Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PBTAB
    13. Listopad 2024. 12:26

Korni otkako je prehlađen, slabo je na trbuhu jer baš bude nervozan. Pokušavam da u cijelom danu bude 30 minuta ali teško. Sad prije jela sam ga stavila, bio je sretan ravno 3 minute i krenuo se derati i plakati pa sam ga vratila na leđa. Jako mi je interesantno da kad je samo u peleni sam se okrene na trbuh ali ostane mu rukica i ne zna ju izvući i baš bude aktivan, kad je obučen to jos nije napravio i bas je mirniji u odjeći 🤷🏻‍♀️😂
    Ma nije premalo 20 minuta, oni su jos slabi da mogu duze od 5 min drzati glavicu u komadu. Mislim da tek tamo sa 5,6 mj ce moci u komadu po 30 min i vise, tako da ne brini 🥰

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Leeloo101
    13. Listopad 2024. 12:50

Tummy time ja je dosta držim na sebi l, okrenutu prema meni, pa i to računam kao tummy.. jer sama drži glavicu, na samom stomaku izdrzi par minuta pa ili bljucne ili se unervozi.. pa ne forsiram.. 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    13. Listopad 2024. 14:01

Ja svoju curu pomalo stavljam na trbuh od 3-5 min . Još je mala pa će s vremenom to biti i duže . Isto ništa ne forsiram. Jutros se sama bas lijepo okrenula s leđa na bok pa na trbuh. 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Sreća2012
    13. Listopad 2024. 14:38

Sad kad citam koliko vase bebe papaju mi se cini da moja previse jede haha, ona ima mjesec ipo i zna popit 120 ml bez problema. Jel to puno? Iako mi na ad-u pise da je 120 za 3-4 tjedna

nada23
    13. Listopad 2024. 14:47

Sreća2012

Sad kad citam koliko vase bebe papaju mi se cini da moja previse jede haha, ona ima mjesec ipo i zna popit 120 ml bez problema. Jel to puno? Iako mi na ad-u pise da je 120 za 3-4 tjedna

Svaka je beba individualna, nekoj je puno a drugoj malo. Bitno je gledati koliko ukupno popije u 24 h ovisno o dobi i kilazi. Ako je beba sretna i zadovoljna, nemaš brige. 😁

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

purple13
    13. Listopad 2024. 19:37

PBTAB

Korni otkako je prehlađen, slabo je na trbuhu jer baš bude nervozan. Pokušavam da u cijelom danu bude 30 minuta ali teško. Sad prije jela sam ga stavila, bio je sretan ravno 3 minute i krenuo se derati i plakati pa sam ga vratila na leđa. Jako mi je interesantno da kad je samo u peleni sam se okrene na trbuh ali ostane mu rukica i ne zna ju izvući i baš bude aktivan, kad je obučen to jos nije napravio i bas je mirniji u odjeći 🤷🏻‍♀️😂
    Ma nije premalo 20 minuta, oni su jos slabi da mogu duze od 5 min drzati glavicu u komadu. Mislim da tek tamo sa 5,6 mj ce moci u komadu po 30 min i vise, tako da ne brini 🥰

I kod nas je isto to da je aktivniji cim nema robe na sebi! 🤣🤣 iako, u kreveticu se okrene bez beda i obucen, a na podu mu treba poticaj 😅
    Ja uopce ne pratim vrijeme koje provede na trbuhu jer cim ga stavim na bok na spavanje, on se okrene na trbuh... mislim da mu je to dobra vjezba 🤣

💙5/24💙

purple13
    13. Listopad 2024. 19:39

Ode post, a mislila sam napisati jos:
    Mislim da mu je to dobra vjezba jer se vrti skroz po noci, a ujutro bar pola sata prica nesto i dize glavu. 🐢

💙5/24💙

ElisaDay.
    13. Listopad 2024. 19:57

Mi smo isto na trbuhu kako gospođica kaže, nekad je to 10 min po "seansi", a nekad više, ali trudim se stavljati ju što češće, pogotovo nakon onoga što nas je pedijatrica slala kod neuro, ispalo je da eto nismo baš puno vježbali 🫢 ali sad je super, navikla se ful

ElisaDay.
    13. Listopad 2024. 20:00

Kada vi planirate staviti bebe u kišobran kolica, u polusjedeći položaj? Ja sam mislila možda za mj dana jer gospođica baš odbija košaru, a više joj ni jaje nije nešto, prije smo makar u njemu mogli šetati bez plakanja, pa se sve nadam da će joj polusjedeći položaj biti zanimljiviji, inače ću poluditi. Lijepo je vrijeme vani a ja vječito trčim doma nakon niti pola sata 🥹

purple13
    13. Listopad 2024. 20:15

ElisaDay.

Kada vi planirate staviti bebe u kišobran kolica, u polusjedeći položaj? Ja sam mislila možda za mj dana jer gospođica baš odbija košaru, a više joj ni jaje nije nešto, prije smo makar u njemu mogli šetati bez plakanja, pa se sve nadam da će joj polusjedeći položaj biti zanimljiviji, inače ću poluditi. Lijepo je vrijeme vani a ja vječito trčim doma nakon niti pola sata 🥹

Mi idemo u utorak na pregled kod pedijatrice pa ju planiram pitati smije li bebac u takva kolica.. nadam se da nije uvjet za njih da mora sjediti jer nam kosara ide do max9kg, a on je blizu 8 😁

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.