Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    27. Studeni 2023. 13:03

Ja isto već danima gledam da naručim taj jastuk pa mi nekako prerano i odustanem 🙈 Ali već bi mi dobro došao 😅
    Inače, kupila sam 2 mala bodića čim sam saznala da sam trudna. Nisam mogla odoljeti 🥰❤️ Naravno, ženski i na trešnjice 😅 Toliko si priželjkujem barem jednu curicu i teško se zamišljam kao mama dječaka, a sve mi se čini da će me baš tako i dopasti i da ću vidjeti koliko sam bila u krivu 🤷‍♀️
    I da, prije samog odlaska na transfer, kupila sam male čarapice. Roze, naravno 🙈 Ne znam koji je moj problem, ali muž me zeza da će baš biti zanimljivo vidjeti dječake u tome što sam kupila 🤣 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

korni
    27. Studeni 2023. 13:23

M-P

Pa si nesto gledam valjd nije prekasno tad. Al vidjela sam da je netko isto napisao da ise s 12 tjedana

M-P ja ću raditi s 12tt, jer mi je tada i slijedeći pregled. Ginekol.je rekao da nije kasno, čak će tada biti i veća fetalna frakcija, pa su rezultati prenatalnog još pouzdaniji.  Mislim da svi žele ranije raditi, jer se sazna spol :) U slučaju lošijih rezultata, amniocentoza se radi u 16tt, tako da svakako nije prekasno. No ne treba se time zamarati, jer će nam rezultati sigurno biti dobri 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

M-P
    27. Studeni 2023. 13:30

korni

M-P

Pa si nesto gledam valjd nije prekasno tad. Al vidjela sam da je netko isto napisao da ise s 12 tjedana
    M-P ja ću raditi s 12tt, jer mi je tada i slijedeći pregled. Ginekol.je rekao da nije kasno, čak će tada biti i veća fetalna frakcija, pa su rezultati prenatalnog još pouzdaniji. Mislim da svi žele ranije raditi, jer se sazna spol :) U slučaju lošijih rezultata, amniocentoza se radi u 16tt, tako da svakako nije prekasno. No ne treba se time zamarati, jer će nam rezultati sigurno biti dobri

Daaaa .. i ja se slazem.. ni ja ne mislim negativno nego ono samo sam si malo razmisljala .. postujem i kad netko kaze da mu je nevazno, ali si gledam da s razlogom dajem te novce pa ono. Iako u sebi vjerujem da ce sve biti dobro. Nemam ni malo negativnih misli oko toga. Samo sam si nekako racunala. I meni je rekla zbog frakcije :) nisam bas kuzila sta to znaci ali mi je jasnije 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Haru
    27. Studeni 2023. 13:38

Ja sam taj jastuk u prethodnoj trudnoći posudila od prijateljice i znam da sam s nekih 5 mj. trudnoće mislila kakva glupost u čemu je fora, a onda zadnja 2-3 mjeseca nisam mogla živjeti bez njega. Ovaj puta mislim da ću ga kupiti, ali kasnije pošto spavam dobro i bez njega za sada. 
    .
    Za testove još nisam odlučila, prošli puta nisam pravila, a sada više naginjem tome da ga napravim. Morat ću ih usporediti malo.
    .
    Ako bude dečko imam toliko svega da mislim da neću morati skoro ništa kupovati. Ako bude curica onda ćemo sve po redu. 😅

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    27. Studeni 2023. 13:40

I prijavljujem evo prvi pregled 13.12. 

'21. 💙
    '24. 💛

korni
    27. Studeni 2023. 13:45

M-P

korni

M-P

M-P ja ću raditi s 12tt, jer mi je tada i slijedeći pregled. Ginekol.je rekao da nije kasno, čak će tada biti i veća fetalna frakcija, pa su rezultati prenatalnog još pouzdaniji. Mislim da svi žele ranije raditi, jer se sazna spol :) U slučaju lošijih rezultata, amniocentoza se radi u 16tt, tako da svakako nije prekasno. No ne treba se time zamarati, jer će nam rezultati sigurno biti dobri

Daaaa .. i ja se slazem.. ni ja ne mislim negativno nego ono samo sam si malo razmisljala .. postujem i kad netko kaze da mu je nevazno, ali si gledam da s razlogom dajem te novce pa ono. Iako u sebi vjerujem da ce sve biti dobro. Nemam ni malo negativnih misli oko toga. Samo sam si nekako racunala. I meni je rekla zbog frakcije :) nisam bas kuzila sta to znaci ali mi je jasnije

M-P ono šta ja znam je da se radi o omjeru tvog izvanstaničnog DNK-a i izvanstaničnog DNK posteljice, odnosno udio fetalne frakcije ploda (u tvojoj krvi) ne bi smio biti manji od 2,8 %. Pa ustvari što je taj postotak veći to su rezultati pouzdaniji. Slažem se, nisu mali novci i svakako treba dobro pogledati sve testove i njihovu pouzdanost :) ako neka cura zna nešto više, vičite 

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Štamplica
    27. Studeni 2023. 13:50

korni

nego, sad mi palo na pamet, jesam li ja nastariji babac na temi?

nisi, ja napunila nedavno 40 hahahhaha

2022. april baby girl M.
    2024. may baby girl coming
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

Štamplica
    27. Studeni 2023. 13:53

Što se tiče testova, neko mišljenje vlada da se preporučuju ženama starijima od 35 godina ali zapravo se preporučuju svima! Pa ja vjerujem da bi svi voljeli znati hoće li biti sve u redu u smislu tih nekh anomalija.

Ne treba ih raditi onaj kojem je pobačaj opcija koja ne postoji...

2022. april baby girl M.
    2024. may baby girl coming
    Termin 24.5.24.
    Panorama low risk

• Dalmatinka_u_zg
    27. Studeni 2023. 13:54

Mi smo isto odlucili ne raditi test, pa kako bude,iako sam pozitivna i vjerujem da ce biti sve dobro 🙏 samo sam napravila ovaj kombinirani probir na koji me poslala ginekologica. Inace, imam 34 godine 😊
    Ja sam si jucer bas narucila jastuk,pa nek se nađe😊 isto sam nekako cekala da prodem bar 12 tjedana prije nego pocnem bilo sta kupovat,iako bi najradije vec sada pocela kupovati robicu,sve mi je preslatkooo i jedva to cekam🥰

korni
    27. Studeni 2023. 13:55

Štamplica

korni

nego, sad mi palo na pamet, jesam li ja nastariji babac na temi?

nisi, ja napunila nedavno 40 hahahhah

oooo generacijo  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.