Ma uzas da .. nikak da dovedu te stvari u red.. bas katastrofa ..ne znam ni kak im nije jasno da je to jako malo. Dala bi njima da s time prezive mjesec. Znam da je ruzno mozda sto to kazem jer ima ljudi koji rade za tu placu, al stvar je u tome da imas svojih obaveza koje trebas podmiriti .. bilo da si kupio nesto pa imas kredit ili si podstanar. Tak je svejedno .. ti to platiti moras

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cure, meni ovi čepići za zatvor ništa ne pomažu, očajna sam

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Mene magnezij protjera😂 nez jel njega koristis
Ne ali sve mi se čini da ću si skuhati kompot od suhih šljiva

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Bas mi je žao ElisaDay!! Uzimaš magnezij? On zna baš puno pomoći..
Di su cure koje su danas na pregledu 🤔
Sutra je i moj pregled..neznam opisati osjećaje.. strah, uzbuđenje, sreća,..mix svega.
Nekako sam oduvijek htjela, pa čak i znala u srcu da ću biti mama puno djece (ovisi što nekom znači puno😅), tako da bi htjela još ovu bebicu i kako muž kaže zatvaramo tvornicu 🤣🤣🤣🤣🤣
Njihov osmijeh, zagrljaj, i riječ mama ispunjava život..cure koje će postati prvi puta mame, znati će kada dobiju svoju bebicu o čemu govorim..ma zapravo znaju već i sada da je to jedan savršeni osjećaj kojeg će osjetiti.
I kada ih vidim kako si oni međusobno pomažu i vole jedni druge, di ćeš veće sreće ❤

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Zobene isto protjeraju pa ako ih možeš jesti možeš probati kašu napraviti 😁
Bok cure, ja se nisam javljala par dana. Meni su vec krenule mucnine, u petak sam cijeli dan povracala pa za vikend bila ok i danas opet muka ali samo sam jednom povratila…
Jedva cekam pregled u petak da vidim je li sve ok i kuca li srceko ❤️

👩 37
👨 38
6/2021 pokusavamo
AMH 0,4pmol/l
4/2022 biokemijska
22.10. +
23.10. Beta 45
25.10. Beta 152
Prvi pregled: 17.11.
Sutra je i moj pregled..neznam opisati osjećaje.. strah, uzbuđenje, sreća,..mix svega.
Nekako sam oduvijek htjela, pa čak i znala u srcu da ću biti mama puno djece (ovisi što nekom znači puno😅), tako da bi htjela još ovu bebicu i kako muž kaže zatvaramo tvornicu 🤣🤣🤣🤣🤣
Njihov osmijeh, zagrljaj, i riječ mama ispunjava život..cure koje će postati prvi puta mame, znati će kada dobiju svoju bebicu o čemu govorim..ma zapravo znaju već i sada da je to jedan savršeni osjećaj kojeg će osjetiti.
I kada ih vidim kako si oni međusobno pomažu i vole jedni druge, di ćeš veće sreće ❤
Ajme bas si lijepo ovo opisala 🥰
Ja još nemam djece, ovo mi je prvo ali se nisam skroz prepustila dok ne dobijem pravi neki pregled pa sam ipak naručila i privatno
Sretno sutra na pregledu 🤗
TenTen, Simt, dijana
Kako je prosao pregled?? ❤️

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
bas lijepo 🤍vjerujem ti. Ja imam puno necaka i obozavam ih , ne mogu zamislit kak ce tek bit kad svoje dobijem …

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cure, meni ovi čepići za zatvor ništa ne pomažu, očajna sam
Znaci moras ga gurnut u guzu duboko i hodat ne sjedit tipa ptic u setnju na pola h i imat ga sto duze
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji