Kojaa slatka curicaaa 🥰🥰
Za dermoid postoji neka babska prica da je to blizanac koji se nije razvio do kraja. To mi je ispricao dr. Kad sam ga operirala.
Puno bolje da ste ga makli jer je nestasan i zna u jako malo vremena narast. Moj je bio oko 10 cm i u njemu je bilo do jednog cijelog zuba (imam svih na broju).
.
Ostatak cura nadam se da ste provele bezbrizan vikend ♥️
.
Ja sam sinoc do 2:30 radila tortu, kolace i nacrtala sam spuzvu boba i ekipu na ticino masi. Stavila je van da se susi da bi dosla ujutro a jedino spuzva bob prezivi. Ostale otpuhala bura. Zivcani slom dozivila!
Sad trazim gdje na isprintam pa da barem na cackalice ih stavim...
A radim do 3 a proslava je u 4...
Boze moj...
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
bopsich nebrini ni za trbuh ni kilažu. Trbuh će biti sigurno veliki to znaš i sama, a što se tiče kilaže cure koje znam a nosile su blizance uopće se nisu previše udebljale. Ti možeš dobiti više na kilaži, znaš za to pravilo?
ITM jastuk će ti baš puno pomoći, meni je odličan, čak ga i muž posudi i sad jedva čekan da ga izvadim 😄
Tejkili ovako kada znaš za trudnoću previše osluškuješ. Prije prve trudnoće imala sam baš zbrčkane cikluse koju su trajali i po 50-ak dana. Bila sam trudna 8 tjedana kada sam saznala jer nisam očekivala trudnoću, pa nisam ni osluškivala tijelo
mala6ne pušim, čak i izbjegavam biti kraj nekog tko puši. Baš mi užasno smeta. Probaj skroz prestati. Puno žena puši, ali nije to dobro za bebu. Moja kuma je pušila cijelu prvu trudnoću i na kraju mali stalno ima bronhitise, a sa drugim nije pušila i eto njemu ništa. Neće nitko reći da je baš od toga, ali cigareta nije nešto što je zdravo. Bolje pojesti čokoladu umjesto nje, a nije ni čokolada zdrava 😅
Harujoš uvijek ne bojim kosu 😬
katy_kaya dobrodošla!Ja pijem i novalac i aktivnu folnu po preporuci ginekologa
deedee1405dobrodošla!
dijana ajde super za bebicu i da je sve dobro. Kada imaš slijedeći pregled jer imam upisan za sutra?
Mareeeee jesi uspijela sve pripremiti?
Martina tebe nikako da zaobiđe povraćanje 😖
Lola2302 dobrodošla!
korni rano budna ko i svaki dan 😄
Tog se ja sad drzin,kad me uvati zelja,pokusavan nesto zvakati hahaaha samo i otprije iman problem s hranom,tocnije preveliki apetit,, a ako mi se jos malo poveca, mala ce mi placa biti za spizu
Kojaa slatka curicaaa 🥰🥰
Za dermoid postoji neka babska prica da je to blizanac koji se nije razvio do kraja. To mi je ispricao dr. Kad sam ga operirala.
Puno bolje da ste ga makli jer je nestasan i zna u jako malo vremena narast. Moj je bio oko 10 cm i u njemu je bilo do jednog cijelog zuba (imam svih na broju).
.
Ostatak cura nadam se da ste provele bezbrizan vikend ♥️
.
Ja sam sinoc do 2:30 radila tortu, kolace i nacrtala sam spuzvu boba i ekipu na ticino masi. Stavila je van da se susi da bi dosla ujutro a jedino spuzva bob prezivi. Ostale otpuhala bura. Zivcani slom dozivila!
Sad trazim gdje na isprintam pa da barem na cackalice ih stavim…
A radim do 3 a proslava je u 4…
Boze moj…
Hvalaa ☺️
Čula sam i ja za to nešto, ali nije to ovdje bilo. Patohistoloski nalaz je: epidermalna cista kože, unutra je bio samo keratinski sadržaj.
Kod moje cure je bila tema za rođendan sada, Spužva Bob ☺️ Opsjednuta je sa njim 🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Reserved,
I drži se 😁💪💪💪
Zaboravim da ovdje sve moram poslati u jednoj poruci. 🤣
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Hej cure, sad sam pročitala zaostatke
Dobrodošle nove cure🍀
Ja jučer bila na koncertu u areni, mislila sam da neću preživjeti, ali danas preživljavam, povraćanje praznog želuca odma ujutro, misa, kava, zaspala iza ručka probudio me jako lupanje srca (to mi se vec dugo nije desilo) i mučnina jer sam zaspala nakon jela uff. Jedva čekam da se otuširam, operem kosu i idem spavati. Sutra mi je pregled jako sam uzbuđena i u strahu kako će biti 🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Joj Marta, razumijem te 😭
Ja sam danas rucak povratila po sebi jer nisam stigla do wca tih par metara. Meni je ovo fascinantno stvarno
Bit ce sutra sve super na pregledu❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bok cure
Hulala predivna ti je curka 🥰🥰 divne okice ima
Marta nadam se da si se ipak super provela na koncertu i sretno sutra na pregledu, biti će sve odlično 🤗
Joj Marta,razumijem te 😭
Ja sam danas rucak povratila po sebi jer nisam stigla do wca tih par metara. Meni je ovo fascinantno stvarno
Bit ce sutra sve super na pregledu❤️
Užaas evo, meni je lakše kad povratim stvarno, ali ovo ujutro kad nemam nista osim sline doslovno se gušim jer mi želudac stalno izaziva povraćanje, a nema kaj uzas uzas evo 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
I ja sad procitala sve sa zakasnjenjem. Dobrodosle nove cure😊 i sretno svima koje sutra imate preglede🙏
Ja sam imala aktivan cijeli vikend, prvo bila na edukaciji, a onda sinoc pekla kolače,pa danas proslava muževog rođendana,gosti...i sad sam jedva dočekala kauč i odmor 🥱 inace sam ok,malo osjecam stezanje u trbuhu i bol u leđima,ali vjerujem da ce proci kad malo odmorim.
Joj mene bome u zadnjih par dana zaobisli svi ti simptomi pa se sad nadam da ce doci opet mucnina 😏😏 cisto da znam da je sve okej 😬
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji