Jutro cure :)
Mareee nadam se stvarno. Nije meni ovo tak strasno al mi je psihicki grozno. Hodam negdje i onda moram stat jer mi se sve digne. Ne znam jel bolje da povracam il da je tako. Ali nema veze. Cisto se moram malo vama pozalit al inace podnosim ja to nekako. Netko je napisao da popije cedevitu, pa sam to probala par dana i stvarno mi bude lakse. Ne znam jel to psiha al eto .. izdrzi jos danas na poslu, kak je to super kad su onda 4 dana doma 😍 zavidim ti..
Hellobaby ja sam ti prvo bila toliko umorna da sam mogla spavat danima.
Doslovno bi dosla u 6 s posla, otusirala se, legla u 7 i do ujutro. Onda bi spavala ujutro u busu do posla pa nazad kuci i opet isto.. onda kad mi je to prestalo se sad svako jutro budim u 5 i ne mogu vise spavati.
Ali se jos budim nocu i na wc .. tak da san mi je uzas. Nesto mi je moja gin objasnjavala da ce mi to tako bit .. da prvo ide taj umor onda kao ne mozes spavati.
Al u biti normalno je to. Samo ovak imam osjecaj ko da obavljam neku radnju a ne da spavam onak lijepo 🤣❤️
TenTen uff grozna situacija.. stvarno mi je zao sto moras to prolaziti, ali dok ima nade ja vjerujem da ce biti dobro. Oprosti nisam popratila, koji si ti tj sada? Svi imaju trakicu pa se pomocu toga sjetim 🙈 ♥️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
M-P hvala na informaciji za nespavanje 😄
Ja nikome ne govorim da nemogu spavati, već vama ovdje 🙈 ljudi bi mislila da sam luda..inače kažemo bližnjima za trudnoću nakon 14.tt tj mojima, a muževi saznaju nakon 20. tjedna jer je svekrva baš čudna tako da do tada je baš duuuugo 😜
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro svima 😊
Vidim da svi imaju problem sa spavanjem, znaci nisam jedina 😅 Meni je to za poluditi. Navečer mi se užasno spava, a ne smijem prije 23 sata, a ujutro se moram probuditi u 8 radi terapije. Znalo mi se dogoditi da mi se popodne spava pa me opet probudi alarm za terapiju. A noću sto puta na wc 🙈🙈 Jedva čekam da prođe ovih prvih 12 tjedana da polako mogu prestati sa svim tim tabletama i vaginaletama 🙄
TenTen i ja sam bila krajem 5. tjedna na pregledu radi laganog krvarenja, također su se vidjele samo gestacijske vrećice bez ploda unutra. Nakon nekih tjedan dana sam ponovno završila na pregledu na hitnoj jer je krvarenje bilo baš jako i mislila sam da je to gotovo. Ali na hitnoj su se vidjela 2 ploda i oba su imala otkucaje srca. Ja sam svo to vrijeme mirovala, uzimala sam Utrogestane koje ionako uzimam od prije trudnoće (6 dnevno) i dodali su mi Duphastone (3 dnevno). Na sljedećem pregledu se ponovno pokazalo sve ok, ukinuli su mi Duphastone i već više od 10 dana nema nikakvog krvarenja, s bebama je sve super.
Nadam se da će i kod tebe biti tako 🍀❤️🤞
Da li ti je krvarenje baš svježa krv ili više kao rozi i smeđi tragovi?
M-P meni su krenule grozne mučnine i onda sam uzela tablete Antimetil u ljekarni, to su ti prirodne tablete od đumbira. U trudnoći se uzimaju 2 dnevno i mene su spasile, mučnine samo lagano ujutro, ali zanemarivo u odnosu kako je bilo prije. Probaj, možda i tebi pomogne 😊
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
SIMT jako mi je žao 😔❤️ Nadam se da ćeš nam se što prije ovdje vratiti 🫂
..
Htjela sam vas pitati koji magnezij uzimate, još nisam počela s tim, a svakako bi trebala. Inače pijem samo Novalac i računam da je sve ostalo unutra što je potrebno..
