Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

PBTAB

nada23

Mi smo obavile sistematski danas popodne i cijepile se. Nadam se da će proći bez neke veće reakcije. Cura ima 6230 g I 60 cm je duga. 😍
    Bravo za super pregled i veeeliki curku 🩷🥳
    Mi nismo jmali temp nakon cjepiva i ja sam mu stavila čepić čim smo dosli kući sa cjepljenja, savjet od med sestre. 🤷🏻‍♀️

Hvalaaa 😍 
    Trebala sam joj staviti cepic , ali ne bi je sad budila. Pratit cu je... Valjda neće dobiti temp. Cak joj je čelo hladnije nego inače. Bilo bi mi draže da se cijepila ujutro nego popodne.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• babyboy

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

nada23

Evo moja cura je zaspala, bila je dosta nervozna, vjerojatno od cjepiva. Jesu li vase bebe imale temperaturu i ako jesu, kad im se pojavila nakon cijepljenja? Ne znam bi li bilo bolje da sam joj stavila čepić prije spavanja? 🤷🏼‍♀️

Nema pravila,neki savjetuju staviti preventivno a neki pak kažu niti slučajno,tko bi više znao. Prati ju pa budeš vidjela🤗

nada23

Prijavi adminu

babyboy

nada23

Evo moja cura je zaspala, bila je dosta nervozna, vjerojatno od cjepiva. Jesu li vase bebe imale temperaturu i ako jesu, kad im se pojavila nakon cijepljenja? Ne znam bi li bilo bolje da sam joj stavila čepić prije spavanja? 🤷🏼‍♀️
    Nema pravila,neki savjetuju staviti preventivno a neki pak kažu niti slučajno,tko bi više znao. Prati ju pa budeš vidjela🤗

Ma da, tako je. ☺️ 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Nada i mi smo jutros bili na sistematskom i primili cjepivo hexacima (6u1). Ja sam mu odmah stavila Frescopad obloge na ubode. Pratim ga, zasad nema temp. I mene zanima nakon koliko se javi temp ako dođe? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Nada bravooo 🥰 velika cura 🥰 ja sam joj stavila samo frescopad odmah nakon cijepljenja, prošli smo bez temp, nadam se da će tako biti i kod vas 🤗
    Pistacija joj koma mi je to kad su i dan i noć loši..nek vam ova noć buda dobra, s puno spavanja 🙂
    Sreća sretno sutra na pregledu 🍀
    Pbtab kako ide s noćnim hranjenjem?
    Moja ne miče šaku i prste iz ustiju i stalno je sva slinava 😅 danas je od 5 budna i zaspala mi oko 17.30, i mislim si super, taman pol sata da lakše dočeka spavanje, a kad ono ona zaspala čvrsto za noć 🤦 iako nikad ne budim, ovaj put jesam, jer me bilo strah noći i kad ce biti jutarnje budjenje 😅 i sad će valjda za noć zaspati.. a sutra cu vidjeti jesam li napravila glupost 😂
    Laku noć mame 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Laurell nama su bili rekli da može dobiti temp do 72h nakon cijepljenja, ali da najčešće ako ne dobiju u roku od 24h od cijepljenja, da ni ne dobiju. Nadam se da će vas mimoići temp!

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

Nada23 odlicno za sistematski! 🥰🥰 moj mali je dobio temp nakon prvog cijepljenja, oko jedan u noci sam skuzila, po danu nije imao, ujutro se cijepio. @laurell
    Nakon druge doze mu nije nista bilo! Nadam se da ce i vase bebe mirno provesti noc 🥰🥰
    Korni ona teza "ne diraj lava dok spava" ipak nije uvijek primjenjiva haha. I ja sam ga budila u nedjelju jer je zaspao iza pola 6 i spavao ko top 😅 normalno je zaspao kasnije i spavao po noci pa se nadam da ce i tvoja curka 🥰

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Korni sinoć se probudio oko 2 i prvo sam mu dala dudu 😅 koju je nakon 3 sec ispljunuo i poceo plakati pa sam mu opet dala 100 ml i zaspao je. Ako uspijem ukinuti super ako ne nema veze, imam griznju savjesti mozda je gladan a ja mu dajem manje pa brinem 😂
    Nama su se u zadnja dva dana poboljšali dnevni spavanci, svi traju po 1h, imamo ih 4 🥳 a dosad su bili po 30 min. Skontala sam da sam ga nedovoljno umarala. Stigla nam je podloga velika za pod preko cijelog boravka i on se okrece na trbuh i ja ga rolam, nema sto ne radimo i sinko moj vec na boci kljuca 🤣🤣 reko neces ti mene zaje 😂 
    Pojede, spustim ga u krevetic i za 5 min zaspi i ja skupa s njim 😂 
    Nadam se da ce tako i ostati 🤞💪🏻
    —- Sto se tvoje male tice, nek si ju probudila i ja sam tako znala i normalno bi zaspao za noc, nadam se da ce i tebi 🤞🩷

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Sreća2012

Broj poruka: 187

Prijavi adminu

Ma da, vjerojatno faza samo sto stalno ima faze u kojima ne spava dobro😅😅🤯
    Je li koja cula ili koristila  za efferlagan 80 cepice?

nada23

Prijavi adminu

Korni & Purple 🥰🥰
    Laurell nadam se da će nam noć proći bez temp. 🤞 Iako, mislim da nema spavanja veceras jer cu je stalno provjeravati 🙈 Mene je strah da joj ne skoci temp.a da ja spavam.. Tako mi je uvijek i sa sinom. 
    Stavila sam joj i ja Frescopad odmah nakon cijepljenja. 
    Korni nadam se da je curka zaspala za noć i da cete se uspjeti naspavati 🥰
    Sreća bas je muž danas kupio Efferlagan 80 cepice. Nisam ih jos koristila. Malome sam davala Lupocet, a vidim da se ovdje koristi cijeli cepic a ne pola... 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.