Ja pijem
Mg
Folnu
Omegu
Kendural c za anemiju
Meni omega ima u prenatalu.. dakle Mg uvodim
Mg ti je odlicna stvar procitaj si vise o njemu na internetu i zasti ga treba piti😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Freya ja pijem:
Utrogestan
Novalac
Aktivnu folnu
Mg
Sideral forte-željezo
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ja isto msm da mi je radi polozaja jer mi prestane kad legnem kroz 15min
Ja sam krenula jos vise povracat nego prije 2 tjedna, i rijetko kad uspijem popiti neki dodatak prehrani i bas mi je zao radi toga 😔
povratis bas sve sto pojedes i popijes? jesi izgubila na tezini?
Pa nisam bas sve, nekad uspiiem izdrzat da ne povratim..tipa palentu😬
A mozda kilo,dva sam izgubila. Rekla mi je gin da nije to strasno. Al ako bude gore da bi bilo ok malo da me se na infuziju spoji tu i tamo
Zvuči koma. Ja sam u prvoj izgubila 3 kg do desetog tjedna. Naravno da sam napucala još 15 do kraja 😆 tako da te utješim da će biti bolje. Već sam nekom pisala (možda tebi?) da ako imaš koga da te kući spoji na infuziju, samo da vidiš hoće li ti biti bolje.
Ja pijem Elebaby, Mg Direkt i probiotike za sve to dolje što se događa 😵
Evo malo sam prolistala da vas pokušam sve "pohvatati" i vaše situacije 😊 Ako sam koga preskočila, žao mi je, izvući ću se na trudnički mozak 🙈😅
..
Hellobaby hvala na dobrodošlici 🥰 Mene možeš staviti na popis za pregled 23.11. 😊
Maree žao mi je za leđa, pokušaj se pričuvati koliko možeš 🥰
Dijana super beta ❤️🥰
Mala Bubamara drago mi je da je sve super 🥰 Ja isto nekako odahnem kad dođem s pregleda, ovo sada nikako da mi prođe 🙈
Mare0722 odlično da je sve super i da možeš čekati depilaciju 😅 I ja se razmišljam o tome..
Perpetua i od tebe lijepe vijesti s pregleda 🥰 Super za Panoramu, znači uskoro ćete saznati i spol bebe 😊
Štamplica nadam se da će rezultati uskoro, najgore je čekanje 😅
M-P kao da su vadili krv zatvorenih očiju 🤦♀️🤦♀️
Ten Ten jako mi je žao 😔❤️
Martina ja sam u prvoj trudnoći jako puno (i jako dugo) povraćala. Prvih par mjeseci sam stalno išla u minus sa kilažom, na kraju sam bila ukupno +5 i sve je bilo odlično. Evo curka živa, zdrava, uskoro 13 godina 🥰
Da mi je sad otići koju kilu u minus spasila bi se 🙈
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Inače, ja u zadnje vrijeme intenzivno proučavam NIPT testove i mislim da sam se odlučila za Veritas. S obzirom da su blizanci u pitanju bilo mi je teško odlučiti. Panorama je jedina koja može odrediti spol za svaku bebu (što sam jaako nestrpljiva saznati), ali u blizanačkoj dvojajčanoj trudnoći (kao što je moja) može otkriti samo 3 osnovna kromosomska poremećaja, dok Veritas može otkriti sve kao da je riječ o jednoplodnoj trudnoći. Jedino što ću se onda morati malo strpiti da saznam spol. Osim ako su dvije curice 🥰, u tom slučaju će pokazati da nema prisutnosti y kromosoma i onda je sve jasno.
..
Raspisala sam se, zanima me koje ćete vi testove raditi (ako uopće hoćete), možda ima još neki za koji nisam čula..
Veritas ✅️
bopsich upisana 😄
Ja sam radila panoramu u prošloj trudnoći, tako da nisam baš od pomoći 😆 u ovoj trudnoći ne povraćaš?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
bopsich upisana 😄
Ja sam radila panoramu u prošloj trudnoći, tako da nisam baš od pomoći 😆 u ovoj trudnoći ne povraćaš?
Ne povraćam, imam povremeno mučnine. Jedan dan su bile zbilja užasne i neizdržive i od tada uzimam Anti metil prirodne tablete od đumbira protiv mučnine i stvarno mi je bolje. Tu i tamo me uhvati neka lagana mučnina, ali kratko traje i nije strašno.. Samo neka tako i ostane.
..
Kako vi stojite s rastom trbuha? Meni se već dosta zaokružio, ali mislim da na to utječe i terapija koju uzimam, a možda i to što je ovo druga trudnoća i još blizanacka 🤷♀️ Pitam se kakva cu biti za par mjeseci 🙈🤣
Veritas ✅️
Ne povraćam, imam povremeno mučnine. Jedan dan su bile zbilja užasne i neizdržive i od tada uzimam Anti metil prirodne tablete od đumbira protiv mučnine i stvarno mi je bolje. Tu i tamo me uhvati neka lagana mučnina, ali kratko traje i nije strašno.. Samo neka tako i ostane.
..
Kako vi stojite s rastom trbuha? Meni se već dosta zaokružio, ali mislim da na to utječe i terapija koju uzimam, a možda i to što je ovo druga trudnoća i još blizanacka 🤷♀️ Pitam se kakva cu biti za par mjeseci 🙈🤣
Meni je isto kao malo ispupcen. Onako kao da sam jako napuhnuta. Nelagodno mi bude ak zakopčam trapke do kraja pa ostavim otkopcan gumb, samo šlic zatvorim.
Btw. Obavila sam wc nakon 3 dana😂😅 možda se sutra bude beba vidjela kak spada na uzv-u!😁😅😂
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓
Bok Bopsich, bas je fora sto imamo blizance ovdje ja bih htjela napraviti test, ali nisam još dovoljno istrazila koji bih pa cu se malo detaljnije posvetiti ovima koje ste navele :)
Sto se tice trbuha, ja se samo osjecam napuhano a vjerojatno tako i izgledam
Martina joj bas te uhvatilo to povracanje.. nadam se da ce ti kasnije samo prestat preko noci. Znam da su neki povracali i cijelu trudnocu , tako da samo se nadam da te nece to previse iscrpiti ♥️ i da kod tebe to nece biti slucaj.
Bopsich ja sam 8. Tj i ne raste mi stomak al sam u zadnje vrijeme sva ko napirena .. osim toga ja ni inace
Nisam bas onak mrsava jako pa kontam da se nece bas odmah ni vidjet .. 😂
Sto se testa tice ja cu raditi nifty u poliklinici gdje idem i na privatne preglede. I ja sam citala dosta i eto nekako sve je to dosta slicno.
Ostavljam jos mjesta za razgovor jer mi je gin rekla da kad dodem u cetvrtak cemo pricati o svim tim testovima
I sve ce mi objasniti 😁
Inace ja pijem novalac i mg .. zasad samo to
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji