Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Johicaa
    17. Listopad 2024. 11:03

ElisaDay.

Jel vaše bebe rade zvukove kao da se naprežu, kao neko režanje? Između ostalih zvukove, ovi su mi najčudniji 😅

Daaa non stop reži čak dok spava reži povremeno i kad kaka. Najsmjesniji je kad se proteze pa svih tih zvukova odjednom rezi pa se prepadne sam sebe 😂

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

• plave_okice
    17. Listopad 2024. 14:12

Mame su vase bebe pocele vristati? Nasoj je to neka fora zadnjih 3 dana. 🫣 prije ako joj nesto ne bi bilo za prav, javila bi se placem. 

ElisaDay.
    17. Listopad 2024. 14:13

plave_okice

Mame su vase bebe pocele vristati? Nasoj je to neka fora zadnjih 3 dana. 🫣 prije ako joj nesto ne bi bilo za prav, javila bi se placem.

Da, naša vrišti već par tjedana i to jako prodorno 😅😅😅

• babyboy
    17. Listopad 2024. 14:41

Mame bebica koje su već 3+ mjeseci,utješite me! Jel im se probava smirila/unormalila nakon 3.mj? U smislu da nema plakanja/izvijanja/grčenja dok se ne isprde ili ne pokake?!

Leeloo101
    17. Listopad 2024. 14:59

plave_okice

Ooo da.. posebno ako pravim bocicu dulje od minute i 13 sec koliko je oba zamislila da mi treba🤣🤣🤣🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• plave_okice
    17. Listopad 2024. 15:09

Leeloo101

plave_okice

Ooo da.. posebno ako pravim bocicu dulje od minute i 13 sec koliko je oba zamislila da mi treba🤣🤣🤣🤣

To mi je fascinantno kolika je to galama ako ne dobiju jesti cim otvore oci. 🤣 sve ih mora cekat na gotovo. 

ElisaDay.
    17. Listopad 2024. 15:32

babyboy

Mame bebica koje su već 3+ mjeseci,utješite me! Jel im se probava smirila/unormalila nakon 3.mj? U smislu da nema plakanja/izvijanja/grčenja dok se ne isprde ili ne pokake?!

Pa, moja dosta dobro sada to podnosi, s obzirom da smo se baš borili s grčevima. Mislim da ju na dane i dalje muči trbušćić pa malo duže prdi dok se napokon pokaka. Ja sam doduše prestala toooliko paziti što jedem, u smislu ako jedem gulaš, ne prebirem ko debil da mi ne bi slučajno 1 grah dospio u usta, nego ga pojedem. Ali nije kao prije, sad većinom i prdne i pokaka se bez problema, nekad se ni ne čuje da kaka, samo osjetim miris 😅😅

• Monny
    17. Listopad 2024. 15:46

ElisaDay.

babyboy

Pa, moja dosta dobro sada to podnosi, s obzirom da smo se baš borili s grčevima. Mislim da ju na dane i dalje muči trbušćić pa malo duže prdi dok se napokon pokaka. Ja sam doduše prestala toooliko paziti što jedem, u smislu ako jedem gulaš, ne prebirem ko debil da mi ne bi slučajno 1 grah dospio u usta, nego ga pojedem. Ali nije kao prije, sad većinom i prdne i pokaka se bez problema, nekad se ni ne čuje da kaka, samo osjetim miris 😅😅

Tako je i kod moje odjednom počelo da se ni ne čuje kad kaka, a inače su to bile eksplozije da su i susjedi čuli 😂😂
    Jel rano sa 3 mjeseca davati gumu za zubiće? Jako slini i gura sve u usta 😅

12/23 UZV ♥️✔️

Leeloo101
    17. Listopad 2024. 16:19

Pocela mi je na trbuhu vući lijevu ruku straga i drži cijeku težinu na desnoj.. čak i kad stavim ručnik ispod

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    17. Listopad 2024. 16:34

Monny

ElisaDay.

babyboy

Tako je i kod moje odjednom počelo da se ni ne čuje kad kaka, a inače su to bile eksplozije da su i susjedi čuli 😂😂
    Jel rano sa 3 mjeseca davati gumu za zubiće? Jako slini i gura sve u usta 😅

Nije, ja svojoj dajem sigurno već dva tjedna, ona već hvata sve ručicama pa ulovi i onda grize, paše joj to. Isto puno slini, dolje se naziru dva zubića 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.