Pozdrav svima, danas sam bila na prvom pregledu, trudnoća točno 6 tjedana i nalaz je da se nazire mala gestacijska vrecica, znaci gin nije mogla sa sigurnoscu potvrditi da je to to. U ponedjeljak idem vaditi betu. Jel ima netko da je imao ovakve nalaze a da je kasnije sve bilo u redu?
Da li je vidjela plod ili
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima, danas sam bila na prvom pregledu, trudnoća točno 6 tjedana i nalaz je da se nazire mala gestacijska vrecica, znaci gin nije mogla sa sigurnoscu potvrditi da je to to. U ponedjeljak idem vaditi betu. Jel ima netko da je imao ovakve nalaze a da je kasnije sve bilo u redu?
Nije
Kaze da je mozda ovulacija bila kasnije al ne znam, vec se gestacijska bar trebala dobro viditi :/
Nije
Mozda si samo kasnije ovulirala oa se zato jos ne vidi ...kad te narucila na pregled?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Eto bas pisem i ja to ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nadam se da je to i da ce sve biti u redu
2 spontana sam vec imala..
Oprosti sto pitam u kojem tjednu i kada si imala ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Prvi put u 7. tjednu prije 2 godine a drugi put u 16. Tjednu prosle godine u 6. mjesecu
Prvi put u 7. tjednu prije 2 godine a drugi put u 16. Tjednu prosle godine u 6. mjesecu
Jek znate jel vam mozda kasnija ovulacija bila? Koliko vam inace ciklusi traju?
Inace, jeste radili ikakvu obradu radi tih spontanih? Radi cega se dogodio spontani u16tt?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji