Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megii
    22. Studeni 2022. 14:15

Pozdrav cure,trebam savjet...

Naime ja trudnoću pratim kod privatnog ginekologa,ali naravno imam i svog. Privatni ginekolog mi je naveo pretrage koje moram obaviti to bi bilo Rh ,K6 itd te da se javim svom gink da mi da uputnice..Međutim gospodin meni neželi dati uputnice jer njemu neznači ništa od strane privatnog gink...te me traži da dođem na pregled kako bi on meni odredio na koje ja pretrage moram ići .. ja sam već idući tj na ponovnom pregledu kod privatnog i sad još moram ići kod ovog u razmaku par dana. Šta napraviti

Elly94
    22. Studeni 2022. 14:37

Megii

Pozdrav cure,trebam savjet…

Naime ja trudnoću pratim kod privatnog ginekologa,ali naravno imam i svog. Privatni ginekolog mi je naveo pretrage koje moram obaviti to bi bilo Rh ,K6 itd te da se javim svom gink da mi da uputnice..Međutim gospodin meni neželi dati uputnice jer njemu neznači ništa od strane privatnog gink…te me traži da dođem na pregled kako bi on meni odredio na koje ja pretrage moram ići .. ja sam već idući tj na ponovnom pregledu kod privatnog i sad još moram ići kod ovog u razmaku par dana. Šta napraviti

U prosloj trudnoci sam isla privatno i samo socijalnog ginicki slala uputnice i proslo je bez problema ...cak me nije zeljela primit na pregled posto sam pocela privatno 🤷‍♀️stvarno ih svakakvih ima!

Elly94
    22. Studeni 2022. 14:37

Socijalnoj *

Megii
    22. Studeni 2022. 14:55

Elly94

Megii

Pozdrav cure,trebam savjet…

Naime ja trudnoću pratim kod privatnog ginekologa,ali naravno imam i svog. Privatni ginekolog mi je naveo pretrage koje moram obaviti to bi bilo Rh ,K6 itd te da se javim svom gink da mi da uputnice..Međutim gospodin meni neželi dati uputnice jer njemu neznači ništa od strane privatnog gink…te me traži da dođem na pregled kako bi on meni odredio na koje ja pretrage moram ići .. ja sam već idući tj na ponovnom pregledu kod privatnog i sad još moram ići kod ovog u razmaku par dana. Šta napraviti

U prosloj trudnoci sam isla privatno i samo socijalnog ginicki slala uputnice i proslo je bez problema …cak me nije zeljela primit na pregled posto sam pocela privatno 🤷‍♀️stvarno ih svakakvih ima!

Pa da vjerovatno je to slučaj i kod ovog,krivo mu što ne idem kod njega pa me ovako maltra...

• Boky777
    22. Studeni 2022. 15:17

Marija.1994

Boky777

Ja sam obavila danas pregled i nisam zadovoljna…..plod se još ne vidi 😔😔😔 dao mi je utrogestan i naručio me opet 01.12. Danas sam 6+1 . Vide se opet samo gestacijska i ŽV.

Malo cu se ubaciti, ja sam inace na temi proljetne bebe. Ovako i ja sam imala slicnu situaciju, dva puta se nije vidio plod, prvi puta sam bila na uzv 6+5, pa me narucila za tjedan dana opet se nije vidjelo i onda mi napisala 5+5 kao mozda manja trudnoca, uspanicila sam se i tri dana poslije tog isla kod privatnice, ona je sve vidjela i plod i otkucaje, rekla je da je par dana manja trudnoca, ali nista za zabrinut se. E sad dal socijalna ima losiji uzv ili sta ne znam. Tako da ne brini, vjerujem da ce se na sljedecem pregledu sve vidjet i kucati junacko ❤️

Ja se nadam 😌, kaže da samo vidi sjenu Al ne i plod . 2.11 je test bio pozitivan i beta 128. Baš sam u strahu

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god
    https://www.tickerfactory.com/

• Casperka
    22. Studeni 2022. 15:22

Boky777

Ja sam obavila danas pregled i nisam zadovoljna…..plod se još ne vidi 😔😔😔 dao mi je utrogestan i naručio me opet 01.12. Danas sam 6+1 . Vide se opet samo gestacijska i ŽV.

Moje je bilo slično tj sa 5+3 samo gestacijska. Sa 6+4 su vidili plod al je bio  samo 1.5 mm i nije se još čulo srceko. Tako da mislim da još ne moras brinut. Nije lako cekat al po onom sta su meni rekli to je i dalje sve u ok fazi i mene je tad brinulo a sa ds odmaram kad gledam mislim da nepotrebno..inače danas mi je radio mini anomaly I kaže da je po njemu sve ok. Bebica nam je stalno nešto manja od menga prognoze al on kaže da je po njemu sve sta vidi kako treba. Ja sam se malo iznenadila da bebica koja sad ima samo 6.5 cm sisa prst..na slikici nam je po jednom parametru termin 29.5 po drugom 31.5...stalno se pomicemo i bit će na kraju ljetna beba :-D

• AM13
    22. Studeni 2022. 15:42

Casperka

Boky777

Moje je bilo slično tj sa 5+3 samo gestacijska. Sa 6+4 su vidili plod al je bio samo 1.5 mm i nije se još čulo srceko. Tako da mislim da još ne moras brinut. Nije lako cekat al po onom sta su meni rekli to je i dalje sve u ok fazi i mene je tad brinulo a sa ds odmaram kad gledam mislim da nepotrebno..inače danas mi je radio mini anomaly I kaže da je po njemu sve ok. Bebica nam je stalno nešto manja od menga prognoze al on kaže da je po njemu sve sta vidi kako treba. Ja sam se malo iznenadila da bebica koja sad ima samo 6.5 cm sisa prst..na slikici nam je po jednom parametru termin 29.5 po drugom 31.5…stalno se pomicemo i bit će na kraju ljetna beba :-D

Super da je sve super  preslatko mi je ovo da sisa prst jaaoo 

• Boky777
    22. Studeni 2022. 16:02

Casperka

Boky777

Moje je bilo slično tj sa 5+3 samo gestacijska. Sa 6+4 su vidili plod al je bio samo 1.5 mm i nije se još čulo srceko. Tako da mislim da još ne moras brinut. Nije lako cekat al po onom sta su meni rekli to je i dalje sve u ok fazi i mene je tad brinulo a sa ds odmaram kad gledam mislim da nepotrebno..inače danas mi je radio mini anomaly I kaže da je po njemu sve ok. Bebica nam je stalno nešto manja od menga prognoze al on kaže da je po njemu sve sta vidi kako treba. Ja sam se malo iznenadila da bebica koja sad ima samo 6.5 cm sisa prst..na slikici nam je po jednom parametru termin 29.5 po drugom 31.5…stalno se pomicemo i bit će na kraju ljetna beba :-D

Tako sitna sisa prst,,,predivno😍. Nisam znala tako maleni a da su tako već razvijeni

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god
    https://www.tickerfactory.com/

rosie0111
    22. Studeni 2022. 16:06

Casperka drago mi je da je sve prošlo dobro 💙. I ja sam radila taj mini anomaly, bilo mi baš fascinantno, tako malo biće, a sve ima...preslatko.

• Casperka
    22. Studeni 2022. 16:21

Da ni ja nisam imala pojima da se toliko toga već sad skuzi. Brzo će vam svima to doc ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.