Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Johicaa
    22. Listopad 2024. 20:04

Leeloo101

Kad će se ova rupa dolje smanjiti… nije mi bio dobar sex…
    .
    .
    .
    Vidim od jucer nema pisanja, pa da vas pokrenem😆😆😆😆

Hahahahaha Leeloo sto me nasmija 🤣
    Ne znam sta bi vam rekla, nije bilo bas tako loše ni meni ni njemu, štoviše njemu je bilo isto a meni koda je prvi put dok se nisam opustila. Nebi me cudilo da me ona moja luda dr nije zasila malo dodatno 🤣

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

purple13
    22. Listopad 2024. 20:17

Leeloo101

Kad će se ova rupa dolje smanjiti… nije mi bio dobar sex…
    .
    .
    .
    Vidim od jucer nema pisanja, pa da vas pokrenem😆😆😆😆

Hahaha to sam se i ja pitala, iako se nisam jos seksala... izgledala mi je ko provalija, al popravila se!
    Mozda se uskoro odvazim isprobati 🤣

💙5/24💙

korni
    22. Listopad 2024. 20:31

Leeloo hahaha 🤣 nadam se da će idući put biti bolje 🤭 što se toga tiče, živio carski 🤣

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    22. Listopad 2024. 21:28

A ništa morat ćemo pokušavati dalje. Možda bi keglove pomogle.. nek sam vas aktivirala.. cijeli dan nitko jista ne piše 🤣  laka vam i prospavana noc

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    22. Listopad 2024. 23:01

Monny, nadam se da nije infekcija. Može biti da je i od prebrzog mijenjanja dojki. Uvijek mi ona druga bude puna i curi pa joj onda nudim obje... Evo, danas je to prvi put. Imala je sveukupno 4 zelene stolice. Pratit ću je pa ako se nastavi, poći u pedijatra...
    Pistacija ona bas stalno nervozno trpa ruke u usta i slini. Možda su i zubici 🤷🏼‍♀️ Tako da i to može biti razlog, tko će znati. Željezo više ne uzimam.
    Leeloo bome si nas aktivirala i nasmijala. 😂 Vratit će se to sve u normalu i prijašnje stanje 😁 Laku noć i tebi 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

ElisaDay.
    23. Listopad 2024. 08:01

Monny

nada23

Je li vašim bebama ponekad zelena stolica ? Mojoj je danas već tri puta bila zelena i sluzava. Nije prehlađena.

Mojoj je bila jednom zelena.. može biti od virusne infekcije ili ako prebrzo mijenjaš dojke pa beba pije samo prvo mlijeko koje je vodenastije.

Meni je savjetnica za dojenje rekla da je to mit, o vodenastom mlijeku, da nema vodenastog i masnog mlijeka i ako se često mijenjaju dojke da to nema veze sa stolicom 🤷🏼‍♀️

Johicaa
    23. Listopad 2024. 08:10

Jutro cure 😘
    Nado ja sam jela dva dana dosta spanaka i zelene salate mali je imao zelenu stolicu jucer. Predpostavljam da si vec analizirala sta si jela 🤔

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️

Johicaa
    23. Listopad 2024. 08:23

Znaci prekomican mi je sad kad raspoznaje ljude i kako im daje do znanja da mu je dosta paznje i da ne voli previse blizine, isto tako ako mu se netko sviđa smijulji se. Samo mama i tata mogu se primicat baš blizu a sve druge voli gledat iz daleka, ajde nekako jos tetka i baka smiju blizu i to je to. Ja se nadam da je faza, jer ovo plakanje me izludi , nikad ne znam jel mu se netko sviđa ili ne.
    Imam osjecaj da je od 7tj do 8 tj. shvatio da postoji svijet oko njega. Kako brzo ide ovo. 🤗
    Vidim vise manje sve bebe reagiraju na svoj nacin. 

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️

• Monny
    23. Listopad 2024. 08:46

ElisaDay.

Monny

nada23

Je li vašim bebama ponekad zelena stolica ? Mojoj je danas već tri puta bila zelena i sluzava. Nije prehlađena.

Mojoj je bila jednom zelena.. može biti od virusne infekcije ili ako prebrzo mijenjaš dojke pa beba pije samo prvo mlijeko koje je vodenastije.

Meni je savjetnica za dojenje rekla da je to mit, o vodenastom mlijeku, da nema vodenastog i masnog mlijeka i ako se često mijenjaju dojke da to nema veze sa stolicom 🤷🏼‍♀️

Kada je moja beba imala zelenu stolicu, isto sam čitala različita mišljenja.. pedijatar mi je rekao da može biti od mlijeka, jer sam i ja tih dana imala kvrge u dojkama i neki čudan osjećaj kao da nemam dovoljno mlijeka..a što je prava istina, ne znam 😅
    Nada će svakako pratiti bebu i ako se ponavlja najbolje otići doktoru 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    23. Listopad 2024. 09:09

Leeloo bas si me nasmijala,kod nas je kao i prije,iako i ja imam ovako osjećaj kao da se to još nije sve vratilo na staro ali i na pregledu sve ok i odnos normalan kao i prije..
    Nada23 jedino mi pada na pamet od hrane ako si jela recimo špinata dosta,iako kod mene tj. kod njega se ne mijenja boja kad jedem špinat,nadam se da bude danas ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.