Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    15. Listopad 2024. 14:39

Meni se pokazalo super to sto pratim kad i koliko spava, jer dok nisam pratila ww jako tesko se uspavljivao navecer... plakao bi, a ja nisam znala sta je.. kod nas je ispalo da je preumoran.
    Ako pratim da mu ww nije duzi od dva sata tad on zaspi u roku 10min.
    Ali, svako dijete je drugacije, moje ocito voli spavati. 🤣
    .
    Pistacija samo dojim i prespavao je cijelu noc sinoc, od 19.15 do 7! Naravno, prije se budio svaka 3 ili 4 sata... onda se poceo buditi jednom oko 3. Na kraju sve vise produzuje i eto. Vidjet cemo je li slucajnost. 🤣🤣
    Preko dana mu dam da jede svaka tri sata.
    Bili kod pedijatrice, rekla nek tako i nastavim s dojenjem i da ga ne moram buditi. 🤣🤣
    .
    Za kolica nam je rekla da smije u taj sportski dio ako je polegnut i dobro vezan (ne mora bit skroz lezeci polozaj, naravno, ne smijem ga posjest dok to sam ne napravi)
    I pitala me okrece li se na bok, tako da znate da nije bed ak vam se bebe jos ne kotrljaju 🥰

💙5/24💙

nada23
    15. Listopad 2024. 15:36

Spavanje - s prvim djetetom nisam ni znala za budne prozore jer je bio nastiman ko svicarski sat 😆 Sve je islo glatko. A sada bez praćenja budnih prozora ne možemo funkcionirati, iako mi ne ide onako kako bi htjela posto ju je tesko uspavati pogotovo za noćno spavanje. Ako popodne ne odspava dovoljno, navečer ju je jos teze uspavati. Uglavnom prijateljica mi je preporučila online tečaj Taking Cara babies pa cu i to probati u nadi da će mi pomoći kao i njoj ...

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

korni
    15. Listopad 2024. 16:31

Purple drzat cu se onda tvoje teze o naprednosti 🤭🥰 super za pregled 🥰
    Naše spavanje je nespavanje 😂 vremena kad sam ju pred kraj ww spustila, malo ššš, duda i ona zaspala, su davna vremena 😂 sad je uspavljivanje na rukama, 10ak min, obavezno plače prije nego zaspi..i spava pol sata, isto je švicarka 😂 jučer sam isprobavala spavanje na rukama, i odspavala mi dva puta po 1h10 min, znaci moze se 🤣 zadnji spavanac često nema i onda je nervozna do spavanja.. ugl, doza zamaranja sa spavanjem postoji, jer što mi manje spava to nam je dan tezi..nervoza, plakanje, neće b.gym, trbuh, ništa, i imam osjećaj da mi je cijeli dan po rukama onda.. dani kad odspava sat vremena u cijelom danu su katastrofa.. 🥴
    Nadam se da će nam se svima spavanje unormalit 🤗🍀🤞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nada23
    15. Listopad 2024. 16:41

korni

Naše spavanje je nespavanje 😂 vremena kad sam ju pred kraj ww spustila, malo ššš, duda i ona zaspala, su davna vremena 😂 sad je uspavljivanje na rukama, 10ak min, obavezno plače prije nego zaspi..i spava pol sata, isto je švicarka 😂 jučer sam isprobavala spavanje na rukama, i odspavala mi dva puta po 1h10 min, znaci moze se 🤣 zadnji spavanac često nema i onda je nervozna do spavanja.. ugl, doza zamaranja sa spavanjem postoji, jer što mi manje spava to nam je dan tezi..nervoza, plakanje, neće b.gym, trbuh, ništa, i imam osjećaj da mi je cijeli dan po rukama onda.. dani kad odspava sat vremena u cijelom danu su katastrofa.. 🥴

Ono kad pomislis da ce s vremenom biti lakše 😆
    Drži se, nadam se da ipak neće potrajati. Barem CES nabildati mišiće na rukama 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

pistacija13
    15. Listopad 2024. 17:22

Ajme cure, nadam se da ce i mene malo ta prašina sa dužim nocnim spavanjem poprašiti uskoro 😅 jednom mi je spavao 4-4ipol sati u komadu i jednom 5. Sve ostalo po 2, 2 ipol, 3 max
    Još ja njemu nudim na 2, 2 ipol sata jesti po danu, baš da mu nabijem kalorija da ne traži po noći ali očito ta teza ne stoji kod nas

katy_kaya
    15. Listopad 2024. 17:23

Bok žene, rijetko se javljam al vas popratim i bas mi je drago pratiti vas koji ste malo ispred nas. Pa onda znam sto na sve ceka 🤗.
    Spavanje - cini mi se da tek sad nakon dva mjeseca znam sto znaci dnevno spavanje. Do sad ga mimo na meni nije bilo. Sada je bolje i bude ih tri do cetri, izmedju pola sata i sat i pol. 
    Ona je bas nekako preko noci narasla. Od kad smo se vratilo s puta kao da je drugo dijete. Nove vjestine, novi karakter 😀
    Mame koje doje - znate li utjece li sport (primarno trcanje) na mlijeko? Osjecam se spremna krenuti, a trcanje mi se cini najjednostavnije jer mogu trcat bilo kad, ali nisam sigurna jel cardio utjece na kolicinu mlijeka. 
    Prst i duda - moja je nazalost otkrila prst i krenila je cucat. Ja sam jako protiv toga i pokusavam na sve nacine uvalit dudu, a i ubacila sam one grickalice i sve za desni sto masira. Bas se mucimo s tim, najvise pred spavanje, kad ona uzme prst a ja pokusavam zavarat je s dudom. Ima netko iskustva s tim? 

korni
    15. Listopad 2024. 17:37

nada23

korni

Ono kad pomislis da ce s vremenom biti lakše 😆
    Drži se, nadam se da ipak neće potrajati. Barem CES nabildati mišiće na rukama 🥰

Haha da 😅 baš smo mi sinoć gledali bicepse 🤣 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nada23
    15. Listopad 2024. 18:31

Katy Kaya drago mi je da je kod vas sve ok. 😌 Možeš slobodno trcati, samo nemoj dojiti neposredno nakon treninga jer je tad razina mliječne kiseline najveća. Mislim da to ne utječe na količinu mlijeka. Bas i ja planiram početi kada uhvatim malo vise vremena.
    Korni 💪😅

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

PBTAB
    15. Listopad 2024. 19:15

Purple ja sve čekam da izbaci to jedno noćno hranjenje i nikako 😂
    Nadam se da ce uskoro i to doci na red 😀🙏🏻
    Evo mi odradili 4 spavanca 🤯😂😂 
    Neki su bili lagani, neki malo teži i sada se nadamo dobroj noći 🙏🏻
    Zelim svima laku i mirnu noć ❤️😴🥱

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

purple13
    15. Listopad 2024. 19:33

katy_kaya

Bok žene, rijetko se javljam al vas popratim i bas mi je drago pratiti vas koji ste malo ispred nas. Pa onda znam sto na sve ceka 🤗.
    Spavanje - cini mi se da tek sad nakon dva mjeseca znam sto znaci dnevno spavanje. Do sad ga mimo na meni nije bilo. Sada je bolje i bude ih tri do cetri, izmedju pola sata i sat i pol.
    Ona je bas nekako preko noci narasla. Od kad smo se vratilo s puta kao da je drugo dijete. Nove vjestine, novi karakter 😀
    Mame koje doje - znate li utjece li sport (primarno trcanje) na mlijeko? Osjecam se spremna krenuti, a trcanje mi se cini najjednostavnije jer mogu trcat bilo kad, ali nisam sigurna jel cardio utjece na kolicinu mlijeka.
    Prst i duda - moja je nazalost otkrila prst i krenila je cucat. Ja sam jako protiv toga i pokusavam na sve nacine uvalit dudu, a i ubacila sam one grickalice i sve za desni sto masira. Bas se mucimo s tim, najvise pred spavanje, kad ona uzme prst a ja pokusavam zavarat je s dudom. Ima netko iskustva s tim?

Moj isto cesto pljune dudu i gura ruku u usta 🤣 
    Procitala sam da je to dobro, jednostavno dio razvoja i na taj nacin se tjese tak da ga pustim. 🤣

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.