Žao mi ne zbog biokemijskih, stvarno vjerujem da ćete se sve koje to prodate brzo vratiti jer kao što cure kažu, gotovo svaka žena ostane već sljedeći ili neki od sljedećih ciklusa trudna 😊
Čitam po 10 stranica pa se izgubim. Vezano za komplikacije, moj komentar gore se odnosi na porodiljni, komplikacije su nekih 565 eura svakako. Nažalost.
E sad, mene užasno bole leđa na jednoj strani, kao kad imam ovulaciju, na lijevoj strani gdje bi trebali biti jajnici ili bubrezi. Čekam nalaze urinokulture, onaj prvi je pokazao dosta bakterija i upalu i sad sam užasno nasekirana jer ništa ne koristim 4 dana dok ne dođe nalaz. Bojim se da ta bol nije zapravo bol u bubrezima 🥺
Čitam po 10 stranica pa se izgubim. Vezano za komplikacije, moj komentar gore se odnosi na porodiljni, komplikacije su nekih 565 eura svakako. Nažalost.
E sad, mene užasno bole leđa na jednoj strani, kao kad imam ovulaciju, na lijevoj strani gdje bi trebali biti jajnici ili bubrezi. Čekam nalaze urinokulture, onaj prvi je pokazao dosta bakterija i upalu i sad sam užasno nasekirana jer ništa ne koristim 4 dana dok ne dođe nalaz. Bojim se da ta bol nije zapravo bol u bubrezima 🥺
Za to uvijek možeš d manozu pa i preventivno. Meni se gadi voda sve ne mogu uopće piti, neki dan me isto tak boljelo pa sam odma dvije kapsule odjednom, to ne može naštetiti isto kao i brusnica pa slobodno pij
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Za to uvijek možeš d manozu pa i preventivno. Meni se gadi voda sve ne mogu uopće piti, neki dan me isto tak boljelo pa sam odma dvije kapsule odjednom, to ne može naštetiti isto kao i brusnica pa slobodno pij
Hvala ti! Prvi put čujem za to pa ću probati.
Da vas utješim, danas je točno 9+6 kao u prvoj trudnoći i prvi dan bez mučnina. Muž kaže da mi je to sve u glavi 🤦♀️
Teich kako je proso pregled jel sve ok?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nego jel imate vi odnose sa mužem? 🤣 Mi nismo imali kako sam imala onaj jedan dan malo smeđi iscjedak, a sad je dr rekao na pregledu da nemam nikakve zabrane zasad jer je sve ok.. Tak da smo ovu noć u polusnu obavili bračnu dužnost nikad više uživala nisam makar mi se povraćalo🤣
Moj dragi i ja smo malo smanjili s obzirom na prije al i dalje to cesto i vatreno radimo 😂 gin mi je rekao bez brige, ne moze naskoditi nego bas suprotno 😃
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Ej zene nisam se stigla javit ranije. Sve je ok! Trudnoća je manja za 2 tj... Dakle 6+2...taman kolko sam računala od ovulacije zapravo...srce kuca mjere su oke...vidi se jos jedna gestacijska s malom točkicom unutra...potencijalno blizanac..al dosta manji od ove glavne pa se jos ne čuju otkucaji...kaze doktor da se vjerojatno nece održati.....ultrazvuk je nemjerljivo bolje kvalitete i sve se jasnije vidi....
Ova socijalna mi nije znala odgovoriti kad sam ju prekjucer pitala dal je manja trudnoća ak je kasnije ovulacija bila ili implatacija...ma splasila me bezvevze...tak da privatno od sad vodim trudnoću. Iduci pregled je 20.11. u 13h.
moje srce je na mjestu! 💜
I doktor je top👍 da mi je odma da vadim krv urin i ostalo...to moram po uputnice idući tjedan
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Ej zene nisam se stigla javit ranije. Sve je ok! Trudnoća je manja za 2 tj… Dakle 6+2…taman kolko sam računala od ovulacije zapravo…srce kuca mjere su oke…vidi se jos jedna gestacijska s malom točkicom unutra…potencijalno blizanac..al dosta manji od ove glavne pa se jos ne čuju otkucaji…kaze doktor da se vjerojatno nece održati…..ultrazvuk je nemjerljivo bolje kvalitete i sve se jasnije vidi….
Ova socijalna mi nije znala odgovoriti kad sam ju prekjucer pitala dal je manja trudnoća ak je kasnije ovulacija bila ili implatacija…ma splasila me bezvevze…tak da privatno od sad vodim trudnoću. Iduci pregled je 20.11. u 13h.
I doktor je top👍 da mi je odma da vadim krv urin i ostalo…to moram po uputnice idući tjedan
Ajme stalno gledala oces se javiti odlicno teich 💛💛💛💛bas mi je drago. Superrr sad odmori😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ej zene nisam se stigla javit ranije. Sve je ok! Trudnoća je manja za 2 tj… Dakle 6+2…taman kolko sam računala od ovulacije zapravo…srce kuca mjere su oke…vidi se jos jedna gestacijska s malom točkicom unutra…potencijalno blizanac..al dosta manji od ove glavne pa se jos ne čuju otkucaji…kaze doktor da se vjerojatno nece održati…..ultrazvuk je nemjerljivo bolje kvalitete i sve se jasnije vidi….
Ova socijalna mi nije znala odgovoriti kad sam ju prekjucer pitala dal je manja trudnoća ak je kasnije ovulacija bila ili implatacija…ma splasila me bezvevze…tak da privatno od sad vodim trudnoću. Iduci pregled je 20.11. u 13h.
I doktor je top👍 da mi je odma da vadim krv urin i ostalo…to moram po uputnice idući tjedan
Jeeeej 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji