29.1.
    Gabby - 29.1.
    Eonaria - 29.1.
    marta96 - 31.1.
    purple13 - 1.2.
    mima95 - 2.2.
    korni - 5.2.
    Sreća2012 - 6.2.
    Faith1509 - 6.2.
    M-P - 6.2.
    ericaa - 8.2.
    pistacija13 - 9.2.
    Dalmatinka_u_zg - 12.2.
    Arianne - 12.2.
    Leeloo101 - 13.2.
    Melian - 13.2.
    mia_ - 14.2.
    katy_kaya - 14.2.
    deedee1405 - 15.2.
    Perpetua - 16.2.
    nada23 - 19.2.
    laurell - 19.2.
    LauraUna327 - 23.2.
    plave_okice - 27.2. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• manu11
    29. Siječanj 2024. 11:57

Purple13 preslatko 💓🙈🙈 znaci pregled ti je za 3 dana, salji fotkice..meni je danas u 16h,poslat cu ovdje jednu najsladju ☺️

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.