Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Nada žao mi je zbog temperature,neka brzo padne i neka se ne vraća,mazite se i pazite puno,želim mirnu noć iako vjerujem da ćeš ti opet više bdijeti nad njom. Promaklo mi je da si išla na plažu🥰super,treba malo i na sebe misliti,taman što kažeš si napunila baterije za noć💪
    Korni naravno da ćeš se žaliti,ta nismo roboti,treba izdržati svaki dan,jel jedno ili više njih ali iscrpljujuće je,ja sam fizički najviše oko bebača,ostatak ekipe je samostalan,jedino oko curke još neke stvari ali i ona puno toga zna i može sama. 
    Što se tiče težine ne možemo mi puno tu,nitko od nas niti izgladnjuje niti šopa djecu,svako je za sebe i ima svoj ritam,jedno su smjernice,statistike i njihove krivulje i koješta a drugo su oni koji su ipak svaki za sebe. Nek su nam zdravi i veseli a kile će ionako past u zaborav vrlo brzo. Mi se znamo zezat da ćemo uskoro curku na dijetu stavit a kao beba me izluđivala,vječno na cici bila,u početku super dobivala pa kasnije slabije a nije htjela prihvatit adaptirano,kad su krenule kašice isto koma,skroz brljavila tako da nas je ona do neke svoje 2.godine baš napatila,sad valjda nadoknađuje sve🤣🤣
    Želim svima mirnu noć

ivonicaa

Broj poruka: 230

Prijavi adminu

korni, babyboy, Sreća2012 bit ce bolje, hvala 💙
    Nada da brzo padne temp. 🙏🏻 kod nas izmjerena 38.7
    babyboy slazem se s tobom. Samo da su zdravi, da napreduju, a svi se razlikuju i najbolje uhvate neku svoju rutinu :) Borna ima 6,3 kg 
    Drage mame pridruzujem se zeljama za laku noc ☺️  

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Nada kako je prošla noć? Nadam se da je temp prošla!
    Babyboy ma sve si dobro napisala, slažem se. Bitno da su zdravi ❤️ na kraju krajeva, ja sam imala 17 kg u prvom osnovne 😂 
    Ivonica nadam se da je i kod vas bolje 🍀
    Uživajte u produženom vikendu 🩷

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.

Broj poruka: 451

Prijavi adminu

Ivonicaa nadam se brzom oporavku!
    Korni naše cure su i karakterno i fizički slične, ona ima 6200 g i duga je, prije mj dana je imala 61 cm, biti će vitka curka 😊Mi smo evo već drugi dan koma, cura neće da spava, plače čim ju spustim, sinoć je zaspala u 11 navečer što je inače jako kasno za nju, ona većinom zaspe do 9. Probudila se jutros u 6 i evo sad ju uspavljujem već pila sata, bori se, plače. Ne znam što je ovo, je li regresija, zubi, jedno i drugo? Iscrpljena sam.. 

pistacija13

Broj poruka: 410

Prijavi adminu

Jutro...
    Mi smo imali jednu od gorih noci... mozda najgoru od novorodjenacke dobi. Uzas, prebijena sam
    Idem procitati zaostatke. Samo sam nabrzinu uhvatila da su bebice imale temperaturu, nadam se da su sada dobro ❤️

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Dobro jutro svima 👋🏻
    Nada kako je prošla noć? Jel prošla temp? 🙏🏻
    Ivonica nadam se da je maleni bolje 🙏🏻🩵
    ElisaDay žao mi je što su vam dani a i noći malo lošije. Proći će i ta faza, jer očito je faza u pitanju, kod njih stalno neke faze 😅
    Nije li regresija sna od 3-4 mj i onda tek u 8.mj ili sam ja nesto krivo skontala kao po običaju 😂
    ——-
    Kod nas sve ok. Tmuran dan. Bebolinac skoro sve spavance spava u krevetiću, dok smo do nedavno stalno isli u setnje jer sam imala osjecaj da ne zeli biti u kreveticu preko dana, osjecaj me prevario sva sreća. 
    Ova noc je bila malo drugacija, zaspao u 19:30, probudio se u 1, pa u 4 i u 8. I sada spava svoj prvi spavanac a ja pijem kavu i odmaram dušu. Nekako sam sve opuštenija kad je on u pitanju i to mi se sviđa ☺️
    Mi smo groblja obišli prije danasnjeg dana jer su danas guzve, a s njim mi se ne ide nigdje i jos je takva magluština vani da mi se ne bi ni dalo i da moram.
    Zelim svima ugodan produzeni vikend, muzevi su doma svima,  nadam se i zaposlite ih na max, barem da nas rasterete na kratko ❤️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

Bila je jako nemirna sinoć, jutros opet imala 38.6 ( rektalno). I mali isto dobio sinoć temperaturu pa sad ne znam da li joj je to od cijepljenja ili je pokupila virozu. Vodit cu je popodne u bolnicu da je pregledaju.
    Ivonica kakvo je stanje kod vas ? 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

ivonicaa

Broj poruka: 230

Prijavi adminu

nada23 mi imamo virozu, 38.5 izmjereno ujutro. Drzim 🤞🏻 za vas ♥️
    babyboby, korni, Sreća2012, pistacija13, PBTAB, ElisaDay. Hvala na brizi 🥹
    Ja bila na groblju ujutro, da mogu cim dulje biti s njim doma. Noc nije bila bas dobra, budio se 4-5 puta. 
    I sretan blagdan Svih svetih 🙏🏻
    Tipkamo se kroz dan ♥️🥰

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

Ivonica hvala. 🥰 Brz oporavak i tvom bebacu ❤️
    Pistacija drži se, sto reci... Nadam se da ćete imati bolji dan i noć veceras 🤞🥰
    Takodjer sretan blagdan Svih svetih! ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Elisa jesu da 🤗 meni je ona jučer cijeli dan plakala, smirila se oko 18h što nije baš običaj.. i sad ju cijelo jutro grčevi zezaju, pun mi ih je klinac 😩 mislim da je kod nas kombinacija zubi, regresije i zajebantske prirode 😅 nadam se da će ti danas bolja biti 🍀
    Pistacija uff 🥴 nadam se da ćeš se uspjeti malo odmoriti i da ce danas i noćas biti bolje. 
    Pbtab odlično za krevetić i opuštenost 🤗
    Nada nego šta, nek je pregledaju pa ćeš biti mirnija. Samo nek sve brzo prodje 🍀
    Ivonica nadam se da će i malenom brzo proći.. 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.