Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay
    30. Studeni 2023. 12:36

Martina1931

Cestitaaaaaam🤗❤️
    Btw koliki ti je secer?😅

Bio je 5.2

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Mareeeee3112
    30. Studeni 2023. 12:42

ElisaDay

Martina1931

Cestitaaaaaam🤗❤️
    Btw koliki ti je secer?😅

Bio je 5.2

Cetitam😊😊😊❣superiska.... a ja pojela mađaricu ujutro skroz zaboravila i secer bio 5.0🤣🤣🤣 a danas sam bome pojela sendvic ....🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• plave_okice
    30. Studeni 2023. 12:45

Mareeeee

plave_okice

Mareeeee

Bopsich uh bome te zezaju nadam se da ce ti to sve brzo proc …i da ces jest😁😁😁
    Obavila sam pregled u Vinogradskoj bio je super doktor sve mi je pokazao na uzv je sve u redu …. i da danas sam 12+2… a po zadnjoj mengi 13+2 tocno mi je tjedan manja beba kao i sa prvom bebom kaze on ak je isti pjevac normalno da je sve isto 🤣mislil je na muza… nogice rukice…glavica …sve je super mjehur… nosic ma sve … eto neznam koliko se ceka jos nalaz krvi i jela sam ujutro jer ono bi umrla od gladi najbitniji mi je dorucak….eto sretna sam odmah mi je lijepsi dan iako sam se zbog trudnickih hormona rasplakala jer sam sat vremena trazila parking🤣🤣🤣

Supeeeeeer! ❤️ bitno da ste ti i beba dobro 🥰 i ja sam doručkovala prije jer bih umrla od gladi da nisam. 😂

Hej kad si dobila nalaz?

Isti dan poslije 13:00 na mail. 

• Dalmatinka_u_zg
    30. Studeni 2023. 12:47

Cure cestitam na dobrim pregledima 🥰🥰🥰 ja sam nalaze iz vinogradske isto dobila isti dan!

Mareeeee3112
    30. Studeni 2023. 13:01

Hvala vam😊😊😊 
    Vidljiva mi je nosna kost ...nabor je 1.04... koliko je vama?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hulala18
    30. Studeni 2023. 13:03

Čestitke na super pregledima, cure 🥳❤️

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Haru
    30. Studeni 2023. 13:05

Čestitam na odličnom pregledima! 
    bopsich, izdrži! Možeš ti to, mislimo na tebe. 💪🏻
    .
    Ja sam danas skužila nekakav svijetlo smeđi iscjedak. Ima ga jako malo, ali sam zvala svog doktora i sestra kaže ako se bojim da dođem ujutro iako to nije zabrinjavajuće nešto. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Baby.nb.3
    30. Studeni 2023. 13:17

Freya, imam konstantne mučnine, srećom ne povraćam, ali nikako da prođu, iako sam se nadala da će magično prestati ulaskom u 13tt 😅
    Trbuščić se već vidi, zna me zarezati, ali ništa strašno, normalno obavljam sve po kući. Jedva čekam da dođe 20tt i polovica trudnoće, a nakon toga tjedni samo lete 😬

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

ElisaDay
    30. Studeni 2023. 13:20

Hvala svima 🥰
    Idemo hrabro do 12.tjedna i onda će biti lakše 🖤

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

M-P
    30. Studeni 2023. 13:21

Mare odlicno  za pregled .. :))) ♥️
    Sto se magnezija tice ja pijem 375 sumeci. Imala
    Sam jace grceve i moram dva dnevno. Sad mi je odlicno sto se tice grceva ali idem cesce na wc 🤭 
    I vec mi se polako gadi taj mg😂
    Martina ja bi si to isto kupila i kontam da ocu al kazu najbolje od 14. Tj .. da tad lovi .. prvi puta sam tu cula za to pa ne znam nikog sanje koristio 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI