Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    11. Studeni 2023. 20:17

Večer svima 😊
    Mi smo danas bili na ručku kod muževih, ova vijest o trudnoći se već skroz raširila iako smo planirali držati za sebe i najbliže do 12. tjedna 🙈 Svi rođaci sretni, plaču, ne mogu vjerovati 😅
    ..
    Vezano za odnose, meni je na predzadnjem pregledu bilo zabranjeno, a na sljedećem sam zaboravila pitati 🙈 Iako nema krvarenja i sve je ok, ipak se držimo te zabrane. Bolje da vam ne kažem koliko je prošlo, s obzirom da nismo smjeli ni prije postupka jedan period 🙈
    Uglavnom, nekako preživljavamo. Rekla sam mužu da me ne grli i ne ljubi jer mi je onda još teže 🤣🤣
    Teich drago mi je da je pregled dobro prošao 🥰 Sad se opusti i za tren će sljedeći pregled 😊
    M-P i meni su poviseni leukociti. U krvi 14, u mokraći 8. U ponedjeljak moram ponoviti i izvaditi crp i još neke pretrage. Uključujući u OGTT 🙈
    Hellobaby ja uzimam Utrogestan vaginalno i nemam nikakvih smetnji. Možda da i ti zatražiš vaginalno ako ti ovako izaziva mučnine.
    Martina onda ti što više izlazi i možda to bude bolje 😅 Šalu na stranu, i ja sam primijetila da mi je nekad bolje kad malo izađem i promijenim prostor.
    TenTen dobra je stvar što nema bolova. Ako si pod terapijom i miruješ, zapravo i ne može se puno više napraviti. Možda jedino pojačati terapija. Ide li ti krv baš stalno i da li je više sluz sa krvi ili baš čista krv?

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

M-P
    11. Studeni 2023. 20:29

Teich nema veze. Najbitnije je da je dobro i da si shvatila da ocito treba i drugo misljenje. 
    Ja sam se iskreno razocarala kad sam procitala sve te lose komentare. Ali dobro .. 

Neverland 🤭🤭🤭🤭 
    Joj kontam da cemo tek pocet dramit 😨😂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    11. Studeni 2023. 20:33

Bopsich 
    Meni je sve osim toga uredno u biti. Samo trebam na tu urinokulturu za sad odnijet urin pa cemo vidjeti. 
    Tsh mi je 1.9 a glukoza isto normalna, nemam tu nalaz pa. Ne znam tocno koliko ali znam da nije bas blizu te granice. Na onu drugu pretragu mi je rekla tek kasnije, za onaj trudnicki dijabetes. Uglavnom sada je sve okej osim tih leukocita 13. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    11. Studeni 2023. 20:47

Teich56

Hvala curke…bas sam se umirila.
    Ja nju nisam birala kao socijalnu ginekologicu nego sam bila kod druge, a onda je ta otišla i dosla ova i automatski su me njoj prepisali. Citala sam recenzije boze sačuvaj. Cak prije dva mjeseca kad sam bila kod svoje privatne ginekologice u Harni poliklinici, kad sam im rekla tko mi je socijalna ginekologica, doslovno su preokrenuli ocima i rekli kak im se jako puno zena žalilo na nju.

Btw.Dobila sam da i dalje koristim utrogestane vaginalno.

Ma cim ona nijje znala odgovorit na normalno pitanje onda neznam stvarno...ponekad se pitam kaj ti ljudi rade na tim pozicijama ...🤢🤮... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Teich56
    11. Studeni 2023. 21:27

Mareeeee

Ma cim ona nijje znala odgovorit na normalno pitanje onda neznam stvarno…ponekad se pitam kaj ti ljudi rade na tim pozicijama …🤢🤮…

Pa baš, jos joj ja inicirala odgovor...ma... Bila pa prošla.😅
    Nego, do kad ja imam vremena vadit krv urin i to? 3 tjedna mislim da sam vidjela da je neka od vas napisala ak se ne varam?!

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

M-P
    12. Studeni 2023. 01:44

Ja mislim da je pisalo kao 90 dana da sam ja to procitala. Al nemoj me drzat za rijec.. al mislim da mj dana mora bit svakako. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Hellobaby
    12. Studeni 2023. 05:59

Jutro cure 🙂 
    Martina baš mi je drago što si malo izašla 
    Hvala na savjetima za utrogestan. Meni ne izaziva mučninu već vrtoglavicu, ali napomenut ću ja to njemu na pregledu u utorak.. 
    bopsich nadam se da više neće biti zabrane na slijedećem pregledu 🤞🏻 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

marta96
    12. Studeni 2023. 07:26

Jutro cure, napokon sam počela po noći bolje spavati pa zadnjih par nisam budna satima u noći nego brzo zaspem nakon buđenja. Jedino mi se nejde na wc pa trpim do jutra jao😵
    Inače mučnine cijele dane ajme, ne znam.. Strah me nekud ići uopće samo bi ležala u kući i da me niko ne dira 🥺 iduću subotu imamo svatove, ja uopće ne znam kak ćemo to izvesti.. Jedan dan bi morala i ja vaditi krv, ali opet moram u Bj za to, a muž radi stalno ujutro, a neću sama ići, uzas 🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Hellobaby
    12. Studeni 2023. 08:42

marta baš mi je žao sto se mučiš 😦 nadam se da će popustiti mučnine!! A to za vožnju te razumijem. Ja za otići ginekologu moram putovati 60km 🙄 ima tu kod nas jedna ali je grozna, preporuke nikakve. Kod nje su većinom samo žene +50 godina 😒 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

neverland
    12. Studeni 2023. 11:14

Meni je rekla na pregledu da uputnica vrijedi mjesec dana i da u tom roku izvadio krv.
    Meni je tsh 3.1, leukociti u krvi ok, u urinu 20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.