Pbtab da rekla je i ona da za bebu od 2 mj je dobro al kao da je ipak malo da je u mj dana dobila 470 grama, iako nije nista strasno rekla.
Babyboy prvi mjesec je dobila 1040 grama i 8 cm, sad je dobila jos 3 cm i znaci 470 g. Velikom vecinom je na mom mlijeku, izdajem se pa na bocicu dajem, 2 puta dnevno joj jos i dohranu dam
PBTAB, hvala 🥰 Bas sam uzivala, dobro mi je doslo ☺️ Nego sto, snažne su nase bebice, nego smo mi mame uvijek u nekoj brizi, nekad i nepotrebno, ali tako je to. ❤️
Babyboy baš tako 😍 Eto, sad sam mirna i što se kratkog cicanja tiče pa će doći opet nesto drugo i stalno u krug 🙈 Ma najvažnije od svega je da oni nama lijepo napreduju i da su zdravi. Cjepivo- ne znam što bi rekla o tome, bolje je ne razmišljati puno... Ja nisam uzimala procisceno ni s prvim djetetom a nisam ni sad ..
Sreća bude to sve ok. ❤️ Probaj sad tako s hranjenjem kako ti je pedijatrica rekla, ali kako cure kazu, bitno da je ona dobro i zdrava. Nekad Ce dobiti vise a nekad manje.
Plave okice dobro si ti to sve ishendlala 👌🏼🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pbtabda rekla je i ona da za bebu od 2 mj je dobro al kao da je ipak malo da je u mj dana dobila 470 grama, iako nije nista strasno rekla.
Babyboy prvi mjesec je dobila 1040 grama i 8 cm, sad je dobila jos 3 cm i znaci 470 g. Velikom vecinom je na mom mlijeku, izdajem se pa na bocicu dajem, 2 puta dnevno joj jos i dohranu dam
Moj ti nije neka papalica,mogu samo sanjati da će popiti koliko je predviđeno recimo na adaptiranom,on pije isto izdojeno,u prosjeku dnevno (od ponoći do ponoći) popije cca 650ml,ja ga na silu ne mogu hraniti jer ili pljuje ili i ako popije dodatno nešto što pokušavam kao da popije nakon što sam izbaci bocu mi izbljucka,tako da eto,idemo dan po dan,dokle god napreduje neću se brinuti iako me zna to na dane frustrirati. Jučer i danas pije bolje,pogotovo ako izgura da mu prođe od hranjena 2,5 do 3 sata tako da se nadam da će konačno uspostaviti neki ritam i početi piti više,jer kad mi popije tipa nakon 2 sata 40/50ml kako da ga ja pustim 3 sata bez da mu probam dati još?! Uglavnom borba i razumijem te,ali probaj se opustiti jer da je bebi nešto non stop bi plakala
Sreća zasto vam je odgođeno cijepljenje?
—
Kornisuper! I nama takodjer prošla noć bez temp i bez cepica 🙏🏽🥂
A kao zato sto u zadnje vrijeme ne jede dobro i kad prdne joj bas jako smrdi pa da slucajno nije neka viroza, iako nema temperaturu i ovako je vesela, smije se, guguce pa mislim da nije viroza u pitanju. Temperaturu isto nema.
Pbtabda rekla je i ona da za bebu od 2 mj je dobro al kao da je ipak malo da je u mj dana dobila 470 grama, iako nije nista strasno rekla.
Babyboy prvi mjesec je dobila 1040 grama i 8 cm, sad je dobila jos 3 cm i znaci 470 g. Velikom vecinom je na mom mlijeku, izdajem se pa na bocicu dajem, 2 puta dnevno joj jos i dohranu damMoj ti nije neka papalica,mogu samo sanjati da će popiti koliko je predviđeno recimo na adaptiranom,on pije isto izdojeno,u prosjeku dnevno (od ponoći do ponoći) popije cca 650ml,ja ga na silu ne mogu hraniti jer ili pljuje ili i ako popije dodatno nešto što pokušavam kao da popije nakon što sam izbaci bocu mi izbljucka,tako da eto,idemo dan po dan,dokle god napreduje neću se brinuti iako me zna to na dane frustrirati. Jučer i danas pije bolje,pogotovo ako izgura da mu prođe od hranjena 2,5 do 3 sata tako da se nadam da će konačno uspostaviti neki ritam i početi piti više,jer kad mi popije tipa nakon 2 sata 40/50ml kako da ga ja pustim 3 sata bez da mu probam dati još?! Uglavnom borba i razumijem te,ali probaj se opustiti jer da je bebi nešto non stop bi plakala
Upravo to, meni je bas jucer kao bolje malo jela i opet je tek do 570 ml dosla u 24 h
Danas evo ne znam kako da probam to cesce po malo jer je ujutro u 9ipo popila 100 ml i nakon toga je spavala sve do 14:30 s tim da je izmedu bila budna sat vremena zbog pregleda i kad se digla popila je 120 ml. Ne znam kako da to izvedem🤯 i sad evo opet spava ima 20 min. Jedino da se probudi ranije pa joj mogu dat 60 al ako odspava 3 sata opet cu pokusat sa 120 pa se nadam da ce popopit jer je to onda i okej. Prije mi je nakon 4 h po 60 ml pila…
A sto se tice spavanja kao da je zamjenila dan i noc. Da mi bar nocu od 21ipo -02:30 spava umjesto danju…
Babyboy ženo svaka tebi čast, 4 djece imaš, kapa do poda 🙌
Više se nikada necu požaliti da mi je teško, imam jedno dijete, najljepše mi je na svijetu 😂🙈
Djeca su blagoslov ali za 4 djece treba imati debele živce, ili ih nakon toliko djece vise i nemas 😂🤪
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Babyboyženo svaka tebi čast, 4 djece imaš, kapa do poda 🙌
Više se nikada necu požaliti da mi je teško, imam jedno dijete, najljepše mi je na svijetu 😂🙈
Djeca su blagoslov ali za 4 djece treba imati debele živce, ili ih nakon toliko djece vise i nemas 😂🤪
Bas sam i ja htjela to reci. Stvarno Babyboy, svaka ti čast 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Babyboyženo svaka tebi čast, 4 djece imaš, kapa do poda 🙌
Šta su to živci,jel se to jede?🤣🤣🤣🤪
Šalu na stranu,nije uvijek lako ali nebi ništa mijenjala,oduvijek sam htjela imati puno djece,ovaj period dok su skroz mali je fizički najteži ali kasnije je lakše,iako idu druge brige😂i da,vječno je neka faza. I ne brini,i ja kad sam imala jedno sam mislila da mi je teško,nekad mi dođe da se vratim u prošlost i opalim si šamar🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji