Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    17. Listopad 2024. 20:34

Sreća2012

Ja vec imam onu stokke trip trap hranilicu sto ima od rodenja nastavke i mi smo sad na prvom nastavku i super nam je. Bas voli unutra biti, dok mi jedemo stavimo ju unutra i ona je mirna i gleda nas

Morat cu pogledati, vjerujem da je odlicna! Hvala 😍
    Babyboy lakse je! Zadnji put je plakao zbog probave prije mjesec dana, ali samo jer samo pila dosta mlijeka u nekoi ledenoj kavi (sumnjam da je od toga!). Mlijecne proizvode - namaze, sir i maslac jedem normalno. Poceli smo kuhati i variva od kupusa, leće.. nije mu smetalo. Pretpostavljam da su mu crijeva sazrijela. 😊😊 svaku vecer mu dam waya d3 kapi jer se od oleavita grcio... mozda mu sad ne bi smetalo, ali nije mi sila riskirati da ga boli.
    Uglavnom, super je sada..  znalo ga je bas jako patiti. 😘

💙5/24💙

korni
    17. Listopad 2024. 21:13

Leeloo i smiri ti se u krevetu? Moja ne 🙈 ali noćas je malo manje partijala 😅
    Kod nas jos nema vrištanja, ali ima čupanja za kosu, i stalno nateže ili svoju ili moju robu 😅
    Sreca baš mi danas prijateljica govori da isto ima tu stokke i da joj je odlična. mislim da cu razmisliti o njoj 😁
    Mame i bebe, naspavajte se 🤗 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• babyboy
    17. Listopad 2024. 22:30

ElisaDay i purple13 hvala vam,nadam se da će i kod nas biti mirnije kad napuni 3.mj,ja jedva čekam uvesti malo ta variva koja napuhavaju kad dođe to mirnije doba s probavom,ja sam za sad dosta mliječnog izbacila da vidim jel mu možda od toga,više ne znam ni šta bi jela. Želim mirnu noć sa što manje buđenja

Leeloo101
    18. Listopad 2024. 05:57

korni

Leeloo i smiri ti se u krevetu? Moja ne 🙈 ali noćas je malo manje partijala 😅
    Kod nas jos nema vrištanja, ali ima čupanja za kosu, i stalno nateže ili svoju ili moju robu 😅
    Sreca baš mi danas prijateljica govori da isto ima tu stokke i da joj je odlična. mislim da cu razmisliti o njoj 😁
    Mame i bebe, naspavajte se 🤗

Ne momentalno, ali je mazim pa je mirnija i bar znam da joj nije ništa..  nekad su ti zvukovi baš čudni, pa kad je vidim da samo spava i proizvodi ih lakše mi je...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Johicaa
    18. Listopad 2024. 09:21

Jutro cure moram prijavit da se mali svaki put rasplace kad mu se javi netko koga ne zna 😅
    Poceli su nas obilaziti prijatelji pa kad mu se jave place i napravi onu duguu baby facu. Sinoc mu je bio kum da se upoznaju prije krštenja i bio je ok cak mu se sramezljivo nasmijao.
    Kako vase bebe, jel rano za ovakve reakcije? Imate li savjete da mu olaksam upoznavanja. Najcesce ga ja drzim dok su gosti tu ds se osjeca sigurno nahranim i stavim na spavanac kad netko dode

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

• sparkle212
    18. Listopad 2024. 09:40

Johica moja je pocela prepoznavati ljude koji su cesto kod nas pa im se smije ili guguta, cini mi se da joj se zene vise dopadaju jer se njima odmah otvori a decke prvo zbunjeno gleda 🤣 zavisi kakv joj je dan, ali evo jucer je plakala i plakala dok ju je tata cuvao, a inace ga obozava i stalno mu se smije..
    .
    Mene zanima vezano za skok u razvoju oko 8. tjedna. Znaci do proslog tjedna mi je navecer zaspala oko 20 i prvo buđenje je bilo oko 2 i onda 5 i 8, a sad unatrag 5-6 dana budi se u 23 i poslije toga svakih sat do sat i pol. Jel su se vama bebe nakon tog skoka ponovo vratile na ovaj duzi rezim spavanja? 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy
    18. Listopad 2024. 10:46

Johicaa

Jutro cure moram prijavit da se mali svaki put rasplace kad mu se javi netko koga ne zna 😅
    Poceli su nas obilaziti prijatelji pa kad mu se jave place i napravi onu duguu baby facu. Sinoc mu je bio kum da se upoznaju prije krštenja i bio je ok cak mu se sramezljivo nasmijao.
    Kako vase bebe, jel rano za ovakve reakcije? Imate li savjete da mu olaksam upoznavanja. Najcesce ga ja drzim dok su gosti tu ds se osjeca sigurno nahranim i stavim na spavanac kad netko dode

U zadnje vrijeme nemamo baš posjeta ali dok je bilo čudno gleda dok čuje neki glas koji nije tu svaki dan,ono točno se vidi reakcija drukčija nego na sve nas. Zapravo nas redovno sad odmah počasti velikim osmijehom

ElisaDay.
    18. Listopad 2024. 14:04

Moja ne voli nepoznate. Prekjučer smo išli kod fizijatra da vidimo da za taj navodni hipotonus jel trebaju vježbe (na kraju ništa ne treba) i čim ju je pogledao je napravila pu-pu face i počela plakati, umro je čovjek od smijeha 😂 Ali kaže da je to dobar znak, da raspoznaje lica 💙

korni
    18. Listopad 2024. 15:27

Leeloo ma naravno da. Moja je (nakon korone) stalno u krevetu pored mene..🙈 ova noć nam je bila okej, manje je aktivna..
    Johica ja sam to kod nas primjetila u zadnjih 10ak dana, rasplače se ali se brzo primiri..a ta faca s usnicom za plakanje je vrh 🩷
    Elisa haha 😅 super da ne trebaju vjezbice 🍀
    Pbtab nadam se da ste okej 🤗
    Purple jeste prošli bez temp?

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• plave_okice
    18. Listopad 2024. 15:47

Moja je dobra s drugim ljudima. Smjeska se i nema problema. Jedino ako osjeti nervozu kod drugih ljudi, nije sretna. I ako je puno previse ljudi, onda joj je cudno. Ovako sve dobro prihvaca. Samo diktira da se mora nositi (ne sjediti) i na koji nacin. Prava mala sefica. 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.