Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maŠa
    27. Listopad 2023. 18:52

Martina1931

maŠa

Prvi put u 7. tjednu prije 2 godine a drugi put u 16. Tjednu prosle godine u 6. mjesecu

Jek znate jel vam mozda kasnija ovulacija bila? Koliko vam inace ciklusi traju?
    Inace, jeste radili ikakvu obradu radi tih spontanih? Radi cega se dogodio spontani u16tt?

Mislim da je ovulacija bila 15.-16. dan ciklusa, inace traju 28-30 dana. 
    Radila sam sve moguce obrade nakon spontanih, u 16. Tjednu sam se previse otvorila i to je dovelo do spontanog, nakon toga u obradi sam dobila i pozitivan nalaz na citomegalovirus pa su ginekologi pretpostavili da je to uzrok

Martina1931
    27. Listopad 2023. 18:58

maŠa

Martina1931

maŠa

Prvi put u 7. tjednu prije 2 godine a drugi put u 16. Tjednu prosle godine u 6. mjesecu

Jek znate jel vam mozda kasnija ovulacija bila? Koliko vam inace ciklusi traju?
    Inace, jeste radili ikakvu obradu radi tih spontanih? Radi cega se dogodio spontani u16tt?

Mislim da je ovulacija bila 15.-16. dan ciklusa, inace traju 28-30 dana.
    Radila sam sve moguce obrade nakon spontanih, u 16. Tjednu sam se previse otvorila i to je dovelo do spontanog, nakon toga u obradi sam dobila i pozitivan nalaz na citomegalovirus pa su ginekologi pretpostavili da je to uzrok

Ako je ovulacija bila sredinom ciklusa onda taj uzv nalaz bas i ne odgovara tome svemu. Ali nije medicina matematika, uvijek sve moze iznenadit. Drzim fige da iduci put kad dodjete na pregled svoju bebicu, a i uvijek mozete traziti drugo misljenje

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    27. Listopad 2023. 19:04

Uff nadam se da ce se iduci puta vidjeti sve .. ne treba gubiti nadu ❤️❤️❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

maŠa
    27. Listopad 2023. 19:04

A da, ja se isto nadam da ce na kraju sve biti u redu, vidit cu za pocetak kako beta stoji, hvala ❤️

Perpetua
    27. Listopad 2023. 19:23

Da ne citiram sad unatrag... Da, Panorama može već od 9tt, meni je to veliki plus za nju, i moja ginekologica mi je baš rekla da je njoj suludo da neki ginekolozi preporučuju iza 12tt, da je tad zapravo kasno. Tj pretpostavljam ako je netko 100% siguran da bi nastavio trudnoću kakav god bio nalaz (pa samo želi imati informaciju), onda i nije kasno, ali ako se želi imati neke opcije, onda je bolje što ranije.

A za organizaciju vađenja za Panoramu, ja mislim isto da je najbolje nazvati tamo na stranici pa vidjeti što je najlakše. Ja sam danas dobila info da mogu izvaditi krv za to odmah kod svoje doktorice, pa mi to možda ide u prilog jednostavnosti da odmah riješim tamo, a opet, 140 eura razlike nisu baš mali novci (čak i da uzmem trošak goriva za Sloveniju, i dalje je razlika solidna). Nemam pojma, vidjet ću još.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

M-P
    27. Listopad 2023. 19:31

Perpetua

Da ne citiram sad unatrag… Da, Panorama može već od 9tt, meni je to veliki plus za nju, i moja ginekologica mi je baš rekla da je njoj suludo da neki ginekolozi preporučuju iza 12tt, da je tad zapravo kasno. Tj pretpostavljam ako je netko 100% siguran da bi nastavio trudnoću kakav god bio nalaz (pa samo želi imati informaciju), onda i nije kasno, ali ako se želi imati neke opcije, onda je bolje što ranije.

A za organizaciju vađenja za Panoramu, ja mislim isto da je najbolje nazvati tamo na stranici pa vidjeti što je najlakše. Ja sam danas dobila info da mogu izvaditi krv za to odmah kod svoje doktorice, pa mi to možda ide u prilog jednostavnosti da odmah riješim tamo, a opet, 140 eura razlike nisu baš mali novci (čak i da uzmem trošak goriva za Sloveniju, i dalje je razlika solidna). Nemam pojma, vidjet ću još.

Istina … ja sam gledala, panorama ja mislim najvise kosta ( iako ni ja nisam netko tko tu gleda cijenu) ali ako se moze tamo zasto ne. Realno nije na kraj svijeta .. do Slovenije cemo uskoro u soping 😝.. stvarno je blizu..i ako imas opciju tamo zas ne. Isto je , nije kod nas nista bolje jer ne ovisi o nama 🤭

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    27. Listopad 2023. 19:37

Nifty test +mini anomaly scan sad su na akciji na kupi me za 537e

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Perpetua
    27. Listopad 2023. 19:48

Kod nas su cijene:
    Panorama osnovni - 530 eura
    Panorama osnovni plus (koji bih ja uzela) - 590 eura

Nifty standard (koji je ekvivalentan Panorama osnovnom) - 480 eura
    (ostalo ima malo drugačije pakete od Panorame)

Slovenija:
    Panorama osnovni - 390 eura
    Panorama osnovni plus - 450 eura

Za Nifty mi se čini manja razlika u Sloveniji, standard je 390 eura.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    27. Listopad 2023. 19:55

Perpetua

Kod nas su cijene:
    Panorama osnovni - 530 eura
    Panorama osnovni plus (koji bih ja uzela) - 590 eura

Nifty standard (koji je ekvivalentan Panorama osnovnom) - 480 eura
    (ostalo ima malo drugačije pakete od Panorame)

Slovenija:
    Panorama osnovni - 390 eura
    Panorama osnovni plus - 450 eura

Za Nifty mi se čini manja razlika u Sloveniji, standard je 390 eura.

Taman potrosila jos goriva vise do tamo kad bi htjela ic i ispalo bi me isto il skuplje
    Kod nas nisunormalni s cijenama

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    27. Listopad 2023. 19:55

Hvala na ovim cijenama .. ja sam si razmisljala nifty plus iako mi svi kazu da nije potrebno. Da uzmem srednji .. a ja si mislim a necu propast za 100 eura razlike.. uff bas sam neka nekdlucna .. mirat cu si to dobro pogledat u miru malo 🥹😅

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.