Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PBTAB
    13. Listopad 2024. 20:47

ElisaDay.

Kada vi planirate staviti bebe u kišobran kolica, u polusjedeći položaj? Ja sam mislila možda za mj dana jer gospođica baš odbija košaru, a više joj ni jaje nije nešto, prije smo makar u njemu mogli šetati bez plakanja, pa se sve nadam da će joj polusjedeći položaj biti zanimljiviji, inače ću poluditi. Lijepo je vrijeme vani a ja vječito trčim doma nakon niti pola sata 🥹

Moj voli kolica i košaru pa uvijek idemo van kad mu prođe budni prozor i uvijek fino pajki, tak da sam non stop vani 🤣🤣 sve susjede sam upoznala 😂😂
    A buduci da nam je košara skoro pa malena morat cu pitati dr kad bi se moglo u taj polusjedeci polozaj i mislim da bi im to bilo zanimljivije jer bi vidjeli malo vise 🥹🤩❤️
    A nama je pregled za mj dana pa mislim da ce dopustiti, nadam se 🤞

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• plave_okice
    13. Listopad 2024. 23:13

Mojoj je jos okej kosara. I nadam se da bude sljedeca 2 mjeseca. Dok setamo po sumi, gleda po zraku drvece i slusa pticice. Ako joj dosadi, stavim ju malo na trbuh i otvorim pretince da moze gledati. 😊 iako mi se cini da ce joj uskoro biti kratka kosara 🤣 ali mozda izguramo do 6. mj. Jaje nemre podnijet vise. Ok joj se vozit u autu i zaspi u nekom trenutku, ali kad ju zelimo stavit u jaje, plac i galama kao da ju netko kolje 🫣
    .
    Sad smo na baby sajmu uzeli besafe autosjedalicu koja ide od 6. mj. do 6. godina pa se nadamo da ce u njoj uzivati. Kao sto dok ju je isprobavala 🤣

pistacija13
    14. Listopad 2024. 08:02

Jutro žene 😊 
    Bome sam u zaostatku, imala sam cijelu lektiru za procitati uz kavu haha
    Zeka, drzite se, nadam se da ce sve biti dobro 🤞
    Hranjenje - mi iskljucivo dojiimo i na prste jedne ruke mogu nabrojati kada je jeo na razmak od 3 sata ili vise. Kod nas je to 2, 2 i pol sata. A bome ne odbija ni kada ponudim ranije haha Noci su kako kada, ali obicno jede 3x. S time da se ne budi. U snu jede, ne moram ga uspavljivati. Samo nastavi spavati dok jede, vratim ga u krevetic i to je to. 
    Spavanje - zadnjih tjedan dana smanjuje dnevno spavanje, ali nocno potraje ponekad i malo preko 12 sati. Evo sinoc je zaspao ravno u 20:00 i sad je 8:00, on jos spava.
    Kilaza - mi smo na 7300. Isto ne znam sta cemo s kolicima. Nadam se da ce nekako usporiti taj rast jer ce ovim tempom oko Bozica, a mozda i prije, morat van kosare, a sigurna sam da se do tad nece sam posjest
    Tummy time - gledam da nakupimo 30 min u danu. U svakom budnom prozoru po malo
    Okretanje - moj malac nije pokazao ni najmanji interes za okretanje. Udara rukicama i nogicama, hvata igracke u baby gymu i s njima se igra, ali nista od rolanja. Vjezbam s njim, stavljam ga na bok, dizem nogice, okrecem preko boka... ali samo ja radim, on uopce nije zainteresiran. To valjda jos normalno? 

korni
    14. Listopad 2024. 08:47

Hvala cure 🤗 ma inače je i ona dnevno oko pola staa na trbuhu, lijepo drzi glavicu, i ne buni se kad ju stavim. Ali kad dodju ti njurgavi dani, onda bude manje, pa mama zabrije 😂 jučer se okrenula s trbuha na ledja, a mislim da je prvo obratno ispravno 🙈 suzdrzala sam se od guglanja.zasad 😂
    Pistacija ma da, ni moja se baš ne zuri okrenuti..koliko znam, uobičajeno je izmedju 4.i 5.mj., tako da ne trebamo brinuti ☺️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

korni
    14. Listopad 2024. 08:48

Nama su dnevna spavanja uzas, jučer je od 14h do 20.45 spavala 10 min 🤦 noći sve lošije 🥴 čini mi se da što je dnevno spavanje lošije, to i noć bude lošija.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    14. Listopad 2024. 08:52

Plave okice je li to onaj model 360 beyond? (Ili tako nekako 😅)
    Gledala sam ju, ali nisam jos odlucila koju cemi.
    Pistacija mislim da je to normalno sto se tice okretanja. Njima to jednom klikne i onda je gotovo 🤣
    A cini mi se da je normalno od 4 do 6 mjeseci da se nauce okretati na trbuh, ali nisam 100% sigurna. 🤣

💙5/24💙

purple13
    14. Listopad 2024. 08:55

korni

Nama su dnevna spavanja uzas, jučer je od 14h do 20.45 spavala 10 min 🤦 noći sve lošije 🥴 čini mi se da što je dnevno spavanje lošije, to i noć bude lošija.

Joooj, nadam se da ce danas biti bolje! Ali i ja sam to zakljucila, ak je dan bio los, vrlo vjerojatno ce i noc biti show!
    E za okretanje, i meni se cini da se prvo okrenu na trbuh, valjda im je lakse. Tvoja curka napredna, nemoj guglat hahaga 🥰

💙5/24💙

• sparkle212
    14. Listopad 2024. 10:28

Ja sam se tako poveselila prosli tjedan kad mi je mala dva puta spavala 7.5 sati u komadu do prvog hranjenja u noci, ali evo sad sve nadoknađuje sa stalnim nocnim buđenjima svakih sat i pol do dva😩 cak i dnevni spavanje je slabije, nervozna je dosta, vise place i vristi bez razloga, dojenje isto malo teze ide pa mislim da nam se smješi skok u razvoju 🙃 
    .
    S druge strane, pocela je gugutati i smijati se, vise ju zanimaju crno-bijele igracke i zvukovi, voli muziku i lagano pjevanje i pricanje pa su nam budni prozori postali puno zanimljiviji 😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• sparkle212
    14. Listopad 2024. 10:35

Okretanje- par puta se dogodilo da dok ju stavim na trbuscic ona digne jednu ruku i pust da ju glava prebaci na leđa, ali mislim da se to ne broji pod voljno i planirano okretanje 😂

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

ElisaDay.
    14. Listopad 2024. 12:30

Što se tiče okretanja, moja se s leđa na bok okreće samo kad legnem dojiti i naslonim se jer zna da dolazi cica 😂😂😂 i onda se odmah okrene. Na gym-u neće još 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.