Evo da se kratko javim, mi smo ipak jucer isli na zaraznu jer ono vise nije imalo smisla, dijete ne unosi dovoljno tekucine i dehidrirano je, u klaicevoj nisu niti rtg ocitali jer ocito nemamu dezurnog radiologa, a guzve su zbog renovacije pa su nas samo otpisali. Sva sreca da smo otisli na zaraznu, odmah su nas smjestili u dnevnu bolnicu, morali smo ponavljat rtg, al sta je tu je, primala je infuziju 5-6 sati, aspirirali su taj slajm koji joj se skuplja i zbog kojeg nije dojila i piskila. Cim su je dobro ocistili, pocela je dojiti. Ostali smo do jutros pa smo otpusteni, jos ima slajma i povratila je gustu sluz, al lakse je dojila, sad cu je pokusavat doma sta vise inhalirat i nekako usisavat sa fizioloskom ma i nek povrati slajm, samo da uspije dojiti. Nalazi uredni tj upucuju na virozu, po rtg-u bronhiolitis tako da eto otkud slajm, jadna je iza rsv-a bas osjetljiva. Sutra nam je kontrola.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Evo da se kratko javim, mi smo ipak jucer isli na zaraznu jer ono vise nije imalo smisla, dijete ne unosi dovoljno tekucine i dehidrirano je, u klaicevoj nisu niti rtg ocitali jer ocito nemamu dezurnog radiologa, a guzve su zbog renovacije pa su nas samo otpisali. Sva sreca da smo otisli na zaraznu, odmah su nas smjestili u dnevnu bolnicu, morali smo ponavljat rtg, al sta je tu je, primala je infuziju 5-6 sati, aspirirali su taj slajm koji joj se skuplja i zbog kojeg nije dojila i piskila. Cim su je dobro ocistili, pocela je dojiti. Ostali smo do jutros pa smo otpusteni, jos ima slajma i povratila je gustu sluz, al lakse je dojila, sad cu je pokusavat doma sta vise inhalirat i nekako usisavat sa fizioloskom ma i nek povrati slajm, samo da uspije dojiti. Nalazi uredni tj upucuju na virozu, po rtg-u bronhiolitis tako da eto otkud slajm, jadna je iza rsv-a bas osjetljiva. Sutra nam je kontrola.
❤️❤️❤️❤️❤️
Nedajte se drugarice🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Thinkpurple tnx 🤗
Belinda hvalaa. Bome bas mljac zvuci. Morat cu probat obavezno. 😍
Cordiso neka ste otisli. Vjerujem da ce joj sada biti lakse. A kako si ti?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Već sam spomenula, kumin mali mi je od 4 mjeseca skupio rsv i od tad mu je imunitet kriminalan.
Nedavno imao vodene kozice, tri put već gripu, stalno smrcav. Di on tu i fizioloska i inhalator 😅
Držite se, želim vam brz oporavak 💞💞
Cordisoo Drago mi je da ide na bolje. Nadam se da ce uz dojenje sad oporavak ici brze ❤️
Buhaca Nadam se da prehlada prolazi ❤️
Sve me stegne kad citam te borbe s bolestima
.
Inace, i kod nas je spavanje koma. Po noci non stop place, budi se, zeli bit na cici, cese se (malko je suha koza ali mazem). Donje dvije jedinice su probile tako da vise nije do toga. Za nocno spavanje je ranije bilo lagano, spustim je u krevetic i zaspe sama. Sad je uspavljujem po 3-4 sata, bude budna preko 7 sati pred kraj dana i tek oko 23 zaspe. Ona se trudi zaspat ali ne uspijeva i nije mi jasno. Traje vec nekih tjedan dva. Ne znam jel atopijski utjece na ovo ali sad je koza u puno boljem stanju nego sto je bila. Spavanje od rođenja do danas samo na gore ide..
.
Jos se ne okrecemo, samo do boka. Kao da se tome opire. Ne posjeda se, ni blizu tome. Zna privlacit koljena kao da su neki prvi znakovi za puzat. Sredinom 4og mjeseca je sistematski pa cemo vidit.
.
Brblja i frflja naveliko: mamam, memem, tatat, dad, baf, i sl.
.
Jos uvijek dosta ok jede dohranu. Voli povrce i ribu. Teletinu ne. Zasad smo na dva obroka. Hvala na idejama za recepte. Isprobamo. Zasad sve samo kuhamo.
.
Vodu joj od pocetka dajem iz case i zna bas lijepo piti. Najsmijesnije kako ostane bez zraka dok pije i onda samo naglo odgurne casu pa opet halapljivo ju vuce nazad Vodu obozava, ali sokove (jabuka, kruska) ne voli - to pokusam dati za probavu.
Cordisso drago mi je da ide na bolje. Prehlada nam još traje, čekam inhalator danas smo se mimoišli sa dostavom. I ja sam sad prehlađena. Kontrola fizijatrice je dobro prošla. Ostajemo na 2x mjesečno. Asimetriju smo riješili, krutost tj hiper skoro i dalje joj ne smimo davati da odiže glavu. Jačati ruke klasika preko noge, valjka. Kaže dr teška je! Znam i ja to. 10kg ima sigurno.
Znači moja mala se opsesivno okreće na trbuh. Kao da je tek naučila, a ne ima skoro I 6 mjeseci. I u snu se okreće, stvarno mi nije jasno. Da je neka nova vještina razumila bi ali ovo mi stvarno nije jasno🤣
Skoro zaspe ali ne opet se okrene. Inače sama se uspava divljajuci po krevetu.
Miracle čestitam na prinovi 😊😊
Koliko tvoja beba ima? Kako si ta 4 obroka iskombinirala, ja još ni večeru nisam ubacila😅
Mi gibamo na sajam danas na isprobavanje autosjedalica. Sad se troumim izmedju Be safe izi turn i-size, Britax romer dualfix i-size I Nuna Todl next. Što više specifikacija čitam to mi se više čini da je sve isto i nije mi jasno zašto je Be safe toliko skuplji od ostalih. Pomagajte! Koje vi uzimate i zašto?
Spavanje - nakon predivnog prošlog tjedna sa 2 spavanja na dan po 1 ili 1.5h i 1x noćnim buđenjem za jelo (oko 3) ga je opet nešto uhvatilo. Vec 2 dana ovaj tj mi popodne ne želi zaspati, sto znaci da je budan od 11 ujutro do 8 navečer. Kad ga pokušavam uspavati baca se, odguruje rukama i nogama, lupa me dudom. Do 5 još nekako izdržimo, nakon toga je preživljavanje.
Cordisoo - super da ste otišli i da je bolje.
Miracle - čestitam! Ja baš razmišljam dal da uvodim kasice za večeru pa će bolje spavati ili će se samo po noći još više buditi jer će manje mlijeka piti po danu.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Miracle čestitaaam 😍
Ally ja sam naručila Cybex sirona gi plus. Dobila sam puno preporuka za Sironu. Od Cybexa imam jaje i kolica i ful sam zadovoljna. Za ovu su mi specifikacije se cinile dobre + preporuke. Super mi je jer je 360 pa se lakse stavlja bebu unutra. Vidjet cemo za ostalo kad dodje.
.
Mi bili na sistematskom. Ima 71.5cm i 8350g. Sve ok, krecemo s drugim obrokom u ponedjeljak.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji