Evo mog trbušića danas 14+4 prema zadnjem ultrazvuku
https://postimg.cc/JHZmm0Kw
Divnoća💕
Nama su bili zabranjeni odnosi prva tri mjeseca, nakon toga smo si ih sami zabranili 😅
Probava mi je sva sreća okej i to od početka 😁
LauraUna divan trbuščić ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Evo mog trbušića danas 14+4 prema zadnjem ultrazvuku
https://postimg.cc/JHZmm0Kw
Aaaa predobro! 🥰🥰🥰
💙5/24💙
Jutro cure, nadam se da ste se odmorile preko vikenda 🤗 i da su vam se mučnine malo smirile 🙂
Ja ne mogu vjerovati da sam već 19+0, baš nekako brzo dani prolaze, a kao da sam tek pred neki dan stavljala sliku na mpo temu i pitala vidi li se crtica 🫣
Nećemo se ni okrenuti, već će nam bebači biti u rukama ❤️
Perpetua mašemo ti do Nizozemske, nadam se da ćete brzo naći stan i divno da je muž osjetio bebu ❤️
M-P kako si?
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro svima
Ja se javljam malkice zabrinuta. Ovo mi je treći dan kako nemam uopće ni mučnina ni povraćanja. Sinoć sam bila malo vise van kuće, ali od sinoć pa evo i sad imam neke “blaze menstrualne bolove” dolje, koje do sad nisam imala. S obzirom da su mi i mučnine nestale, a ovo počelo iskreno malo sam zabrinuta.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro svima
Ja se javljam malkice zabrinuta. Ovo mi je treći dan kako nemam uopće ni mučnina ni povraćanja. Sinoć sam bila malo vise van kuće, ali od sinoć pa evo i sad imam neke “blaze menstrualne bolove” dolje, koje do sad nisam imala. S obzirom da su mi i mučnine nestale, a ovo počelo iskreno malo sam zabrinuta.
Ja te blaze menstrualne bolove vise ni ne registriram, evo i trenutno ih imam ali mi iskreno nista ne znace...mislim da je to samo sirenje maternice. Naravno dok su blazi, ako te pocne bas zatezati otidji na hitnu ili na pregled privatno ako ti je zgodno.
Sto se tice mucnina meni su takodjer tad prestale sa 9.na 10.tjedan, pa se malo vrate pa odu, sve je to normalno u nasem drugom stanju 🩵
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Jutro svima
Ja te blaze menstrualne bolove vise ni ne registriram, evo i trenutno ih imam ali mi iskreno nista ne znace…mislim da je to samo sirenje maternice. Naravno dok su blazi, ako te pocne bas zatezati otidji na hitnu ili na pregled privatno ako ti je zgodno.
Sto se tice mucnina meni su takodjer tad prestale sa 9.na 10.tjedan, pa se malo vrate pa odu, sve je to normalno u nasem drugom stanju 🩵
Malo si me utješila 🥰 hvala ti. Jer kao čitam ono tko ima mučnine i povraćanja tipično nestale ili oko 13-14. Tjedna a nekom i kasnije.. i sad mi čudno da meni odjednom kao stalo. A do prije 3 dana nisam mogla s kauča mrdnuti. Moja trudnoća je 4-5 dana veća nego na trakici, tako da je to sigurno 10ti tjedan sad.
Nadam se da je sve ok. A bolovi me iznenađuju jer ih tek sad primjećujem, mada možda dok sam bila onako komirana od pustog povraćanja ni nisam registrirala ikakve druge simptome osim tog 😅
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro svima
Ja te blaze menstrualne bolove vise ni ne registriram, evo i trenutno ih imam ali mi iskreno nista ne znace…mislim da je to samo sirenje maternice. Naravno dok su blazi, ako te pocne bas zatezati otidji na hitnu ili na pregled privatno ako ti je zgodno.
Malo si me utješila 🥰 hvala ti. Jer kao čitam ono tko ima mučnine i povraćanja tipično nestale ili oko 13-14. Tjedna a nekom i kasnije.. i sad mi čudno da meni odjednom kao stalo. A do prije 3 dana nisam mogla s kauča mrdnuti. Moja trudnoća je 4-5 dana veća nego na trakici, tako da je to sigurno 10ti tjedan sad.
Nadam se da je sve ok. A bolovi me iznenađuju jer ih tek sad primjećujem, mada možda dok sam bila onako komirana od pustog povraćanja ni nisam registrirala ikakve druge simptome osim tog 😅
Ma to je u pitanju 100% 🤗
Izdrzi jos 10ak tjedana i pocet ce te lupkat bejb pa ces se rijesiti te "neizvjesnosti" i bit ce ti puno lakse, a zasad uzivaj u cinjenici da nosis svoje malo cudo 😇
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Kad smo vec kod lupkanja, moje malo cudo je prvo pocelo kao ribica da me udari, a sad osjecam nogice mislim osjetim 2-3 zaredom udarca i kao neko mreskanje bas kao da mice nogicama, a tek pola kile ima zlato moje 😂 sta ce bit sa 3-4kg 😂
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Sortiraj odgovore
Najstariji