Pozdrav cure!
I kod nas je sve super..bebica je jedan dan veća 🥰 danas sam gledala ekran i bebicu kako se miče i samo su mi suze išle 🙂 nekako sam odahnula..
Slijedeći pregled 3.1. kada radim panoramu.
Čestitam ostalim curama na pregledima 😀
Bravooo 🥰🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Čestitke svima na dobrim pregledima, moj je isto dobro prošao i sljedeći je 10.1
Hellobaby jao...predivno za procitati i cestitam ☺️💕 kao i ostalim curama na dobrim pregledima, sirimo pozitivu i lijepe vijestiiii 🥰
Meni je tek ovih dana umor popustio i produktivnija sam, jos samo cekam svaki dan da mi se bebica javi po prvi put da se rastopim ☺️
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Smije li se caj od mente piti? Inace ne volim cajeve, ali netko pise da se smije, a netko ne..ali inace znam da pomaze kod zeluca i probave pa bih probala popit salicu. Pa jel netko pio ili zna dal se smije?
Čestitam vam cure na dobrim pregledima,uvijek je lakše nakon lijepih vijesti😊
Što se tiče žgaravice,ja sam uzela reflustat,rekla je gin da mogu, i moram priznat da mi puno pomogne,uzmem jedan dnevno kad mi je baš gadno i bude lakše bar neko vrijeme.
Smije li se caj od mente piti? Inace ne volim cajeve, ali netko pise da se smije, a netko ne..ali inace znam da pomaze kod zeluca i probave pa bih probala popit salicu. Pa jel netko pio ili zna dal se smije?
Ja sam dobila info da se smije i pijem ga nekoliko pura tjedno.
Puta*
I ja ga ponekad popijem, sigurno nece biti nista od jedne salice 😊
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Babymonitor s alija, radi 4 godine i savršen je.
Za zgaravicu sam pila hladno mlijeko guc po guc. Sad kad me uhvati ne znam što ću, ne pijem više kravlje mlijeko ni mliječne proizvode baš.
Kako ste se testirala za D vitamin? Ja sam mislila da je dovoljno što ga ima 100% preporučene doze u prenatalima? Jer ne jedem te mliječne.
Sortiraj odgovore
Najstariji