Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    30. Siječanj 2024. 11:22

Faith….cestitam na decku!
    Manu….sama lepota🥰
    Ja sam u iscekivanju Verified testa i danas me bas uhvatilo nestrpljenje....drago mi je za sve pozitivne i dobre preglede i uredne trudnoce. 
    Neka se nastavi niz.❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Leeloo101
    30. Siječanj 2024. 12:56

Cure je l vi odspavate noć?  Ja sam se počela buditi, tj biti u nekom polusnu dio noći... onda ako se sjetim otići do wc-a (a nije mi sila). Kad se vratim zaspim... čudno 🙄🫢

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leptirko22
    30. Siječanj 2024. 13:01

Leeloo101

Cure je l vi odspavate noć? Ja sam se počela buditi, tj biti u nekom polusnu dio noći… onda ako se sjetim otići do wc-a (a nije mi sila). Kad se vratim zaspim… čudno 🙄🫢

Pa bar 3x na wc 🤣
    Kako kada, nekad spavam kao mala beba, a nekad mi se kukovi raspadaju od boli jer nisam naucila tako spavat i jos uvijek se privikavam pa po cijele noci se znam okretat.

Kod mene eto kako kad, nema pravila

• LauraUna327
    30. Siječanj 2024. 13:14

Leeloo101

Cure je l vi odspavate noć? Ja sam se počela buditi, tj biti u nekom polusnu dio noći… onda ako se sjetim otići do wc-a (a nije mi sila). Kad se vratim zaspim… čudno 🙄🫢

Ne znam kada sam zadnji put odspavala cijelu noć 😂 3-4 se sigurno dižem na wc, onda se borim s jastucima jer ih imam 150. Ali brzo ponovno zaspim. 
    Danas sam se npr probudila s nelagodom u lijevom kuku i nozi ... Nije bol ali je onak čudno ko da sam hodala 30 km samo s jednom nogom 😂 Mislim da će to pratiti cijeli dan 😂

It's a girl 💕

zeka123
    30. Siječanj 2024. 13:37

Ćao , nisam popamtila tko šta ali čestitam na dečkiću i slikica bebe je predivna 😊

Čitam vas ali imam manjka vremena.
    Leeloo101 spavanje katastrofa ! Brojim ovce često.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Faith1509
    30. Siječanj 2024. 13:40

Hvala cure 🥰
    Spavanje kako koju noć, nekad sam i po 5 puta budna a nekad se samo jednom probudim 😂 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Matka24
    30. Siječanj 2024. 13:47

Hej cure! Usla sam u drugo tromjesecje i naivno mislila da ce sada stati sve moguce senzacije koje su me pratile u prvom. Danas imam osjecaj bockanja u jajnicima i stezanja po donjem dijelu trbuha. Nista jako niti bolno, nego vise provocirajuce. Pa me zanima da li su takvi bolovi moguci i u drugom tromjesecju ili su vama nestali?

purple13
    30. Siječanj 2024. 15:10

Matka24

Hej cure! Usla sam u drugo tromjesecje i naivno mislila da ce sada stati sve moguce senzacije koje su me pratile u prvom. Danas imam osjecaj bockanja u jajnicima i stezanja po donjem dijelu trbuha. Nista jako niti bolno, nego vise provocirajuce. Pa me zanima da li su takvi bolovi moguci i u drugom tromjesecju ili su vama nestali?

Mene zna svasta boljeti, presjeci, al cini mi se manje nego u pocetku. 🤭

💙5/24💙

Leeloo101
    30. Siječanj 2024. 15:44

Hvala... sad mi je lakše... samo sam sad umorna od nespavanja😆

Rekao bi muž stalno nešto 🤣

Matka sad kreće rastezanje, pa su umjereni kao menga bolovi ok

Laura mene zna malo iznad prepone zaboliti ako naglo ustanem.. ali prode kroz min-dva. 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Perpetua
    30. Siječanj 2024. 16:06

Leeloo101

Ja ok odspavam kad spavam, trebala bih ići malo ranije spavati da to bude još bolje 😄 U zadnje vrijeme čak i nešto manje idem na WC, zna proći nekad i cijela noć da ne odem, nekad bude 1-2-3x. Pokušavam cijeniti to spavanje jer je ipak bolje nego s bebom, ali ionako ne možemo napraviti zalihe spavanja, nažalost... 🙈😂

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.