Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Johicaa
    11. Listopad 2024. 19:06

Zeka ja sam sigurna da ce to biti dobro, cesto se dogodi shift u ponasanju klinaca pa sve bude uredu smo radite s njom. Govorim iz iskustva odgajatelja, vecina problema se moze ispraviti. Drži se a maloj bucki samo daj da papa sta zna dr koliko njoj treba ona najbolje zna. 😘

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

purple13
    11. Listopad 2024. 20:25

Zeka vjerujem i ja kao sto ti je Johica pisala da se to da ispraviti kod malecke! Mozda je to samo neka njena reakcija ili prolazna faza.. drzim fige da sve bude dobro! 🥰
    I meni je jednom pedijatrica rekla da se bebac previse udebljao, ali i dalje dojim normalno, na zahtjev. Zanemarila sam to, nije da mu dajem napolitanke da jede. 🤣
    .
    Beba manje jede i nama se to dogodilo, da nije mozda jer je zahladilo? Kontam, mozda su po ljeti bili zedni 😅

💙5/24💙

• Sreća2012
    11. Listopad 2024. 21:21

Zeka drzite se i cuvajte se i vjerujem da ce sve biti okej🙏🏼
    Johica bas cu pogledat, jer bi me spasilo da se okurazim vani dojit..
    Ja sam isto jedno vrijeme stalno izdajala da mi ne nestanr mlijeka jer je ona bila uzasno nervozna na cici, a sad je bolje iako i dalje nakon nekog vremrna place, al pokusavat cu dok ide… tesko je jako, al sto cu. I dalje se bar jednom dva puta moram izdojit

• sparkle212
    11. Listopad 2024. 21:25

Zeka zao mi je sto to prolazite, nadam se da ce sve biti u redu, drzi se ❤️
    .
    Briga  - hvala na savjetima, pricam o tome i s muzem i prijateljicama, ali me zanimalo kako se druge mame s tim nose. Ne dogada mi se to cesto i ne ometa me u funkcioniranju, ali ono uvijek bar malo o necem brinem i citam i istrazujem. Prvi sam put mama pa je sigurno u tome stvar. Imam prijateljicu koja je nedavno rodila drugu bebu i ona skroz smirena i opustena pa pokusavam i ja sebe malo dovest u red. 
    .

probava- i meni se cini da malena manje jede ovih dana. Isto joj je probava svakakva, od toga da budu 4 obilne stolice, pa onda do 3 dana nista samo vjetrovi, pa nekad samo mali trag i slicno. Jos se razvijaju crijeva pa mislim da je to normalno

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Sreća2012
    11. Listopad 2024. 22:51

sparkle212

Zekazao mi je sto to prolazite, nadam se da ce sve biti u redu, drzi se ❤️
    .
    Briga- hvala na savjetima, pricam o tome i s muzem i prijateljicama, ali me zanimalo kako se druge mame s tim nose. Ne dogada mi se to cesto i ne ometa me u funkcioniranju, ali ono uvijek bar malo o necem brinem i citam i istrazujem. Prvi sam put mama pa je sigurno u tome stvar. Imam prijateljicu koja je nedavno rodila drugu bebu i ona skroz smirena i opustena pa pokusavam i ja sebe malo dovest u red.
    .

probava- i meni se cini da malena manje jede ovih dana. Isto joj je probava svakakva, od toga da budu 4 obilne stolice, pa onda do 3 dana nista samo vjetrovi, pa nekad samo mali trag i slicno. Jos se razvijaju crijeva pa mislim da je to normalno

Sparkle mislim da je to sve normalno dok je u granicama za koje same znamo da moramo potrazit pomoc. Meni se dogodi da samo stanem i rasplacem se, nekad jer ona place pa i ja placem, pa nekad jer nemam vremena za sebe, onda nekad jer me uhvati griznja savjest jer sam plakala i bila tuzna sto kao nemam vremena za sebe a Bog mi je dao nju, pa sam se osjecala kao losa mama jer sam htjela malo vremena za sebe haha i tako u krug. Cesto znam bit napeta i najgore mi je kad dolazi noc jer znam da cu se buditi stalno, a obozavam jutra jer mi ne psihicki lakse bit budna kroz dan makar sam premorena 0-24. Pa sam u meduvremenu odlicno itd, mislim da je to sve normalno i da se svima dogada jer ipak se zivot mijenja za 360 stupnjeva. Bitno je da ne ulazimo u nekakve depresije i da zbog toga ne mozemo brinut o bebicama i o sebi
    Ovo drugo ce sve proci, vazno je imat dobru podrsku

laurell
    12. Listopad 2024. 01:07

Korni ne traži, odnosno iskapi on sve do kraja, ali već za 2ipo 3h traži ponovno. I opet sve do kraja iskapi 🙈. Mislim da mu dam vecu dozu da bi sve pojeo takodjer 😂 ali kad dođe večer onda produži taj razmak između hranjenja. 
    Iako na kutiji piše da je do 1mj 90ml, a nakon 1mj 120. Možda ako bi mu povećala na tu od 120 bi produžio razmak između jela. Odnosno smanjio broj hranjenja. A opet me strah ponuditi mu 120 pa da se i dalje nastavi na 2ipo-3h 😂 pa postane prasence malo 😅

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    12. Listopad 2024. 08:42

Laurell mislila sam da će 150 biti previše 🙈 zblesirala sam se 😅 pokušaj mu dati 120, pa ćeš vidjeti.. ali da, s većim obrocima se povećava i razmak izmedju hranjenja. Mi smo na 3h, i toga se drzim jer su mi svi govorili da je bitno uspostaviti taj neki ritam hranjenja i pratiti ga..pa ako i jedan obrok pojede npr 80, idući je opet za 3h. Naravno, ako beba baš ne trazi ranije i vrišti od gladi 😅
    Mi smo isto na MAM bočicama, pokazale su nam se kao najbolje.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nada23
    12. Listopad 2024. 11:46

Zeka bas mi je žao to čuti. Vjerujem da ti je veliki stres. Nadam se da sve bude dobro na kraju ❤️
    Hranjenje- s prvim djetetom sam kombinirala AD I izdojeno mlijeko svaka 3 sata, osim po noći jer je duže spavao. Za AD sam pratila upute za količinu i isto toliko sam davala izdojenog mlijeka. Tada nam je Dr.Browns bočica sa širokim grlom bila zakon. Mali je odlično napredovao i uvijek bi sve popio koliko sam mu dala i bio zadovoljan.
    .
    .
    Evo da prijavim da nam se uspavljivanje ipak malo popravilo. Od onog dana kada sam mislila da neću više izdržati, ona je bolje ❤️ Sada zaspe do 22 i odspava prvu i drugu turu po 4 h. Uspjela se i ja naspavati pa je odmah lakše. 😁

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    12. Listopad 2024. 12:06

I kod nas uspavljivanje bolje. Hranjenje se vraća do 600 dnevno, idemo na zahtjev pa nek jede koliko želi..  kod nje nema dpdatnog guranja hrane, jer to samo ispljune

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    12. Listopad 2024. 12:11

Leeloo101

I kod nas uspavljivanje bolje. Hranjenje se vraća do 600 dnevno, idemo na zahtjev pa nek jede koliko želi.. kod nje nema dpdatnog guranja hrane, jer to samo ispljune

Super, drago mi je da je i kod vas bolje. I moja ispljune ako joj je višak jer joj nudim cicu kad treba i ne treba. Znaju cure mjeru, to je dobro 😁

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.