Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    22. Studeni 2023. 07:39

Itm odlicno.. cestitam na curicii ❤️❤️❤️❤️❤️ 
    Cure sretno na pregledu danas 💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

bopsich
    22. Studeni 2023. 07:48

Divne vijesti ITM za dobro jutro! Čestitam na curici i na urednom nalazu 🥰❤️
    Moje jutro je počelo užasno, od 5 budna, mučnina i na kraju povraćanje 🙄 Sad mi je malo bolje, ali i dalje nisam svoja. A moram ići napraviti test na covid jer sutra idem u bolnicu..
    Cure sretno danas na pregledu! Veselimo se vijestima 🥰

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Mareeeee3112
    22. Studeni 2023. 07:53

Jutro ženice kako ste?
    Ja imala mucninu jutros
    Čestitam na curki Itm😘😍
    Curke danas sretno na pregledu razveselite nas slikicama 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    22. Studeni 2023. 07:59

Ja sam danas uzasno umorna. Mucnina i umor na najjace.. sjedim u tram i jedva drzim oci otvorene 😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Freya1
    22. Studeni 2023. 08:04

ITM preeedivne vijesti, čestitam 😊😊😊
    Korni, ja se nadam haha, dok još imamo priliku 😂
    Pistacija moguće je i to. Odmah na početku sam stalno bila preumorna i mogla sam spavati satima a sada isto teze zaspim 😁
    Bopsich, Mare, M-P jaoooo, kakvo jutro sa mučninama… valjda ce stati ubrzo 😬
    Hvala cureeee 🥰

MarTina=)
    22. Studeni 2023. 08:20

LauraUna327

MarTina=)

Imam neka banalna pitanja 😁
    U kojem ste tjednu radile prvi uzv?
    Koje simptome ste imale u petom/šestom tjednu?
    Kada su krenule mučnine?
    Je li neka od vas uzela onaj dnevnik koji trudnice dobiju u DM-u?

Hej, trenutno sam u 5+3, a što se tiče simptoma cice su mi bolne i to najviše sastrane. Teške su i tvrđe, ali ništa prejako. Tijekom dana se intezitet boli smanjuje i povećava. Malo je zbunjujuće 🤣
    Drugi simptimi, ništa 🙈
    Ovisno kako koji dan ujutro imam zatvor, ali kroz dan nadoknadim.
    Nisam umorna, normalno funkcioniram na poslu. Jedino kad dođem doma skinem se u pidžamu imu krevet, do 22 najčešće zaspem. Ujutro se normalno probudim.
    Mučnine nemam, skužila sam da mi ne paše mijeko (ali ga nisam niti pila zadnjih dvije godine). Za kavu nemam želju. Najviše pijem vodu.
    Piškim često i imam stalno osjećaj da moram piškit. Osjećaj ko da sam se prehladila.
    Kroz dan kada sam više aktivna imam osjećaj laganog pritiska, donji dio leđa i jajnici. Kao da trebam dobiti ali puno blaža varijanta. Kad se smorim prestane. Valjda to treba biti tako 🙈
    Danas sam se napuhnula toliko da nisam mogla sjediti zakopčanih hlača 🤣
    To je za sada to .. valjda je to normalno
    Napomena, na Utrogestanu sam do petka odnosno do prvog pregleda.

Ovisno o tvojem ciklusu, ali smo skroz slično, ja sam 6+0, ali mi je peak bilo tek 21. dan. 😊

Hvala što si podijelila sa mnom, valjda je mene opalila ona briga "je li beba dobro? " i "što je normalno?".

P. S. nedavno baš, prije trudnoće sam istraživala o sivoj tvari u mozgu koja se smanjuje za vrijeme trudnoće kako bi mama zaštitila bebu, a ista je zadužena za racionaliziranje, donošenje odluka itd... E pa, "grey matter" mi se očigledno smanjuje. 🤣

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

MarTina=)
    22. Studeni 2023. 08:23

Da dodatno razjasnim, ne sjedim cijeli dan u brizi s ovim pitanjima, ali pojavljivalo mi se par dana za redom. Ipak, i dalje živim normalan život, uz što pazim na unos tekućine i udaljavanje od viroza. No nisam panična. 😊

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

Martina1931
    22. Studeni 2023. 08:26

Jutro svima😊
    Itm ,cestitam na curki!🩷 
    Pregled je u 11, valjda bude sve ok🤞

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• dijana22
    22. Studeni 2023. 08:31

korni

Jutro cure 🤗
    Nadam se da će vam danas stići nalazi!
    Dijana22ti se smirilo sad? Možda je samo neka kapilarica pukla. Nadam se da se više neće ponoviti.
    Hellobaby jel to peti bebač na putu? ❤️ Sad sam pročitala potpis. Ma divnoo ❤️
    Martina ako se ne varam ti imas danas pregled. Sigurna sam da će biti sve okej! Sretno! 🍀🤞

Pa evo sada više nije .ništa nadam se da će i ostati tako 

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

neverland
    22. Studeni 2023. 09:59

MarTina=)

Da dodatno razjasnim, ne sjedim cijeli dan u brizi s ovim pitanjima, ali pojavljivalo mi se par dana za redom. Ipak, i dalje živim normalan život, uz što pazim na unos tekućine i udaljavanje od viroza. No nisam panična. 😊

Ma ja to sve razumijem, inače ni ja nisam takva, čak ni u prvoj trudnoći nisam, ali ovo sad sve pripisujem i hormonima i nekim drugim okolnostima u životu na koje ne možemo utjecati. Mene drži misao prijateljice da mi tu ništa ne možemo, da se samo moramo prepustiti i da mora biti kako mora biti. Postoje žene koje leže cijelu trudnoću pa ju ne uspiju iznijeti, a opet postoje one koje ne znaju da su trudne pa luduju, ili znaju pa se nimalo ne brinu ni ne čuvaju pa rode sasvim zdravu djecu. Eto to me malo drži od jučer pa sam bolje.
    Kažem vam, fizička aktivnost je lijek za sve, ja tako stvarno lijecim živce.
    *
    A preggo brain, evo me 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.