Cure čije bebe imaju tjemenicu , preporuka za La Roche posay Lipikar za kupanje i pranje kose i tjemena, dakle nama se tjemenica povukla nakon 2 puta što sam joj kosu našamponirala s time, plus nema mirisa i skroz je siguran za osjetljivu bebinu kožu 🩷🩷 Piše da je čak siguran i za oči ako slučajno dospije u njih 😊
E imamo i mi isto Omronov i maskice, ali nisam mu uspjela stavit masku kak spada. Vjerojatno smo ga tih dana izmrcvarili pa je bio ljut. 😝
Puno bolje sad reagira na ispiranje fizioloskom i na usisavac! 💜
Kako je bebac?🙃🙃
E ujutro ga ocistimo fizioloskom i spricom i usisavacem, a onda tijekom dana inhaliramo. Zna mi kihnit usred inhaliranja i krenu smrklji van pa usisam. Ne mogu vjerovati kako tako malo tijelo moze imati toliko sluzi 🤮
Ali dobro je, puno bolje, hvala na pitanju 💙💙
.
Nada,ja nekad nudim obje, nekad se zadovolji na samo jednoj. Nema pravila… Ali moram rec da je superbrz i efikasan, isprazni i najede se za 10 minuta. Ono na pocetku sam mislila da cemo zauvijek dojiti i da ce zauvijek biti na sisi i da vise nikad necu izaci van iz stana 😂😂😂😂
Super da je bolje! Ma oni su mali snagatori, brzo ozdrave! 🥰
Mogla bih i ja prebaciti to ispiranje na prijepodne kad je i muz doma.. ne znam zasto sam ja zabrijala da se ispire nos navecer.. valjda kao zbog spavanja 🤣😅
Nada nadam se da ce vam uspavljivanje biti lakse i bezbolnije. I normalno je da se razljutis, umorna si! Bitno da ne eksplodiras! ❤️ meni je znala pomoci misao: ne place da ti oteza zivot, njemu je tesko. 😁 mozda blesavo, al mene bi to smirilo.
Monny svaka cast na voljnosti za akciju!!😍 Ja razmisljam da se zaredim. 🤣🤣🤣🤣🤣
Elisa you go girl!!! 🥰🥰
Jucer sam se malo "otklosarila", nabacila malo mejkapa i ko nova😅 doduse, podonjaci se ne daju, kao da su uklesani 😅😆
💙5/24💙
Elisa nadam se da si uživala na kavici 🤗
Pistacija kako je maleni?
Purple da, malo treba da se odmah bolje osjećamo 🥰
Nada, sreca, leeloo, babyboy nadam se da je bila mirnija noć 🤗
Kod nas zadnje dvije noći, od negdje 2,3 - nakon hranjenja, baš teško zaspi, nemirna je, vrti se stalno, baca po krevetu.. 🥴
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Korni isto i kod nas, nakon prvog sna sve ode u pm 😂
Evo mi se cijepili danas napokon, pregled je prošao dobro, pedijatrica je zaključila da neuro pregled ne bi ni trebao da joj je zadnji put pokazala sve što je danas. Rekla je da svejedno odemo kod fizijatra da on još vidi za taj hipotonus hoće li trebati neke vježbice, ali da je generalno sve ok 🤞
Hvala cure na podršci ❤️
Evo da se opet izjadam... Jučer i sinoć je bio vrhunac. Znači skoro ništa nije spavala, a onda od 16:30-2:30 je trajalo uspavljivanje. Cijelo to vrijeme sam je dojila, umirivala, nosala i tek je zaspala u 2:30 😭
Otada je samo jednom papala jutros oko 7 i to kratko. Evo sad Jos spava, ne može se probuditi za hranjenje. Mene sinoć uhvatila treskavica, valjda od iscrpljenosti i svega.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Elisa super za pregled 🥰 nadam se da nam noćas neće sve otići u pm 😂
Nada muka mi je kad pročitam tvoj post..baš mi je žao da je tako i vjerujem da te jako iscrpi.. ne znam uopće kakav savjet bi ti dala. Drzi se i čuvaj se ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala cure na podršci ❤️
Evo da se opet izjadam… Jučer i sinoć je bio vrhunac. Znači skoro ništa nije spavala, a onda od 16:30-2:30 je trajalo uspavljivanje. Cijelo to vrijeme sam je dojila, umirivala, nosala i tek je zaspala u 2:30 😭
Otada je samo jednom papala jutros oko 7 i to kratko. Evo sad Jos spava, ne može se probuditi za hranjenje. Mene sinoć uhvatila treskavica, valjda od iscrpljenosti i svega.
Čuvaj se, uzmi si neke vitamine za dojilje, tipa Novalac ili nešto sl, da ti malo snaga dođe jer ipak imaju puno vitamina i Omege, dojenje iscrpi. Ja isto dojim ali sam na početku kad je bila slična situacija i kad se nikako nije mogla smiriti dala bočicu AD prije spavanja. AD je teža hrana i onda ih brže uspava, makar bi se malo odmorila, probaj možda tako i ti? Jer tvoja beba te treba i moraš se i ti malo odmoriti ... :/
Purple, ma mislim da s fizioloskom nema greske, kad god da se ispire (cak i vise puta dnevno) je okej. Ja kao idem logikom da sve sta mu se nakupilo tijekom noci ujutro izbacim. A nije uopce lose ni prije spavanja, da lakse zaspi 🤭
Korni, dobro je, ima jos cuda za izvuci iz tog malog nosa, ali on funkcionira okej. Mislim da je gore meni kad ga cujem kak hropti iz nosa nego sto je njemu neki los osjecaj 😂
Nada, saljem podrsku. ❤️ Ja si uvijek kazem, kad mi nesto tesko dodje, da ce proci. Sve ce proci. Nije prevelika utjeha u tom trenutku, ali je istina. Drzi se 🤗
Elisa, evo ja dodajem na popis Mustela pjenicu za tjemenicu. Isto jako ucinkovita, nama iz jednog kupanja skinula 90%, a ostatak otisao u drugom kupanju drugi dan.
Pbtab, sjetila sam te se neki dan kad si spomenula povratak na posao. Prije trudnoce mi je bilo u glavi ma joj samo da idem na porodiljni, da ne moram radit. Bome mi sad uopce ne bi tesko palo da imam gdje i kako adekvatno zbrinuti bebu 😂😂😂
Cure, znam da je tesko dati savjet u ovom slučaju,ali puno znači vaša podrška. Hvala 🥰 Sve je lakše prebroditi uz vas.
Elisaday znas da sam razmišljala da uvedem AD prije noćnog spavanja. Vrijedi probati i to pa da vidimo hoće li pomoći. Novalac pijem, nekad preskočim.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bokic 👋🏻
Mi smo bubani, začepljen nosic ali bez temperature. Inhaliramo, ispiremo i usisavamo i kapamo nekim kapima sto nam je dr dala. Nije preslo na pluca, grlo i uši sve je čisto hvala Bogu. Nadam se da ce uskoro proci 😊
Nama su dnevna spavanja dobra, a noćna su nam uvijek bila dobra ali sada je vec druga noc spavanja od 21-5:30 i hvala mu na tome 🙏🏻💪🏻🩵
Pistacija eh da, muž se usrao kad sam to spomenula jer stalno trubi da sam ja doma i lako mi je a da je njemu na poslu koma, pa sam predlozila zamjenu uloga pa da vidimo koliko je meni doma bajno 😂
Nema nista lose u tome da zelis ici raditi, moja mama je isla nakon 5 mj starosti mene i sestre i nista nam ne fali 😂
Nada žao mi je sto prolazis kroz to ali proći ce. Uzmi neke vitamine za dojilje i drž se 💪🏻
Jedini savjet koji ti mogu dati je to sto si spomenula a to je AD. Doji do nocnog spavanja, zadnje hranjenje tj hranjenje za noc neka ti bude AD pa ces vidjeti kako ce tada biti. Zaista nemas sto izgubiti i sretno 🙏🏻❤️🤞
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji