Ja sam dobila u subotu rezultate Panorame i sve je low risk, i čekamo curicu 💓 stiže još jedna curka!
TSH mi bio 3.6 pa me poslali na Vuk Vrh., tamo bio 3.3. Uveli mi terapiju i danas kontrola, TSH 3 i sad ki povecavaju dozu :/
Ginekologinja mi kaze da ona ne bi nista al ak nemam nuspojava nek pijem

2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Ja sam dobila u subotu rezultate Panorame i sve je low risk, i čekamo curicu 💓 stiže još jedna curka!
TSH mi bio 3.6 pa me poslali na Vuk Vrh., tamo bio 3.3. Uveli mi terapiju i danas kontrola, TSH 3 i sad ki povecavaju dozu :/
Na koliko ? Ja sam na onom najmanjem bio mi je 3.5 u obje trudnoce sam na eutiroxu a inace ne sad nakon 4tj kaj pijem pao je na 2.4
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam oduvijek htjela dvoje djece. Na kraju ću ipak imati troje, blizanci mi nisu dali da se držim svog plana 🙈 Iskreno, ne bih imala ništa protiv da su obe curice. Već imam jednu, zašto ne još dvije 😅
..
The more the merrier 🙈 hoces li raditi prenatal testove, ako da, uskoro ces saznat spol svojih bebaca😍 mene bi jos vise zanimalo sta su da nosim blizance, pa da onda zamisljam kako ce se slagati u buducnosti i njihov odnos 🥺🙈 kakva god bila kombinacija od tri bit ce neustrasivi duo 😊
Svakako ću napraviti test, odlučila sam se za Veritas jer je najopsežniji za blizance. I mene jako zanima kojeg su spola, ali test mi neće baš sve otkriti. Kad su blizanci u pitanju, test samo otkriva prisutnost y kromosoma. Ako ga nema, znači da su obe curice, ako je prisutan, može biti samo jedan dečko, ali mogu i oba.. 🤷♀️ Dakle, osim u slučaju da su obe curice, neću još točno znati 🙈
Jedino Panorama ima tu opciju da odredi spolove oba djeteta, ali za dvojajcane blizance testira samo na 3 osnovna sindroma. A to mi je trenutno ipak prioritet, tako da je Veritas pobijedio 😊
..
Što se tiče razlike, starija kćer će imati 12 godina kad se oni rode 😅
..
Štamplica čestitam na djevojčici 🩷💖

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jeeeej, još jedna curica! ❤️ Ne bih se uopće bunila da kod nas bude isto 😄 Ja iščekujem isto rezultate potencijalno za vikend. Koliko je na kraju tebi trebalo da ih dobiješ?
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Misliš gin ti ne bi dala terapiju uopće? Isto kao i moja. Kopka me to od jučer, ali evo koga god znam u okolici nije dobio terapiju i bilo je ok 🤷♀️
Wow, Hello, 5 djece 😀 nas je 5 i to je u isto vrijeme užasno, ali i divno 😊 sjeti se ovog komentara kad budeš pitala djecu za 20 godina kako im je bilo 😊

Pozdrav svima,
Baš sam dosta isčitala 🤣
Juče sam uradila test i bio je pozitivan iste sekunde, a ciklus bih trebala dobiti sutra.
Od simptoma imam bolove kao da trebam dobiti, bolne grudi i povećanu glad.
Ovi bolovi me zabrinjavaju, jer znaju biti baš intenzivniji. A još mi juče prvi radni dan bio (radim od kuće za računarom) i ne može se baš puno ustajati. Jako mi je smetalo toliko sjedenje, još veći pritisak sam osjećala.
Ovo bi mi bila 4 trudnoća, ali imam samo jednu curicu ❤️
Na pregled još ne znam kad ću, ali ne smijem kasno radi uvođenja Heparina.
Sretno svima :)

1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Pozdrav svima,
Baš sam dosta isčitala 🤣
Juče sam uradila test i bio je pozitivan iste sekunde, a ciklus bih trebala dobiti sutra.
Od simptoma imam bolove kao da trebam dobiti, bolne grudi i povećanu glad.
Ovi bolovi me zabrinjavaju, jer znaju biti baš intenzivniji. A još mi juče prvi radni dan bio (radim od kuće za računarom) i ne može se baš puno ustajati. Jako mi je smetalo toliko sjedenje, još veći pritisak sam osjećala.
Ovo bi mi bila 4 trudnoća, ali imam samo jednu curicu ❤️
Na pregled još ne znam kad ću, ali ne smijem kasno radi uvođenja Heparina.
Sretno svima :)
Jutro svima i cestitam ti lijrpo da si nam se pridruzila😊
Zenske meni je toliko lose da ne mogu lezat spava mi se ali ne mogu spavat od mucnine...ovako mi ni priblizno nije bilo s malim... sta je ovo pa ovakve mucnine ko da nosim trojceke a cice me ubijaju ogromone nosim cetvorku i to mi jedva stanu u D kosaru ...prestrasno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure!
manu nije lako kada su blizanci, ali je baš predivno. Šogorica ima blizance i tako su bili slatki kada su bili maleni. Sada imaju 12 godina, fizički su isti, ali karaktrtno tako različiti 😅
Štamplica čestitam na dobrim rezultatima i na curki 🥰
neverland sad si me baš rasplakala 🥲 hvala ti na tome ❤
Hulala18 dobrodošla i želimnti svu sreću!
Mareeeee baš mi je žao što ti je tako loše!!!!
Ostale cure kako vi?

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Lista pregleda:
LaFemme - 14.11.
Hellobaby - 14.11. u 15h
M-P - 16.11. u 19h
Ka_Kate - 17.11.
Teich56 - 20.11. u 13h
Mareeeee - 21.11.
Freya1 - 22.11.
Martina1931 - 22.11.
bopsich - 23.11.
marta96 - 27.11.
dijana22 - 27.11.
neverland - 1.12.
Perpetua - 4.12.
mareo772 - 12.12.
malaBubamara123 - 12.12.

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Kaj da ti kazem probudila se oko 6 uzasna mucnina digla sam se popila eutirox... stavila cepic ...hodam po kuci.... i kuham kelj varivo 🤣🤣🤣🤣znaci da me neko vidi smjeh🤣🤣🤣 i tak 7:02 decki spavaju meni je mucno kuham kelj i imam cepic...blago u trudnovi onom ko moze spavat
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji