Moja dama isto trpa cijele sake i prste u usta. Presmijesna je. Nosi slinceke. Bas gledam da ih jos kupim, ali ih ne nalazim. Bas me zanima kad ce prvi zub.
Nas 2. tura cjepljenja ceka krajem studenog. Prvu je dobila tek s 3. mjeseca jer su bili GO. Nama je sestra tada rekla da joj se cepic stavi slobodno ako bude nervozna i placljiva, ali nije bilo potrebe. Samo frescopad oblozi.
Zelimo vam svima lijepu i mirnu noc ❤️
Purple daaa 😂 morala sam. Nakon toliko losih noci, malo spavanja, bilo me strah da mi se opet u gluho doba noci ne probudi.. bila je nervozna nakon budjenja, ali pojela, izaspala oko 20.15. u 2 jela i onda ludovala i igrala se do 3 i pol, i u 6.10 budjenje. Probudilo ju kakanje. Najduze spavanje u zadnje vrijeme..Danas nema spavanja nakon 18h 😅
Pbtab ma odlicni spavanci..svaka cast 🥳 i ja nju pokusavam sve više izmoriti, ali jučer je od 15h nervoza, plakanje, ne mozes nista s njom.. mislim da js sve to od ranog budjenja, a malo spava preko dana. Moram nekako na tome poraditi 😅
Uživajte u danu cure 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dobro jutro svima 👋🏻
Taman stvorim neki ritam i mislim si super i malo nam se poremetilo. 🙈
Ugl. Sinoć je preskočio papanje u 2., zaspao je oko 21 i probudio se u 4, jeo i nastavio spavati do 6:30, jeo je i pokusala sam ga držati u mraku do 7:30 misleć kako ce zaspati ponovno no nije. Ustali smo i reko sad cu ga zabavljati do sljed hranjenja i idemo u šetnju pa ce spavati, kad on meni zaspao na podlozi dok se igrao ja u kupaoni bila i prebacila sam ga u krevetic i eno ga spava 🙈 a trebao bi jesti oko 10, no dobro, moram se prilagoditi, beba je to j tesko je imati neki ritam ovako rano, to si stalno ponavljam ali nikako da prihvatim to jer sam picajzla i sve mora biti kako si zamislim 😅
Vidjet cemo kako ce dan ići 🙂
Svima zelim ugodan dan ❤️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Hej cure, nama je noc prosla bez temperature i cepica. Cura je spavala od 19:30-7:30 uz 2 kratka buđenja za sisanje od 5 min. Vise sam ja bila budna jer sam je stalno provjeravala da li je vruca.
Korni drago mi je da je i vasa noć bila dobra. Neka tako i ostane 😍 Bome, ni kod nas nema spavanja nakon 18:30, to je pravilo za bolju i prospavanu noc 😁
PBTAB razumijem te potpuno. I ja volim red i rutinu, ali kao što kazes, trebamo se nekad prilagoditi i njima i ne dopustiti da nas nešto van reda izbaci iz takta 😆 Ja sam s prvim djetetom imala potpuni red i ritam i strogo se držala toga, ali sad vidim da je bolje ubaciti i malo fleksibilnosti. 😁
.
.
Ja jos ne vjerujem, ali evo me na plaži. Konačno sam se otišla malo opustiti i okupati 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo nas s pregleda, kako sam i mislila nije dobila niti 500 grama na kilazi… ima 5270 i 61 cm duga. Sve ostalo je super, kaze da joj izgleda bas dobro i da je u cudu da je tako malo dobila. Kaze da probam cesce davat po manje pa cemo viditi je li joj tako pase.. odgodila je cjepljenje za iduci mjesec a za 10 dana idemo opet na vaganje. Nadam se da ce se popravit hranjenje
Nada drago mi je da je noć prošla dobro i da malena nije dobila temperaturu 🥰
Uživaj na plaži 😉
Ta dječica su snažija nego što mi mislimo ❤️
Sreća meni se kilaža od tvoje malene čini super za 2 mjeseca starosti, na tvom mjestu ne bih brinula 😃
Probaj davati češce pa ces vidjeti 🤞
Moja prijateljica ima malu 3 mj pa ima 5400g i pedijatrica je zadovoljna s time.
