Nasa je zadnja 2 tjedna dosta cendrava. Prije bi i prespavala noc. Sad se zadnjih tjedan dana budi. Ne znam ima li veze s regresijom sna. Citala sam da to krece s 3-4 mjeseca. A i cijela dnevna rutina se poremetila. 🫣
Leeloo sve mi jasno, tako i ja znam 😂 iako sam skuzila da stvarno puno robice nije ni obukla, a prerasla ju je. Tako da sam si rekla da moram biti pametnija za zimu 🙈
Kod nas je u tijeku taj skok sa tri mj.. čekamo da doskoči 😅
Ma zato se i važem, jer dosta robice dobiva i sve je 3-6mj..skok traje 2-3 dana.. brzo će to...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mojoj rastu zubi, već 🥴 Ima donje dvije jedinice u najavi, čekam kad će izbiti. Zasad nema temp ali je baš cendrava, sad je li to ili skok ili jedno i drugo, stalno hoće da je nosim 🥱🥱
Mojoj rastu zubi, već 🥴 Ima donje dvije jedinice u najavi, čekam kad će izbiti. Zasad nema temp ali je baš cendrava, sad je li to ili skok ili jedno i drugo, stalno hoće da je nosim 🥱🥱
Možda je 2u1 ako ćemo s vedrije strane
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo ma da, ne treba gomilati, lako se kupi ako i kad zatreba 🤭 kod nas ni jedan skok nije trajao 2-3 dana 🙈
Plave okice bome i kod nas su zadnje dvije noći malo drukčije nego inače, a dnevna uspavljivanja su postala muka. danas je od 7 ujutro do 21h odspavala dva puta po 20 min i jednom 45 min.. Ipak se nadam da nece ta regresija prije 4 mj 😅
Elisa ja ću svojoj baš sutra malo pogledati / ispipati, isto je jako cendrava, samo bi na rukama bila 😑
Purple nadam se da je maleni bolje 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pozdrav mame,
Malo da se javim,preletim forum svaki dan i vidim da i kod vas uvijek nekih faza,skokova i neočekivanih situacija,veselo nam je svima. Kod nas ima svakakvih dana ali guramo. Danas smo imali prvi sistematski,dobio je skoro kilu i 4 cm je narasao. Noci su manje više ok,kad zaspe za noć odspava cca 5 sati u komadu a onda se dalje budi na 2 ili 3 sata,nije baš oduševljen autosjedalicom pa mi je muka kad moramo nekud krenuti a nije baš ni kolicima oduševljen,nadam se da će se to uskoro promijeniti a planiram uskoro i isprobati ergobaby nosiljku pa kad krenemo kolicima u šetnju ako krene plakati da ga mogu prebaciti u nosiljku,naravno ako će to htjeti.
Kako vaš malci sa spavanjem i glavicom,mi se trudimo mijenjati strane ali on uvijek na kraju okrene glavu u njemu omiljenu stranu
Kod nas su se počeli pojavljivati dani sa dnevnim spavanjima i ja ne mogu biti sretnija. 😃
Jučer smo bile na sistematskom, ali ju doktorica nije cijepila jer nam je brat prehlađen pa da ne bi ispalo da će i nju nešto uhvatiti. Ukoliko ona ostane zdrava idemo u petak. 🙂 Ostalo je sve odlično.
'21. 💙
'24. 💛
Leeloo ma da, ne treba gomilati, lako se kupi ako i kad zatreba 🤭 kod nas ni jedan skok nije trajao 2-3 dana 🙈
Plave okice bome i kod nas su zadnje dvije noći malo drukčije nego inače, a dnevna uspavljivanja su postala muka. danas je od 7 ujutro do 21h odspavala dva puta po 20 min i jednom 45 min.. Ipak se nadam da nece ta regresija prije 4 mj 😅
Elisa ja ću svojoj baš sutra malo pogledati / ispipati, isto je jako cendrava, samo bi na rukama bila 😑
Hvala korni, mislim da je skoro skroz ozdravio! Ima energije, jede, nema temperaturu, jedino mu je kakica rijeđa pa imamo incidente, ali onda odradimo kupanac 🥰🥰 jucer smo bili u setnji pa smo prodisali. 😍
Kako ste vas dvije? Jesi ti preboljela koronu? 😘
.
Kako oblacite bebe sad kad je zahladilo? Ja mu stavim bodi bez rukava (kao potkosulja), majicu i hlace. A kad idemo van dodam duksicu i kapu i pokrijem ga dekom u kolicima. Haru mislim da si stavila link za hmovo odijelo, mi smo dobili tako nesto kao od flisa, kontam da u tome moze isto van? Nisam razmisljala kako se djeca zimi oblace. 🤣🤣🤣 i super na odlicnom pregledu i tebi i babyboy!
Elisa kod nas ta dva donja zuba stoje vec dva mjeseca, samo se vide, ali ne idu van jos. Jel joj se crveni celjust? Mozda su krenuli kod vas! Kako kaze leeloo sve odradite u isto vrijeme! Mislim da je nama pala korona bas u te nemirne tjedne! I daaaa, next ima jako lijepe robice 🥰
Nadam se da ste sve dobro.
.
Ispiranje nosa, ako imate kakav savjet da to bezbolnije prodje, molim vas napisite.
💙5/24💙
Purple, na identicno kao i ti radim! Dobio je zimsku jaknu ali nekako mi jos nije za nju...
Babyboy, preko dana ga jos mogu namjestiti da se strane izmjenjuju, ali za nocna spavanja bas preferira lijevu stranu 🤣
.
Zubici, skokovi, regresije... drz'te se sve ❤️❤️
Hvala korni, mislim da je skoro skroz ozdravio! Ima energije, jede, nema temperaturu, jedino mu je kakica rijeđa pa imamo incidente, ali onda odradimo kupanac 🥰🥰 jucer smo bili u setnji pa smo prodisali. 😍
Kako ste vas dvije? Jesi ti preboljela koronu? 😘
.
Kako oblacite bebe sad kad je zahladilo? Ja mu stavim bodi bez rukava (kao potkosulja), majicu i hlace. A kad idemo van dodam duksicu i kapu i pokrijem ga dekom u kolicima. Harumislim da si stavila link za hmovo odijelo, mi smo dobili tako nesto kao od flisa, kontam da u tome moze isto van? Nisam razmisljala kako se djeca zimi oblace. 🤣🤣🤣 i super na odlicnom pregledu i tebi i babyboy!Elisakod nas ta dva donja zuba stoje vec dva mjeseca, samo se vide, ali ne idu van jos. Jel joj se crveni celjust? Mozda su krenuli kod vas! Kako kaze leeloosve odradite u isto vrijeme! Mislim da je nama pala korona bas u te nemirne tjedne! I daaaa, next ima jako lijepe robice 🥰
Nadam se da ste sve dobro.
.
Ispiranje nosa, ako imate kakav savjet da to bezbolnije prodje, molim vas napisite.
Da da nama je sve odjednom, skok, zubi,danas idemo kod neuro na pregled 🥹
Što se tiče ispiranja nosa, mi fiziološkom sa špricom malo isperemo i onda nosnim usisavačem usisamo.. ne buni se, čak joj paše 😅
Kaže mi frendica da postoje one šprice sa silikonskim nastavcima i da su one još bolje jer sve isperu, ono što usisavač ne može dosegnuti...
Sortiraj odgovore
Najstariji