Babyboyženo svaka tebi čast, 4 djece imaš, kapa do poda 🙌
Više se nikada necu požaliti da mi je teško, imam jedno dijete, najljepše mi je na svijetu 😂🙈
Djeca su blagoslov ali za 4 djece treba imati debele živce, ili ih nakon toliko djece vise i nemas 😂🤪Bas sam i ja htjela to reci. Stvarno Babyboy, svaka ti čast 🥰
🥰😘
Pbtabda rekla je i ona da za bebu od 2 mj je dobro al kao da je ipak malo da je u mj dana dobila 470 grama, iako nije nista strasno rekla.
Babyboy prvi mjesec je dobila 1040 grama i 8 cm, sad je dobila jos 3 cm i znaci 470 g. Velikom vecinom je na mom mlijeku, izdajem se pa na bocicu dajem, 2 puta dnevno joj jos i dohranu damMoj ti nije neka papalica,mogu samo sanjati da će popiti koliko je predviđeno recimo na adaptiranom,on pije isto izdojeno,u prosjeku dnevno (od ponoći do ponoći) popije cca 650ml,ja ga na silu ne mogu hraniti jer ili pljuje ili i ako popije dodatno nešto što pokušavam kao da popije nakon što sam izbaci bocu mi izbljucka,tako da eto,idemo dan po dan,dokle god napreduje neću se brinuti iako me zna to na dane frustrirati. Jučer i danas pije bolje,pogotovo ako izgura da mu prođe od hranjena 2,5 do 3 sata tako da se nadam da će konačno uspostaviti neki ritam i početi piti više,jer kad mi popije tipa nakon 2 sata 40/50ml kako da ga ja pustim 3 sata bez da mu probam dati još?! Uglavnom borba i razumijem te,ali probaj se opustiti jer da je bebi nešto non stop bi plakalaUpravo to, meni je bas jucer kao bolje malo jela i opet je tek do 570 ml dosla u 24 h
Danas evo ne znam kako da probam to cesce po malo jer je ujutro u 9ipo popila 100 ml i nakon toga je spavala sve do 14:30 s tim da je izmedu bila budna sat vremena zbog pregleda i kad se digla popila je 120 ml. Ne znam kako da to izvedem🤯 i sad evo opet spava ima 20 min. Jedino da se probudi ranije pa joj mogu dat 60 al ako odspava 3 sata opet cu pokusat sa 120 pa se nadam da ce popopit jer je to onda i okej. Prije mi je nakon 4 h po 60 ml pila…
A sto se tice spavanja kao da je zamjenila dan i noc. Da mi bar nocu od 21ipo -02:30 spava umjesto danju…
Još je mala,bude se to sve još mijenjalo,jedino ovo ujutro spavanje ja nebi pustila da ne jede duže od 3 sata,ne znam jesi joj probala dat ili si je pustila da spava dok se ne probudi. Kako ti onda po noći spava? Jel jede po noći češće ili?
Pbtabda rekla je i ona da za bebu od 2 mj je dobro al kao da je ipak malo da je u mj dana dobila 470 grama, iako nije nista strasno rekla.
