Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    11. Studeni 2023. 17:12

Teich cestitaaaam na pregledu!!!❤️❤️ sad mozes disati lakse :))
    .
    Ja danas bila na krstenju bliske osobe, bas sam se trebala barem pojaviti. I moram priznat da sam cak i jela i pila :) doduse vodu, i rizu i pomfrit obicni i salatice al svejedno. Velik je uspjeh to za mene😂 i cak mi nije bila neka strasna mucnina, ocito kad sam vanka malo bude da ne razmisljam toliko o zeludcu i funkcionira.. a prije polaska sam npr rigala 😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    11. Studeni 2023. 17:31

Od ustrogestana zanhu biti jos vece mucnine bas sam jucer o tome citala🙄
    Martina taman si napravila mjesta za papanje😂🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    11. Studeni 2023. 17:35

Ovisi kako se utrogestan koristi. Vaginalno ne izaziva takve nuspojave, oralno da 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• mare0722
    11. Studeni 2023. 17:40

Ej cure 🙂
    Ja se ukljucujem uvijek kao padobranac 🫣
    Sto se odnosa tice, mi nismo nikako zbog hematoma i krvarenja ali iako je sada sve okej, nije mi gin dala jos zeleno svjetlo ali par puta mi je napomenula dok sam jos imala hematom da izbjegavam bilo kakvu trešnju maternice… Sto se zubica kod beba tice, Mare petice ti idu tamo oko 2 godine, moju curicu sada muce bas gadno zubi, doslovno joj meso krvavo jer izbijaju  trojke sada, cetvorke su izbile dok npr dolje dvojke jos nisu bas zanimljivo, kad joj skoci temperatura i na blago povisenu dam joj sirup da joj bar malo olaksam 😥
    Ja pijem Duphaston 2x dnevno i nisam primijetila da mi je losije kad popijem, ali sam jos dosta umoorna i puno mi se spava pa cekam neke vedrije tjedne i nalete energije 🤣
    Super za pregled Teich 🤗🤗
    Ja imam pregled 12.12. sad sam tek skuzila da sam napisala 10.12. sto je i nedjelja pa nije nikako moguce hehe

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

• TenTen
    11. Studeni 2023. 17:47

bopsich

TenTen i ja sam bila krajem 5. tjedna na pregledu radi laganog krvarenja, također su se vidjele samo gestacijske vrećice bez ploda unutra. Nakon nekih tjedan dana sam ponovno završila na pregledu na hitnoj jer je krvarenje bilo baš jako i mislila sam da je to gotovo. Ali na hitnoj su se vidjela 2 ploda i oba su imala otkucaje srca. Ja sam svo to vrijeme mirovala, uzimala sam Utrogestane koje ionako uzimam od prije trudnoće (6 dnevno) i dodali su mi Duphastone (3 dnevno). Na sljedećem pregledu se ponovno pokazalo sve ok, ukinuli su mi Duphastone i već više od 10 dana nema nikakvog krvarenja, s bebama je sve super.
    Nadam se da će i kod tebe biti tako 🍀❤️🤞
    Da li ti je krvarenje baš svježa krv ili više kao rozi i smeđi tragovi?

Jako mi je drago da ti je sve dobro prošlo! :D
    Zapravo kad čitam iskustva s foruma to krvarenje je česta pojava i ne mora biti opasno.
    Meni je baš tamno crvena krv, počelo je smeđe, ali sad je baš crveno i iako me ne boli, nije više sukrvica, tako da nisam pametna trebam li na hitnu opet ili da pričekam daljnji razvoj situacije i ponedjeljak.... nekako sam se pomirila s time da sam bliže spontanom i ne želim se previše nadati... radim sve što mogu da bebi dam najveće šanse da se izbori, ostalo je prepušteno sudbini...

Teich56 super za pregled!!  Meni je isto privatno draže nego mojoj socijalnoj ginekologici...al ona ima daleko najgore ocjene na najdoktoru vjerujem da ima puno dobrih doktora i preko HZZO-a

M-P
    11. Studeni 2023. 17:59

Da.. ja sam se upisala jer sam kao teudnica morala tu imati ginekologa jer je mon inace u osijeku.al eto i ja sam neki dan bas citala na najdoktoru ocijene. Majko moja 
    Teich jesi ti vidjela? Ja sam inace ovaj put bas srljala jer sam se bojala da cu ostat bez ginekologa. Ali da sam bar prije procitala :/ 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    11. Studeni 2023. 18:11

mare0722

Ej cure 🙂
    Ja se ukljucujem uvijek kao padobranac 🫣
    Sto se odnosa tice, mi nismo nikako zbog hematoma i krvarenja ali iako je sada sve okej, nije mi gin dala jos zeleno svjetlo ali par puta mi je napomenula dok sam jos imala hematom da izbjegavam bilo kakvu trešnju maternice… Sto se zubica kod beba tice, Mare petice ti idu tamo oko 2 godine, moju curicu sada muce bas gadno zubi, doslovno joj meso krvavo jer izbijaju trojke sada, cetvorke su izbile dok npr dolje dvojke jos nisu bas zanimljivo, kad joj skoci temperatura i na blago povisenu dam joj sirup da joj bar malo olaksam 😥
    Ja pijem Duphaston 2x dnevno i nisam primijetila da mi je losije kad popijem, ali sam jos dosta umoorna i puno mi se spava pa cekam neke vedrije tjedne i nalete energije 🤣
    Super za pregled Teich 🤗🤗
    Ja imam pregled 12.12. sad sam tek skuzila da sam napisala 10.12. sto je i nedjelja pa nije nikako moguce hehe

S obzirom da moja beba je kaj se tuce zubica ful napredna i imamo vec 8 zubiju bili smo kod zubara i receno nam je da idu petice van od kad je inao 6 mj ga privikavam na cetkicu barem onh gumenu pa je iso samnom kad sam bila isla na pregled pa mi je bas pogledala😆😆ugl sou...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    11. Studeni 2023. 18:14

Ugl nateceno je kod petica... neidu svim bebama pravilno zubi po ps... evo jednom klincu u tjedan dana 7 komada izbila😂😂😂strava u nasoj grupi zimskih beba 2021 a jednoj je prvi zubic bio trojka😂🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Teich56
    11. Studeni 2023. 19:50

Hvala curke...bas sam se umirila.
    Ja nju nisam birala kao socijalnu ginekologicu nego sam bila kod druge, a onda je ta otišla i dosla ova i automatski su me njoj prepisali. Citala sam recenzije boze sačuvaj. Cak prije dva mjeseca kad sam bila kod svoje privatne ginekologice u Harni poliklinici, kad sam im rekla tko mi je socijalna ginekologica, doslovno su preokrenuli ocima i rekli kak im se jako puno zena žalilo na nju.

Btw.Dobila sam da i dalje koristim utrogestane vaginalno.

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

neverland
    11. Studeni 2023. 20:08

M-P

Ma istina. Ja volim kad se nesto provjeri, ali mi se svida sto mi uvijek objasni zasto i ak nije nista strasno to kaze. Zasto se radi itd. Ja sam alergicna na ono kad ti kazu napravi to a ne kazu ti sta se dogada. Nego sam te uplase i ti razmisljaj i cekaj. Mrzim to

Ma slažem se. Ionako ništa ne radim, pa mogu slobodno hodati vaditi nalaze 😅 bolje nego da čamim kod kuće i dramim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.