Plave okice ja slinčeke naručujem sa temua i super su mi, imas ih i u pepcu isto ali su na čičak a to mi se ne sviđa baš, sa temua su na gumb i bas su meki i kvalitetni, kao i tetrice male za brisanje guze 😄
——
Mi imamo sist.pregled tek 12.11. tada je i cijepljenje i zadnja doza rote.
Mi evo odrađujemo 3 spavanac.
U Zagrebu je baš tmurno i hladnjikavo sto mi osobno super odogovara, a i mali bolje spava kad je vani hladno 🩵
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Dobro jutro svima 👋🏻
Taman stvorim neki ritam i mislim si super i malo nam se poremetilo. 🙈
Ugl. Sinoć je preskočio papanje u 2., zaspao je oko 21 i probudio se u 4, jeo i nastavio spavati do 6:30, jeo je i pokusala sam ga držati u mraku do 7:30 misleć kako ce zaspati ponovno no nije. Ustali smo i reko sad cu ga zabavljati do sljed hranjenja i idemo u šetnju pa ce spavati, kad on meni zaspao na podlozi dok se igrao ja u kupaoni bila i prebacila sam ga u krevetic i eno ga spava 🙈 a trebao bi jesti oko 10, no dobro, moram se prilagoditi, beba je to j tesko je imati neki ritam ovako rano, to si stalno ponavljam ali nikako da prihvatim to jer sam picajzla i sve mora biti kako si zamislim 😅
Vidjet cemo kako ce dan ići 🙂
Svima zelim ugodan dan ❤️
Ma bit će sve ok,premali su oni da bi bilo baš uvijek sve u nekom ritmu,previše je okolnosti koje mogu utjecati na to. Ali opet lakše je tebi i drugim mama sa jednim držati i pratiti se po bebinom ritmu. Ja sve i da hoću ne mogu kad nije jedini,2 školarca u različitim smjenama,vrtićanka i on,treba se nekako svima uskladiti i prioritet naravno uz njega mi je skuhati i veš srediti a ostalo kako stignem,muž kad dođe doma odradi sve što ja nisam stigla ili preuzme njega,ovisi šta ja želim. Ugodan dan🤗
Nada drago mi je da je noc prošla dobro i da nije bilo temperature,jaka je ona cura💪,ipak njeno kratko cicanje je njoj i više nego dovoljno🤩
Sreća2012 žao mi je da je tako,ali možda je samo faza pa će u sljedećem mjesecu dobiti više,treba uzeti i druge okolnosti u obzir,koliko je dobila 1.mj i koliko je narasla,nekad dobiju više u 1.mj pa onda kasnije manje. Nisam popratila samo jel ona tebi pije adaptirano? Dok je ona ovako zdrava a opet napreduje i ne gubi na kilaži,dobro je to.
Cjepivo- imam pitanje vezano za cjepivo,jel netko naručivao preko ljekarne pročišćena cjepiva,nisam pametna,naslušala sam se svakakvih priča vezano za cjepiva u zadnjih par godina,svi su mi uredno cijepljenji do sad i nisam nikad razmišljala o tome a sad me malo trta jer oko nas je onak hrpa djece s poteškoćama,autizmom i koje čime i svi roditelji to povezuju s cjepivom
Bok curke!
PBTAB hvala na infu za slinceke! 😊
Moja je sinoc nesto ranije zaspala. Oko 21:40 i onda sam ju oko 22:00 selila u kinderbet. Ali dobro sam ju izmorila. Bila je na podu na trbuhu. Kupala se. Poslije se valjala po krevetu. A ujutro se prije 7 oglasila, a ja sam to pomaknula s dudom do 8. U setnji je nekih 15 minuta spavala. I umorna zenska oko pola 12. trlja okice i ne da se. A ja odlucila prozore prati. I nista malo u baby gymu, malo u kinderbetu gdje sam joj svake 3 minute pustala pjesmice, malo sam ju pustila da dreci i tako oprala prozore. 🤣 sad vec skoro 2 h spava. Taman da sam ja sve po kuci napravila kaj sam trebala.
Sortiraj odgovore
Najstariji