Babyboy prvi mjesec je dobila 1040 grama i 8 cm, sad je dobila jos 3 cm i znaci 470 g. Velikom vecinom je na mom mlijeku, izdajem se pa na bocicu dajem, 2 puta dnevno joj jos i dohranu damMoj ti nije neka papalica,mogu samo sanjati da će popiti koliko je predviđeno recimo na adaptiranom,on pije isto izdojeno,u prosjeku dnevno (od ponoći do ponoći) popije cca 650ml,ja ga na silu ne mogu hraniti jer ili pljuje ili i ako popije dodatno nešto što pokušavam kao da popije nakon što sam izbaci bocu mi izbljucka,tako da eto,idemo dan po dan,dokle god napreduje neću se brinuti iako me zna to na dane frustrirati. Jučer i danas pije bolje,pogotovo ako izgura da mu prođe od hranjena 2,5 do 3 sata tako da se nadam da će konačno uspostaviti neki ritam i početi piti više,jer kad mi popije tipa nakon 2 sata 40/50ml kako da ga ja pustim 3 sata bez da mu probam dati još?! Uglavnom borba i razumijem te,ali probaj se opustiti jer da je bebi nešto non stop bi plakalaUpravo to, meni je bas jucer kao bolje malo jela i opet je tek do 570 ml dosla u 24 h
Danas evo ne znam kako da probam to cesce po malo jer je ujutro u 9ipo popila 100 ml i nakon toga je spavala sve do 14:30 s tim da je izmedu bila budna sat vremena zbog pregleda i kad se digla popila je 120 ml. Ne znam kako da to izvedem🤯 i sad evo opet spava ima 20 min. Jedino da se probudi ranije pa joj mogu dat 60 al ako odspava 3 sata opet cu pokusat sa 120 pa se nadam da ce popopit jer je to onda i okej. Prije mi je nakon 4 h po 60 ml pila…
A sto se tice spavanja kao da je zamjenila dan i noc. Da mi bar nocu od 21ipo -02:30 spava umjesto danju…Još je mala,bude se to sve još mijenjalo,jedino ovo ujutro spavanje ja nebi pustila da ne jede duže od 3 sata,ne znam jesi joj probala dat ili si je pustila da spava dok se ne probudi. Kako ti onda po noći spava? Jel jede po noći češće ili?
Na kraju sam joj u snu isla davat pa se probudila al prodlo je skoro 4 h. U pravu si, necu je vise pustat toliko. Uvijek mi milo bude budit ju. Ma po noci slabo spava i tad vise jede… obrnula je malo ritam🤯
Nada Nadam se da si uživala na plaži i da si se malo opustila 🥰 sad vidim da je ipak dobila temp. Sad ce to cepic brzo spustiti. Mazi, pazi i ljubi malenu 🥰
Pbtab i mene izludi šta nema ritma, iako si stalno govorim da je to normalno zasad 😅
Sreća nadam se da će ritam doći na svoje
Babyboy stvarno svaka čast ❤️ i tebi i svim mamama s više djece 🥰 nemojte zamjeriti, ali ja ću se sigurno još koji put požaliti 🙈
Hello baby nadam se da ste ti i klinci dobro ❤️
Ivonica kako je maleni?
Mi smo izvagali curku, ima 6.100 kg prema našem vaganju, pa ćemo za tjedan dana ponoviti. Iako mi se čini da je to malo, ispada da je u 4 mj dobila malo više od 2 kg (rodjena s 3960). Pedijatrica kaze da je to okej ako lijepo jede, nema nikakvih alergijskih reakcija.
Laku noć mame i bebe 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
NadaNadam se da si uživala na plaži i da si se malo opustila 🥰 sad vidim da je ipak dobila temp. Sad ce to cepic brzo spustiti. Mazi, pazi i ljubi malenu 🥰
Pbtabi mene izludi šta nema ritma, iako si stalno govorim da je to normalno zasad 😅
Srećanadam se da će ritam doći na svoje
Babyboystvarno svaka čast ❤️ i tebi i svim mamama s više djece 🥰 nemojte zamjeriti, ali ja ću se sigurno još koji put požaliti 🙈
Hello babynadam se da ste ti i klinci dobro ❤️
Ivonicakako je maleni?
Mi smo izvagali curku, ima 6.100 kg prema našem vaganju, pa ćemo za tjedan dana ponoviti. Iako mi se čini da je to malo, ispada da je u 4 mj dobila malo više od 2 kg (rodjena s 3960). Pedijatrica kaze da je to okej ako lijepo jede, nema nikakvih alergijskih reakcija.
Laku noć mame i bebe 🥰
Uzivala sam na plaži taman da skupim energiju za veceras. ☺️ Iskreno, mislila sam da nas je temp zaobišla pa me bas iznenadilo veceras. Hoću, hvala ti 🥰 ❤️ Tebi i tvojoj curki puse i laka i mirna noc ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji