Vidit ću na pregledu u četvrtak što će mi reći, zasad se smirilo lupanje srca, odnosno jutros je bolje nego jučer. Neću ni mjeriti tlak danas jer mi samo nervozu radi...
Cure sretno svima na pregledima i čestitam onima koje su već bile i sve je dobro! ❤️💛
Ja još ne osjetim bebicu, mislila sam nekidan da sam čula neko lupkanje ali mislim da su to ipak crijeva bila 😂😂😂 Otad ništa ...
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
erica ja sam dobila rezultate 8. dan. negdje oko 13h 🙂
🥰 joj,da bar! Bas sam nestrpljiva🫣
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Skroz te razumijem. Ja sam dala krv na Nifty u cet ujutro i zabrijala da ce danas doci ahhahah.
Imam osjecaj da cijelu trudnocu samo nesto cekam. Nikako se opustit do kraja. Valjda ce sve krenut mirnije kad dobijem jasan trbuh i osvijestim da je tu. Ovako svaki dan pitam muza jesam li ja trudna 🫣
Nego, kad smo kod novih simptoma. Mene pocela bolit donji dio ledja. Bas kicma. Za vikend smo imali festu i malo sam plesala i bila duze budna, nista divlje. Ali sad ne znam jel od toga ili novi simptom.
Skroz te razumijem. Ja sam dala krv na Nifty u cet ujutro i zabrijala da ce danas doci ahhahah.
Imam osjecaj da cijelu trudnocu samo nesto cekam. Nikako se opustit do kraja. Valjda ce sve krenut mirnije kad dobijem jasan trbuh i osvijestim da je tu. Ovako svaki dan pitam muza jesam li ja trudna 🫣
Nego, kad smo kod novih simptoma. Mene pocela bolit donji dio ledja. Bas kicma. Za vikend smo imali festu i malo sam plesala i bila duze budna, nista divlje. Ali sad ne znam jel od toga ili novi simptom.
Nifty koliko sam popratila, curama dođe ranije, nekima za 5 dana je došao. Panorama se baš čeka, i po 10-11 dana... a ovo za čekanje, baš to. Stalno čekamo, nalaze, preglede, neke sigurnije tjedne... baš treba biti strpljiv :)
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Meni ne idu ovi potpisi😂
Što te muči 😆😅😁
Ubacim link u potpis i ostane mi prikazano kao link a ne kao ova traka za pracenje, a kopirala sam tamo di mi kao pise za website, blog itd 😂
Ni ja nikako ne uspijevam. Kad stisnem spremi link samo nestane.
Ja sam jutros morala do doktorice jer sam imala krvi jutros, hvala Bogu sve je u redu, kaže da ne zna zašto krv da vaginalno ne vidi ništa ali da može biti i kako je doktor jučer pri pregledu bio grub pa i od toga.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Meni ne idu ovi potpisi😂
Što te muči 😆😅😁
Ubacim link u potpis i ostane mi prikazano kao link a ne kao ova traka za pracenje, a kopirala sam tamo di mi kao pise za website, blog itd 😂
Ja sam jutros morala do doktorice jer sam imala krvi jutros, hvala Bogu sve je u redu, kaže da ne zna zašto krv da vaginalno ne vidi ništa ali da može biti i kako je doktor jučer pri pregledu bio grub pa i od toga.
Ako ne možeš spremiti, vjerojatno ti je potpis predug. I meni je bio. Dok nisam dosta toga izbacila mi nije spremalo link.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Meni ne idu ovi potpisi😂
Što te muči 😆😅😁
Faith glavno da je sve dobro 🙂
Samo info koji je meni dala ginica, zaboravila sam napisati. Pošpotala me što sam dva put u dva tjedna išla na hitnu i rekla mi je da se s tim može napraviti više štete nego koristi jer se mogu pokupiti svakakve infekcije.
Naravno, to se ne odnosi na baš neka hitna stanja.
Ugl, sad se malo lupam po glavi i čekam nalaze urinokulture. A možda ću morat raditi i briseve ponovno iako su bili sterilni.
It's a girl 💕
Bok ženice moje 🤭
https://ibb.co/44Qqvy1 evo da se i mi uključimo sa trbuhom , rastemo ☺
Neko je napisao da ga kičma boli pa se pridružujem. Svaki dan sve gore. Prvo je krenulo sa trticom.
Sretno svima na pregledima ako netko ima ( slaba memorija )
I čestitke svima na urednim pregledima 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Bok ženice moje 🤭
Neko je napisao da ga kičma boli pa se pridružujem. Svaki dan sve gore. Prvo je krenulo sa trticom.
🥰🥰🥰🥰 Koji si tjedan?
It's a girl 💕
Bok ženice moje 🤭
🥰🥰🥰🥰 Koji si tjedan?
12+4 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji