Dan mame
Što se tiče vaganja i nama je on izvagan prvi put na sistematskom krivo jer je plakao i micao noge,kazaljke na vagi su se stalno mijenjale a med.sestra je zaokružila na veće što je zapravo bilo pogrešno,doma smo ga vagali drugi dan i imao je gotovo 100 grama manje,tako da smo ga jučer isto izvagali doma i zapravo je dobio skoro 700g u mjesec dana,s obzirom da u tjednu kad je bio prehlađen je jeo dosta manje i nije to tako loše sve skupa,bitno da napreduje a po boji stolice nema naznake gladi,rekla mi je da je siva stolica znak gladi,kod njega je ona klasična boja senfa.
Robica ja sam za njega zapravo jako puno robice dobila tako da ono malo što sam uzela prije poroda je bilo u h&m,body benkice i komplet za izlazak,nedavno sam u sinsayu uzela par kompletica za ovaj period ali to ono baš biram da mi je materijal ok jer kod njih ima i ok robice ali i one lošije. U babinju je pretežno dobio sve vel 68 tako da nas čeka hrpa robice.
Hvatanje igrački ja to još nisam primjetila kod njega,ono udari on slučajno i gleda i promatra ali baš da uhvati ciljano to ne,ali šake su mu aktualne sigurno već 2 tjedna,bas ih voli trpat u usta.
Što sw tiče spavanja kod nas klasika,zalomi se koja večer da već od 22 spava ali pretežno tek oko ponoći,preko dana odspava sigurno 2 puta po skoro 2 sata i plus neka kraća spavanja,gledam da barem u jednom ovom dužem spavanju odradimo šetnju,jer jedino dok spava u kolicima možemo van ili kad treba zaspat pa čim krenemo zaspe.
PBTAB s obzirom na kilažu to bi bilo super kad bi uspjela,navika je sigurno jer gladan nije,sretno s time🤗
Pbtab meni se isto to čini kao dobra ideja. Nema smisla da jede odredjenu količinu samo iz navike. Svakako probaj 🍀 nema osudjivanja ❤️
Mi smo obavile jutarnju šetnjicu, i ja sam se preporodila otkako nam je to krenulo 🤭🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pbtab meni se isto to čini kao dobra ideja. Nema smisla da jede odredjenu količinu samo iz navike. Svakako probaj 🍀 nema osudjivanja ❤️
Mi smo obavile jutarnju šetnjicu, i ja sam se preporodila otkako nam je to krenulo 🤭🥰
Mi smo isto u nosiljci izdržali cca sat vremena, spas 💚
Odlično da su vam šetnje postale bolje, to je divno 🩷
Neka bude i dalje tako jer super je biti na zraku s njima i to ih umara isto 🙂👌🏻
Mi smo jucer isli navecer u setnju i zaspao je iako je bila noc i to mi je super znaci moci cemo cijelu zimu ici vani kad krene mrak u 4 popodne 💪🏻
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pbtab hej, meni se cini da ti je to dobra ideja za smanjivanje hrane po noci. 🤩🥰 Nama je i pedijatrica rekla da ga ne moramo buditi ako spava cijelu noc!
A znao je spavati do 6, jednom cak do 7, ali sad u vecini slucajeva se budi u 3 ili 4. Skuzila sam da mi je bolje kad se probudi u 3, jede i nastavi spavati, nego kad se probudi u 5 i jede jer onda vise ne bi spavao hahaha.
Nemam neki recept, jedino mu uvijek prije spavanja ponudim jos cicu (cak i ako ie jeo prije npr sat i pol). Inace mu dajem svaka 3 sata.
Korni, elisa odlicno za setnjeee 🥰🥰🥰
Johica sve sto si napisala za spavanje u kreveticu - isto tako je i kod nas: moj strah da ga ne zgnjecim i veliki muz koji se baca po krevetu hahah
💙5/24💙
Odlično da su vam šetnje postale bolje, to je divno 🩷
Neka bude i dalje tako jer super je biti na zraku s njima i to ih umara isto 🙂👌🏻
Mi smo jucer isli navecer u setnju i zaspao je iako je bila noc i to mi je super znaci moci cemo cijelu zimu ici vani kad krene mrak u 4 popodne 💪🏻
Mi smo isto isli iza 16h, zaspao je u kolicima i bio je mrak kad smo se vratili. Malo mi je cudno po mraku haha, ali bas to, pa necu cijelu zimu biti u stanu🤣🥰
💙5/24💙
PBTAB jesi pokusala mozda samo mu dudu dati kad se probudi u noci?
…
Moja od 5,5 tjedana ne jede ponoci. Zadnje hranjenje bude oko 22, 22:30 i mir do jutra (8-9). Imala je prije 3 tjedna fazu da je dva dana jela oko ponoci. Ali onda bi opet spavala do 9:30 u komadu.
…
Ako se probudi u noci, ja ju ne vadim iz vrece niti iz kinderbeta. Samo pokusavam s dudom par puta jer vidim da je pospana. Uzme ju. Zaspi. I onda ju storpedira 🤣
…
Ne zelim ju uopce privikavat na nocna hranjenja ako nema potrebe. Jede kroz dan vise puta (manji obroci). I ona je na AD-u pa vjerujem da i to ima utjecaja sto spava u komadu. Sinoc je npr. zaspala oko 22, cak je jela ranije (tipa oko 21:00). Oko 5:00 se pocela komesat. Dala joj dudu. I probudila se u 8:30.
Elisa baš spas.. 🩷 hej pa sretna 4 mjeseca curki 🥰
Pbtab daa 🥰 super da je bilo okej po mraku, ja cu za koji dan probati da ne zeznem dosadašnji uspjeh po danu 😅
Purple super i za vaše šetnje po mraku 🤗 baš je užas ovo pomicanje sata i mrak u 16h 😣
Plave okice vaša noć baš lijepo zvuci 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pbtabhej, meni se cini da ti je to dobra ideja za smanjivanje hrane po noci. 🤩🥰 Nama je i pedijatrica rekla da ga ne moramo buditi ako spava cijelu noc!
A znao je spavati do 6, jednom cak do 7, ali sad u vecini slucajeva se budi u 3 ili 4. Skuzila sam da mi je bolje kad se probudi u 3, jede i nastavi spavati, nego kad se probudi u 5 i jede jer onda vise ne bi spavao hahaha.
Nemam neki recept, jedino mu uvijek prije spavanja ponudim jos cicu (cak i ako ie jeo prije npr sat i pol). Inace mu dajem svaka 3 sata.
Johicasve sto si napisala za spavanje u kreveticu - isto tako je i kod nas: moj strah da ga ne zgnjecim i veliki muz koji se baca po krevetu hahah
Ma nisam ja njega nikada samoincijativno budila već krenuo se buditi sve ranije, nekoć je znao odvaliti do 4, a sada se probudi oko 2, bez obzira zaspao u 20 ili 21, i jede. Smanjivat cu svaki dan pomalo pa cemo vidjeti sto ce biti. Sad je krenuo buditi se u 2 i oko 5:30 i nastavi on spavati kad pojede sto mi je super, ali da mi je izbaciti to natrpavanje u 2 bilo bi super 🤞🤞
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pbtabhej, meni se cini da ti je to dobra ideja za smanjivanje hrane po noci. 🤩🥰 Nama je i pedijatrica rekla da ga ne moramo buditi ako spava cijelu noc!
Johicasve sto si napisala za spavanje u kreveticu - isto tako je i kod nas: moj strah da ga ne zgnjecim i veliki muz koji se baca po krevetu hahah
Ma nisam ja njega nikada samoincijativno budila već krenuo se buditi sve ranije, nekoć je znao odvaliti do 4, a sada se probudi oko 2, bez obzira zaspao u 20 ili 21, i jede. Smanjivat cu svaki dan pomalo pa cemo vidjeti sto ce biti. Sad je krenuo buditi se u 2 i oko 5:30 i nastavi on spavati kad pojede sto mi je super, ali da mi je izbaciti to natrpavanje u 2 bilo bi super 🤞🤞
Ma kuzim, nego sam to napisala samo da se zna da nije frka ak beba po noci ne jede 😁
Vjerujem da ces uspjet to izbaciti, bebac ti je predobar, vjerojatno se budi iz navike. 🤩
Mislim da moj bude gladan jer nikad ne znam koliko se nasisao... a opet, nije da place neho guguce 🤣🤣
Korni e ali danas je spavao do 7! Kontam da ce se bebe naviknuti na to zimsko vrijeme 🤣
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji