Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tejkili
    13. Prosinac 2023. 17:25

Ima li koji trik za zgaravicu? Probala sam bademe, caj, mineralnu..ma nema pomoci. Vec dva dana umirem i place mi se koliko sve boli i pece, a u kombinaciji s tim krenule i mucnine opet.

pistacija13
    13. Prosinac 2023. 17:34

Tejkili

Ima li koji trik za zgaravicu? Probala sam bademe, caj, mineralnu..ma nema pomoci. Vec dva dana umirem i place mi se koliko sve boli i pece, a u kombinaciji s tim krenule i mucnine opet.

Probaj s kokicama, mojoj mami to uvijek upali
    I razumijem te skroz, ja sam upravo u valu odvratne mucnine a ne mogu povracati, zeludac me pece i samo placem jer si ne mogu pomoci 😔
    Nema teorije da porod moze biti gori od ovog 😂

M-P
    13. Prosinac 2023. 17:37

bopsich

Ajde super, jer google baš i nije prijatelj, odmah se to povezuje sa dijabetesom i spominje se svašta nešto opasno 🙈 Odmah mi je lakše 🥰

Daaaa.. nemoj guglati… sam nas taj google istresira 🤭

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Haru
    13. Prosinac 2023. 17:46

Obavljen pregled, sve izgleda ok. Doktor koji je bio nije nešto bio pričljiv pa sam morala izvlačiti iz njega. 😬 Za 3 tjedna obaviti uzv za mjerenje nuhalnog nabora,  a do idućeg pregleda obaviti urin, krvnu sliku i transfuziju. 
    Pregled 10.1. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Tejkili
    13. Prosinac 2023. 17:54

pistacija13

Tejkili

I razumijem te skroz, ja sam upravo u valu odvratne mucnine a ne mogu povracati, zeludac me pece i samo placem jer si ne mogu pomoci 😔

To i ja cijeli dan razmisljam hahah porod sigurno ne moze nadmasit zgaravicu s mucninom! Ne zelim puno kukat jer ima zena koje bi dale sve za ove tegobe, ali valjda me hormoni pucaju pa bi samo lezala i plakala, iako znam da to nece rijesit zgaravicu.

pistacija13
    13. Prosinac 2023. 18:05

Tejkili

pistacija13

Tejkili

To i ja cijeli dan razmisljam hahah porod sigurno ne moze nadmasit zgaravicu s mucninom! Ne zelim puno kukat jer ima zena koje bi dale sve za ove tegobe, ali valjda me hormoni pucaju pa bi samo lezala i plakala, iako znam da to nece rijesit zgaravicu.

Nemoj biti stroga prema sebi, nasa tijela prolaze najvece i najosjetljivije promjene sada, i mislim da ako si ista mozemo dopustiti onda je to malo kukanja i jadikovanja. A pogotovo tu na forumu kad smo u ranom stadiju trudnoce, vjerojatno vecina zena trudnocu drzi u tajnosti. I onda bude malo lakse psihicki kad to podijelimo sa supatnicama 😁
    Jos pogotovo mi zene, dam se kladit da vecina nas ovdje je u zivotu morala biti borac, da sve moze i zna. Brate mili, po prvi puta u zivotu sam si rekla ne mogu, umorna sam i moje tijelo ne moze sto je moglo prije dva mjeseca. Mene je dosta pogodilo sto vecinom lezim, sto mi je zlo, slabost i muka jer sam navikla na zesci tempo, da sve mogu. Treba stat malo na loptu i dopustiti si biti slab, dopustiti si da ti nekog trebas a ne svi tebe. Sorry svima na ovom rantu, nastojim i sama sebe malo podici u duhu jer se fakat lose osjecam...

Martina1931
    13. Prosinac 2023. 18:10

Cure stvarno bude lakse za koji tjedan. Mene je samo to drzalo na zivotu, ove koje smo tu duze koji tjedan znaju da sam ja vjv najgore prosla sa povracanjima..bar.bih tako rekla? Intenzivno. Svaki dan, i po vise puta. Doslovno ne bih mogla nista pojesti....
    Sad je isto tu, necu lagat muka mi je konstantna al su se bar povracanja prorijedila.
    Meni bi pomogla poza na lijevi bok, vjezbe disanja, i limunada npr. Msm da svak  skuzi s vremenom kako si pomoci najvise...al ono najbitnije, proci ce...izdzrite jos koji tjedan❤️
    Meni je najveci plus bio sto nisam mogla puno panicariti jel sve ok sa trudnocom jer sam bila fizicki slomljena, tako da aj bar nesto.
    I btw , meni zivotni spas za energiju i da mogu ustat iz kreveta je magnezij ...pa eto.  Tko ne uzima, nek krene jer mene vraca u zivot doslovno :)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

korni
    13. Prosinac 2023. 18:10

Haru bravo 🥳🍀
    Bopsich ja sam isto uzimala Dvital ampule od 25000 jedinica (2 mjeseca, po jednu ampulu tjedno), i nakon šta sam ga podignula na dobru razinu, održavam ga s better you spray (zeleni) od 4000 jedinica i to svaki dan špricnem pod jezik.
    Mene danas cijeli dan žgaravica ubija, nije mi još ovako bilo 😐

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Tejkili
    13. Prosinac 2023. 18:17

pistacija13

Tejkili

pistacija13

Tejkili

Nemoj biti stroga prema sebi, nasa tijela prolaze najvece i najosjetljivije promjene sada, i mislim da ako si ista mozemo dopustiti onda je to malo kukanja i jadikovanja. A pogotovo tu na forumu kad smo u ranom stadiju trudnoce, vjerojatno vecina zena trudnocu drzi u tajnosti. I onda bude malo lakse psihicki kad to podijelimo sa supatnicama 😁
    Jos pogotovo mi zene, dam se kladit da vecina nas ovdje je u zivotu morala biti borac, da sve moze i zna. Brate mili, po prvi puta u zivotu sam si rekla ne mogu, umorna sam i moje tijelo ne moze sto je moglo prije dva mjeseca. Mene je dosta pogodilo sto vecinom lezim, sto mi je zlo, slabost i muka jer sam navikla na zesci tempo, da sve mogu. Treba stat malo na loptu i dopustiti si biti slab, dopustiti si da ti nekog trebas a ne svi tebe. Sorry svima na ovom rantu, nastojim i sama sebe malo podici u duhu jer se fakat lose osjecam…

E ovo mi je trebalo!❤️ mislim da se vecini zivot promijeni bar malo kad ugleda onaj plusic na testu. Odmah pocinje mini briga, jer nije isto brinut za sebe i brinut za dijete. Pa uz to jos svi ovi simptomi, ludilo hormona, promjena ritma zivota..ma sve se promijeni tako da stvarno s pravom mozemo reci da smo mi ona “jaca polovica”

Hellobaby
    13. Prosinac 2023. 18:25

Pozdrav cure! 
    I kod nas je sve super..bebica je jedan dan veća 🥰 danas sam gledala ekran i bebicu kako se miče i samo su mi suze išle 🙂 nekako sam odahnula..
    Slijedeći pregled 3.1. kada radim panoramu. 
    Čestitam ostalim curama na pregledima 😀 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.