Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    16. Listopad 2024. 17:55

Pistacija super za patronažnu 🙂
    Johica haha 😅 ma bit ce mu s vremenom zanimljiviji tummy time pa će htjeti biti..moja je u toj dobi baš malo bila.
    Purple super da ste prošli bez temp 🙂 joj te njihove nožice, pojela bi ih kako su mi slatke 🙈😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.
    16. Listopad 2024. 18:14

Jel vaše bebe rade zvukove kao da se naprežu, kao neko režanje? Između ostalih zvukove, ovi su mi najčudniji 😅

purple13
    16. Listopad 2024. 19:09

korni

Pistacijasuper za patronažnu 🙂
    Johicahaha 😅 ma bit ce mu s vremenom zanimljiviji tummy time pa će htjeti biti..moja je u toj dobi baš malo bila.
    Purple super da ste prošli bez temp 🙂 joj te njihove nožice, pojela bi ih kako su mi slatke 🙈😅

Daaa, i obrazi hahah 🥰🥰 
    Kontam da je to to, ak nije dobio temp jucer da nece ni danas. 🤔🤔
    Pedijatrica nam je rekla da koji dan prije nego napuni 6mj krenemo s vocem ili povrcem. Npr jabuka tri dana, banana tri dana pa tek onda miks..
    I sad ja gledam te hranilice.. pa to kao da je od zlata hahah cijene su famozne 😅😅😅😅

💙5/24💙

• Monny
    16. Listopad 2024. 19:37

Johica probaj srolati ručnik i staviti mu ispod ruku, mojoj je tako postalo zanimljivo ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

korni
    16. Listopad 2024. 20:44

purple13

korni

Johicahaha 😅 ma bit ce mu s vremenom zanimljiviji tummy time pa će htjeti biti..moja je u toj dobi baš malo bila.

Daaa, i obrazi hahah 🥰🥰
    Kontam da je to to, ak nije dobio temp jucer da nece ni danas. 🤔🤔
    Pedijatrica nam je rekla da koji dan prije nego napuni 6mj krenemo s vocem ili povrcem. Npr jabuka tri dana, banana tri dana pa tek onda miks..
    I sad ja gledam te hranilice.. pa to kao da je od zlata hahah cijene su famozne 😅😅😅😅

Daaa i obrazi 🥰🥰 nadam se da će ga temp zaobići 🤞 ne mogu vjerovati da se pomalo približava vrijeme za našu klopu 🙈 mogu misliti kakve su cijene 😅 ali možda se može naći i neka polovna hranilica u dobrom stanju 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Sreća2012
    16. Listopad 2024. 22:17

Ja vec imam onu stokke trip trap hranilicu sto ima od rodenja nastavke i mi smo sad na prvom nastavku i super nam je. Bas voli unutra biti, dok mi jedemo stavimo ju unutra i ona je mirna i gleda nas

Leeloo101
    16. Listopad 2024. 22:19

korni

Slažem se s vama..ne očekujem (još) da mi spava cijelu noć, iako vidim da spava više u komadu nego dojene bebe. Ona se meni probudi oko dva i pol, hranjenje, zaspi i onda oko 4.45, 5h krece totalni nemir, okrece se s jedne strane na drugu, dize noge, glava lijevo pa desno i onda se smiri na par min..
    Nama je patronažna dolazila samo prvih desetak dana, svaki drugi, treci dan..
    Martina 🤗

Ovo i moja radi, ali oki 6.. pa je najčešće radu vlastitog mira prebacim k nama u krevet...
    @ neg. Koment nemojte nam krvariti dobru vibru ovdje… sve se trudimo biti dobre majke… nema tu mjesta treba ovako jer ja tako kazem

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• babyboy
    17. Listopad 2024. 10:38

Ne kužim zašto netko ima potrebu doći i ostavljati negativne komentare i provocirati....
    Žena ženi bi trebala biti podrška i imati razumijevanja..
    Ja sam sigurna da nitko od nas ovdje ne radi ništa što može biti loše za dijete svi se trudimo raditi ono što je najbolje za njih,nisu sve bebe iste kao ni mi odrasli,ali ono,neki komentari su baš suvišni...
    Želim svima lijep dan,koliko je moguće uz ovakvo vrijeme

Johicaa
    17. Listopad 2024. 10:58

Monny

Johica probaj srolati ručnik i staviti mu ispod ruku, mojoj je tako postalo zanimljivo ☺️

Danas cu probati da vidim reakciju, hvala ti Monny 😘
    Javim jel lizao rucnik. 😂

ElisaDay.

Jel vaše bebe rade zvukove kao da se naprežu, kao neko režanje? Između ostalih zvukove, ovi su mi najčudniji 😅

korni

Nadam se da hoce , imam osjecaj kad ga legnem da mu je glava teška. Idemo ortopedu za 2 tj. pa da vidimo sta on kaze za kukove i općenito sve.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Johicaa
    17. Listopad 2024. 11:00

korni

Nadam se da hoce , imam osjecaj kad ga legnem da mu je glava teška. Idemo ortopedu za 2 tj. pa da vidimo sta on kaze za kukove i općenito sve.
     Ovo sam htjela citirati 🤣

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.