Veritas ✅️
Jel mislite da bi bilo ok krenuti sa infuzijom ak imam znakove dehidracije? Osjecam konstantnu zedj danima, usne su mi ispucale , krenule su mi vrtoglavice i specificna glavobolja kad ne pijem dovoljno tekucine...nisam pametna🥺
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jel mislite da bi bilo ok krenuti sa infuzijom ak imam znakove dehidracije? Osjecam konstantnu zedj danima, usne su mi ispucale , krenule su mi vrtoglavice i specificna glavobolja kad ne pijem dovoljno tekucine…nisam pametna🥺
Obavezno se barem javi liječniku, pa da vidiš što će ti reći, ali mislim da po ovome što opisuješ zbilja trebaš infuziju..
Veritas ✅️
Ja pijem novalac i magnezij sumece od naturala.
I jakoo mi je ponogao s grcevima jer su mi znaoi bit bas ruzni onako. Tipa vozim i onda me uhvati grc i nemogu se pomaknit pa me onda i panika uhvati jer nije bas ugodno u voznji . Onda mi je pomogao preko dana al bi me nocu probudilo da ne uhvati pa sam zakljucila da mi se to nocu nikak ne svida . Tako da sad malo izbjegavam auto 😂 pijem ga prije spavanja i preko noci nemam grceve. U danu me zna uhvatit al ne tak jako. Stanem i cekam da prode.
Martina daj si odi da ti daju bit ce ti lakse .. moja seka je povracala cijelu trudnocu bas jako, gubila na kilazi i onda kad je krenila na te infuzije bilo joj je stvarno bolje.
Hellobaby joj mogu misliti .. ja stalno pricam svima svojima svoja stanja 😂 ali da su od decka tako cudni i ja bi sutila. Zapravo mislim da bi uvijek rade presutila i sacuvala se od nebitnih komentara. Mene umor zna uhvatit popodne al kad radim onda nemogu odspavat. Pa zaspem vec oko 9,10
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej cure, imala sam 10 stranica za pročitati.
Baš mi je žao zbog ovih krvarenja, ali kako je netko napisao ja sam ostala odma trudna nisam bi dobila menstruaciju između. I moja prva trudnoća je izgubljena pa druga uredna, pa izgubljena i nadam se da će sad ova biti uredna ❤️
Inače uzasno mi je mučno cijele dane, jos sam počela kašljati jako.
Jučer navečer sam napravila sarmu i jedva čekam ju jesti danas iako ću crknuti od muke nakon toga..
Nego jel imate vi odnose sa mužem? 🤣 Mi nismo imali kako sam imala onaj jedan dan malo smeđi iscjedak, a sad je dr rekao na pregledu da nemam nikakve zabrane zasad jer je sve ok.. Tak da smo ovu noć u polusnu obavili bračnu dužnost nikad više uživala nisam makar mi se povraćalo🤣
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hej cure, imala sam 10 stranica za pročitati.
Baš mi je žao zbog ovih krvarenja, ali kako je netko napisao ja sam ostala odma trudna nisam bi dobila menstruaciju između. I moja prva trudnoća je izgubljena pa druga uredna, pa izgubljena i nadam se da će sad ova biti uredna ❤️
Inače uzasno mi je mučno cijele dane, jos sam počela kašljati jako.
Jučer navečer sam napravila sarmu i jedva čekam ju jesti danas iako ću crknuti od muke nakon toga..
Nego jel imate vi odnose sa mužem? 🤣 Mi nismo imali kako sam imala onaj jedan dan malo smeđi iscjedak, a sad je dr rekao na pregledu da nemam nikakve zabrane zasad jer je sve ok.. Tak da smo ovu noć u polusnu obavili bračnu dužnost nikad više uživala nisam makar mi se povraćalo🤣
Mi ništa od kad samo saznali...evo vec 8 tj...ne usudim se. Nisam jos ni pitala doktore dal smijemo jer mi nije ni na kraj pameti to bilo na pregledu😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Mi ništa od kad samo saznali…evo vec 8 tj…ne usudim se. Nisam jos ni pitala doktore dal smijemo jer mi nije ni na kraj pameti to bilo na pregledu😅
Baljezgam, ne 8 tjedana zapravo nego nekih mjesec dana😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Sortiraj odgovore