Ja ako budem ici cu u Sloveniju, svakako sam na zapadu grada i muzevo auto , na firmu gorivo lagano😂😂😂
Pise mi doslovno prva bolnica 35min voznje, nije mi strasno
Joj meni neki pritisak dolje krenuo, znam da je normalno al ne volim taj osjecaj, bas me stresira
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ma super.. ionak da dodes negdje drugdje ti opet treba pola sata 😂
Kao prode ili? Mozda se sad malo siri sve pa osjetis.. mene nocas uhvatilo u snu .. joj mrzim to 🙈
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja ako budem ici cu u Sloveniju, svakako sam na zapadu grada i muzevo auto , na firmu gorivo lagano😂😂😂
Joj meni neki pritisak dolje krenuo, znam da je normalno al ne volim taj osjecaj, bas me stresira
Da ja sam ispod sljemena doma😊ma i ja imam povremeno pritisak danas na poslu mi pozlilo nije bilo zraka
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kao prode ili? Mozda se sad malo siri sve pa osjetis.. mene nocas uhvatilo u snu .. joj mrzim to 🙈
A dodje i prodje, al me zivcira sto uopce ista osjetim😂 onda trcim na wc da vidim jel sve cisto🙈 uopce nije blazeno stanje ovo!!
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A dodje i prodje, al me zivcira sto uopce ista osjetim😂 onda trcim na wc da vidim jel sve cisto🙈 uopce nije blazeno stanje ovo!!
Pitat cu te na 36+🤣🤣🤣 pocni spavat na boku moja preporuka
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A Mare pokusavam. Al mi krene trnut lijeva noga onda😂
Bas mi se tesko namjestit
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mene su boljela bas leda u pocetku al sad me proslo. Martina uzmi si onaj jastuk.. stvarno je top stvar.. sad nema trenutno ali ti bude u kauflandu za 10 e .. ja sam frendici bila kupilaa kad je bila trudna. Sigurno je onaj za 30 eura bolji ali ona kaze da joj je i ovaj bio super
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
I jaaa, panicarim pola dana, točno u sredini ispod pupka 🙄
A Mare pokusavam. Al mi krene trnut lijeva noga onda😂
Bas mi se tesko namjestit
Banana ti treba ...znam upocetku je zbilja tesko zbog leda al ce ti poslije bit puno lakse vjeruj mi jer kad pocne se ligamenti otvarat itd polako bas bas to boli
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A mene zateze nekako sa strana, nez ni opisat..bas pritisak nekakav.
A stavila sam sad utric od 200mg svakako i malo lec, valjda ce prestat. Ja sam zivi panicar, iako znam da nist nije u mojim rukama 😬
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji