Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay.
    27. Rujan 2024. 21:28

ElisaDay.

korni

Elisa šta ti je na pregledu ne važu golu? Meni bude samo na tetrici i onda oduzmu težinu tetricu.

Da, golu su je vagali, odnosno samo s pečenim ali opet to ne objašnjava 190 g razlike od danas i prekjučer . Ja sam je ostavila u bodiju, računam i da je par grama bodi opet je prevelika razlika…

Pelenom ne pečenim 😅

• Monny
    27. Rujan 2024. 22:05

Kod nas prva doza rote ide od 6.-8. tjedna, a druga do 12. Tako piše i na RKI stranici. Mislim da je moja beba imala sitne nuspojave, proljev u par navrata i nervoznija je bila. Hvala Bogu prošlo je ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

pistacija13
    28. Rujan 2024. 06:42

ElisaDay.

korni

Elisa šta ti je na pregledu ne važu golu? Meni bude samo na tetrici i onda oduzmu težinu tetricu.

Da, golu su je vagali, odnosno samo s pečenim ali opet to ne objašnjava 190 g razlike od danas i prekjučer . Ja sam je ostavila u bodiju, računam i da je par grama bodi opet je prevelika razlika…

Različite vage, različito baždarene. Rodine savjetnice za dojenje uvijek pitaju jesu li bebe vagane na istim vagama kada im mame napisu napredak u masi po datumima. Ja se ne bih ništa brinula 🥰
    .
    Za cjepivo za rotu, mi smo prvu dozu dobili s 2, a drugu cemo s 4 mjeseca.
    .
    I ja počela pratiti ww (preko Huckleberry aplikacije - prreporučam!!!). Lakše se uspava, ali spavanci preko dana su 45, max 60 minuta. Pet puta u danu tako odspava. A ww je na oko 90 minuta, nekad malo manje nekad malo više

korni
    28. Rujan 2024. 07:45

Elisa baš ovo šta je pistacija napisala je meni pedijatrica rekla, da su vage različito baždarene i da ne usporedjujem kućno i njihovo vaganje jer da će se razlikovati. Pokisaj malenu vagati svaki tjedan, pa vidi koliko dobiva na tezini, sigurna sam da je okej 🙂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

PBTAB
    28. Rujan 2024. 09:28

Jutro 👋🏻
    Mi smo sinoć prvi puta spavali 8 sati u komadu i mama je jako sretna 😀

Elisa ne brini za vagu, mozda je najbolje samo je vagati kod dr, mislim da razlika od 200 grama stvarno ne bi trebala biti problem, malena je super ❤️
    Mi se važemo uvijek goli, jucer je vagala u robici jer je bilo na brzinu i nije bilo u planu vaganje. 

Što se tiče ww, mi smo u 3.skoku sada, jako je plačljiv preko dana i zahtjeva duže uspavljivanje i više nošenja i pažnje nego ranije🥰 
    Bas mu se razlikuje duzina budnosti, nekad bude 1h, nekad 1.5h a nekad 2h pa sam vec umorna od tog pračenja iskreno 🤯🙈
    I spavanci od 45 min do 1h su super i tak bi trebalo biti u pravilu ali zna se dogoditi da odvali po 2h u komadu ali rijetki su to dani. Mi imamo max 4 spavanca preko dana, nekad 3, nekad 4 a nekad samo 2 i to je sve okej 😀

Nadam se da ste svi dobro  i da su bebice zdrave 🥰❤️😍

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

purple13
    28. Rujan 2024. 17:13

Hej mame, kod nas malac ima koronu! Srecom, samo jedan dan je imao temperaturu i bio bas bezvoljan i klonuo. Sad ga vise nosic zeza. Najgori dio je to ispiranje nosa, muka ziva... 😭😭
    Ali, super je, bitno da je zivnuo, igra se i guguce nam. Jedva cekamo setnju, 5 dana ne smije nikuda.🥲
    Nadam se da ste svi dobro! 😘😘😘😘

💙5/24💙

korni
    28. Rujan 2024. 18:03

Purple bemu miša! Bitno da ga nije jače ulovilo, proći će i nosić za koji dan, i spremni ste za šetnje 🥰 čuvajte se i ti i muž 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.
    28. Rujan 2024. 18:22

purple13

Hej mame, kod nas malac ima koronu! Srecom, samo jedan dan je imao temperaturu i bio bas bezvoljan i klonuo. Sad ga vise nosic zeza. Najgori dio je to ispiranje nosa, muka ziva… 😭😭
    Ali, super je, bitno da je zivnuo, igra se i guguce nam. Jedva cekamo setnju, 5 dana ne smije nikuda.🥲
    Nadam se da ste svi dobro! 😘😘😘😘

Želim brzo ozdravljenje malome mišu 💙

purple13
    28. Rujan 2024. 19:33

Hvala korni 🥰 aj ti reci, kako smo mi negativni? 🙃🙃 mozda mali bjezi od kuce po noci 🤣
    Elisa tenkjuuu, znas sta sam se sjetila - moj mali isto nije bio odusevljen biti na trbuhu pa bih ja svaki put nakon podoja stavila njega da podrigne i onako se zabacila iza. Tako da se on pentrao po meni i sad je ko kornjaca mala. 🥰 samo ideja, mozd bi tvojoj curi to pasalo 🥰

💙5/24💙

ElisaDay.
    28. Rujan 2024. 19:38

purple13

Hvala korni 🥰 aj ti reci, kako smo mi negativni? 🙃🙃 mozda mali bjezi od kuce po noci 🤣
    Elisatenkjuuu, znas sta sam se sjetila - moj mali isto nije bio odusevljen biti na trbuhu pa bih ja svaki put nakon podoja stavila njega da podrigne i onako se zabacila iza. Tako da se on pentrao po meni i sad je ko kornjaca mala. 🥰 samo ideja, mozd bi tvojoj curi to pasalo 🥰

Ma ova moja curica ima jako dobru kontrolu glave, isto jer nakon podoja dugo stoji na meni pa se penje 😅
    Nego eto, pedijatrica je napravila problem jer se nije oslonila na podlaktice nego je više kao "plivala" ručicama, iako doma odmah stane na podlaktice. Najgore mi je što ju radi toga nije cijepila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.